Anglų ir vokiečių, dar suprantu Rusų, bet su skaitymu problemos
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Svetimų kalbų mokėjimas
Collapse
X
-
Parašė sanomiz Rodyti pranešimąKo asmeniškai aš nekenčiu tai amerikietiško akcento. Baisu, kai prisižiūrėję MTV lietuvaičiai perima ir kalbos ypatybes. Lietuva priklauso Europai, jei jau nesugeba išmokti Britiškai, tegul šneka lietuvišku. Man asmeniškai Skandinavų, Baltų ir Italų akcentai yra patys patraukliausi. Amerikiečių, slavų ir ispanų - labiausiai rėžia ausį.
Comment
-
Parašė sanomiz Rodyti pranešimąMan svarbu kokybė, tau - kiekybė. Ne kartą tai įrodei.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąlol britu akcentas yra cool man jis patinka.o vat amerikietiskas su kaimu asocijuojas ypac southern.
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąPasakyk, kur cia ta kokybe britu kalboje? Tau asmeniskai, gal ji ir gali buti grazesne, kokibiskesne, bet tai nereiskia, kad ji tokia ir yra!
Lietuvi lietuvi, "kokybiškesnė". Netikiu, kad native speaker'iams taip sunku taisyklingai lietuviškai rašyti.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąvienintelis 'geras' dalykas apie amerikietiska akcenta yra tas kad yra labai lengva suprast kas sakoma.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimągreiciausiai nesupranti ka britai sako.del to taip ir kalbi.poor you
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąCia tu esi teisus, nors seip dar priklauso is kokios Amerikos dalies yra kiles tas pasnekovas!!! Beje, US akcentas yra tik sunkiau istariamas, bet pripratus, ar prasilauzius, gali labai dau pasakyti, per trumpa laika!
O UK visi akcentai (London,Posh,Brum,Yorkshire,Scottish etc) yra labai skirtingi ir juos sunku suprast jei nesi iprates.
US akcentas sunkiai istariamas?lol!
Comment
-
Parašė sanomiz Rodyti pranešimąAr tai nėra atsakymas? Amerikiečių akcentas yra suprimityvintas iki 0. Nei estetikos, nei stiliaus.
Lietuvi lietuvi, "kokybiškesnė". Netikiu, kad native speaker'iams taip sunku taisyklingai lietuviškai rašyti.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąLol nepriklauso is kurios dalies jis kiles visus US akcentus lengva suprast.
O UK visi akcentai (London,Posh,Brum,Yorkshire,Scottish etc) yra labai skirtingi ir juos sunku suprast jei nesi iprates.
US akcentas sunkiai istariamas?lol!
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąKa sneka britai man yra visiskai dzin- ne jie valdo pasauli, deja jau nebe jie Ka mazuma blevyzgoja- mazai kam idomu.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąIdomu ka tavo US be UK darytu..
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąUK be US neprazutu o vat US be UK...
Comment
Comment