Vertėtų pagirti ir gerai atliktą pareigūnų darbą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąVertėtų pagirti ir gerai atliktą pareigūnų darbą
tyrimui įsibėgėjus, įtarimai gali būti perkvalifikuoti į neteisėtą asmens laisvės atėmimą, už kurį Baudžiamasis kodeksas numato iki ketverių metų laisvės atėmimo bausmę.Parašas :)
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
O va netgi Delftje straipsnis apie tą filmuką http://www.delfi.lt/news/daily/crime...hp?id=13967454Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė F!R3S7ON3 Rodyti pranešimąNežinau ar tu tikrai norėjai parodyti tą patį video, bet jo YouTube jau nėra, radau kitur (ten pačioj apačioj), mėgaukitės kaimo vaizdais: http://softas.ws/index.php?do=search...baction=search
O va netgi Delftje straipsnis apie tą filmuką http://www.delfi.lt/news/daily/crime...hp?id=13967454
Žiauru. Man po šio reportažo paliko bloga.... Įsivaizduokite, kad jūsų MAMĄ kažkoks kaimo "desantas"-degradas taip... Ne žiauru. Tik pradėjus galvoti, kad taip gali būti mane apima keršto jausmas. Tokius degradus, reikia į kalėjimą sodinti, o ne sakyti mes negalime nieko pakol pati nukentėjusioji parašys pareiškimą. O rytojaus dieną atsiims. Čia reikia traktuoti, kad nukentėjusysis negali apsiginti, kaip vaikas. Ir tiesiai sodinti tą "desantininką" ir aišku operatorių "kipsą" patraukti atsakomybėn. Kur su tokias filmukais mes nukeliausime? Kur Oželytė, juk ji didžiausia mūsų moterų globėja? Iš vis reikia rašyti pasipiktinimo laiškus, tiem kas gali pakeisti kažką. Pasodinti vieną, kitą smurtaujantį vyrą ar moterį, kad nebekiltų minčių apie tokius "desantų" išpuolius. Vaikai tegul mato, kad už tai baudžiama!!!!!!!!
Dbr pradedu suprasti, kodėl USA kaime taip ramu būdavo. Nes ten labai didelis: "home watch". Kur apie bet kokį smulkiausią neramumą ar šiaip kažką įtartino pamačius pranešama policijai, kuri sureaguoja ir daro iš karto kažką....
Tikrai mane dbr nervas apėmęs dėl mūsų pareigūnų pasisakymų, kad tokie įstatymai, mes nieko negalime.... Tai jei jūs nieko negalite, tai jūs "impotentai"... Tai už ką jums atlyginimai mokami??????You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė F!R3S7ON3 Rodyti pranešimąNežinau ar tu tikrai norėjai parodyti tą patį video, bet jo YouTube jau nėra, radau kitur (ten pačioj apačioj), mėgaukitės kaimo vaizdais: http://softas.ws/index.php?do=search...baction=search
O va netgi Delftje straipsnis apie tą filmuką http://www.delfi.lt/news/daily/crime...hp?id=13967454
Galit mane teist už tokius norus, nuomonės tikrai nepakeisiu
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąReikia jį kaip auklėjimo pavyzdį parodyti. Reikia nubausti ilgam už keturių sienų ir tegul visi sužino, kas tokių "desantininkų" laukia.....
Comment
-
Ne, be žodžių... Šiaip tas, kuris filmavo, dar labiau nusipelnė pagiežos. Taip stebėti kas vyksta, neko nedaryti ir viską filmuoti, baisu. Kuo mažiau tokių niekšų*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimą<...> tikiuosi ilgi apmąstymai laukia šio veikėjo vienutėje.
Tavo viltys pasmerktos.
Comment
-
Ne nu čia tai piz... visai. Gaila ta moteriškė genijaus neužmušė su pliauska. O šiaip tikrai, kai pagalvoji, kad su artimu taip gali gatvėj nutikt (ta prasme, kad nepažįstamas koks užpultų), o teismas tinkamos bausmės nepritaikytų, tai pikta. Tokiam velykas nupjaut ir dar baisiau padaryt, bet nesakysiu. O operatoriui kamerą į gerą vietą sukišt
Comment
-
Parašė nasu<...> į šią istoriją galima pažiūrėti ir kitaip: matytas vaizdas daliai net ir čia rašančių kelia tokią pačią agresiją ir norą smurtauti.
Ištremt kur nors į Antarktidą įkūrus ten rezervatą nevisiškai išsivysčiusiai žmonijos daliai. Vienintelė išeitis. Ir tai dar tegul gyvena kaip išmano, neverti būt išlaikomi kitų.
Kadangi to niekada nebus, tai... kiekvienam pagal nuopelnus skamba visai šauniai. Tam tikrų galūnių „genėjimas“ kažkada buvo sėkmingai vykdomas Jei žmogus nežino kaip reikia naudot tam tikras savo kūno dalis, tai kam jam jos išvis reikalingos?
Aš beveik garantuotas, kad tas „vyras“ savo kaime tarp kitų „vyrų“ yra didvyris taip elgdamasis. Čia ir yra mūsų problema. Kai debilus vadinsim tikraisiais vardais, didvyriškumo „vyrai“ kitur ieškos.Paskutinis taisė Aš; 2007.08.03, 13:22.
Comment
-
O aš įsitikinusi, kad taip elgdamiesi "didvyriškai" prieš moteris, tarp kitų vyrų dažniausiai yra niekas. Taip tik nori įrodyti savo "vyriškumą", kurio, tiesa sakant, neturi.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąO aš įsitikinusi, kad taip elgdamiesi "didvyriškai" prieš moteris, tarp kitų vyrų dažniausiai yra niekas. Taip tik nori įrodyti savo "vyriškumą", kurio, tiesa sakant, neturi.Paskutinis taisė Aš; 2007.08.03, 13:57.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąTarp kitų vyrų tai taip. Bet aš kalbu apie „vyrus“, kurie kaimuose sudaro, manau, labai didelę populiacijos dalį. Nenustebčiau, jei tas filmavęs asmuo būtų kitas „vyras“. Nors iš kur pas juos to beribio intelekto tinkamam mygtukui nuspaust...
Va čia ir yra problema, kodėl tokiais tampama, ar kaltas TIK alkoholis?*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąSmurtavimas ne tik kaimų problema, kiek daug tokių "vyrų" yra miestuose. Va tokie "beautoritetiniai" dažnai mėgsta paauklėti namie žmoną ar kaip kitaip ant "ausų pastatyti", t.y, terorizuoja visą šeimą. O tie kas juos pažįsta, tai apibūdina kaip ramų žmogų.
Va čia ir yra problema, kodėl tokiais tampama, ar kaltas TIK alkoholis?Paskutinis taisė Aš; 2007.08.03, 14:32.
Comment
-
Hm... tu "kapstai" labai paviršutiniškai. Kaltos, kad nepasiunčia, kaltos, kad lengvatikės, kaltos, kad aštrina situaciją.
Ar niekada negalvojai, kodėl toks smurtautojas susiranda auką ir būtent tokią kuri ir kenčia? Auka būti, tokiai moteriai, užkoduota nuo vaikystės (kaip ir smurtaujančiajam). Dažniausiai tokios mergaitės ir užauga, tokių pačių "vyrų" šeimose. Tokią pat neigiamą įtaką gali padaryti ir mama, kuri linkusi į despotizmą.
Čia kaltas požiūris į žmogų ir į save. pasikeis požiūris - pasikeis elgesys. Bet tai labai sunku, nes jis (požiūris) ugdomas nuo vaikystės.
Kartą teko išgirsti vieną pasakymą, jis man labai "įstrigo" :
"Visą gyvenima žmogus stengiasi įveikti vaikystės nuoskaudas".
Taip, vaikystėje visos nuoskaudos "nusėda" labai giliai, suaugę taip visko nesureikšmina, jiems lengviau. Todėl norint geresnės kartos, reikia rūpintis vaikais, jų psichologine bei fizine sveikata. Tada, jiems užaugus, mažiau ir išpuolių tokių bus.
Bet va, ką daryti kai tokie "degradai" vis tik augina atžalas? Pas mus soc. tarnybos tik ekstra atvejais vaikus pasiima.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąHm... tu "kapstai" labai paviršutiniškai. Kaltos, kad nepasiunčia, kaltos, kad lengvatikės, kaltos, kad aštrina situaciją.
Jei ketini viską interpretuot daugmaž taip, kad „eilinį kartą kaltos mes“, tai tik nepamiršk kartu perskaityt ir paskutinio mano sakinio ankstesniam pranešime.
Ar niekada negalvojai, kodėl toks smurtautojas susiranda auką ir būtent tokią kuri ir kenčia? Auka būti, tokiai moteriai, užkoduota nuo vaikystės (kaip ir smurtaujančiajam). Dažniausiai tokios mergaitės ir užauga, tokių pačių "vyrų" šeimose. Tokią pat neigiamą įtaką gali padaryti ir mama, kuri linkusi į despotizmą.
Čia kaltas požiūris į žmogų ir į save. pasikeis požiūris - pasikeis elgesys. Bet tai labai sunku, nes jis (požiūris) ugdomas nuo vaikystės.
Kartą teko išgirsti vieną pasakymą, jis man labai "įstrigo" :
"Visą gyvenima žmogus stengiasi įveikti vaikystės nuoskaudas".
Taip, vaikystėje visos nuoskaudos "nusėda" labai giliai, suaugę taip visko nesureikšmina, jiems lengviau. Todėl norint geresnės kartos, reikia rūpintis vaikais, jų psichologine bei fizine sveikata. Tada, jiems užaugus, mažiau ir išpuolių tokių bus.
Bet va, ką daryti kai tokie "degradai" vis tik augina atžalas? Pas mus soc. tarnybos tik ekstra atvejais vaikus pasiima.
Vaikų mentalitetą dar galima išgelbėt, o tų, kurių nebegalima („vyrų“), mentalitetui negalima leist plisti.Paskutinis taisė Aš; 2007.08.03, 15:19.
Comment
Comment