Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Svetimų kalbų mokėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Anglų ir vokiečių, dar suprantu Rusų, bet su skaitymu problemos

Comment

Skotu akcentas geriausias

Comment

Parašė sanomiz Rodyti pranešimą
        Ko asmeniškai aš nekenčiu tai amerikietiško akcento. Baisu, kai prisižiūrėję MTV lietuvaičiai perima ir kalbos ypatybes. Lietuva priklauso Europai, jei jau nesugeba išmokti Britiškai, tegul šneka lietuvišku. Man asmeniškai Skandinavų, Baltų ir Italų akcentai yra patys patraukliausi. Amerikiečių, slavų ir ispanų - labiausiai rėžia ausį.
        Nu taip taip taip... Cia tai visiska nesamone pasakei ir pats tai zinai. Pagalvok, kiek Amerikoje gyventoju ir kiek kokioje Anglijoje, tada ir suprasi, ar nori sneketi kalba kuria puikiai supranta 300milijonu ar tik 50. Ir jeigu toks amerikoniskas akcentas jau prastas, tai kodel tavo gerbiami Britu dainininkai ji kopijuoja savo dainuose. Man tai as meniskai Britu akcentas asocijuojasi su kaimu!!!

Comment

Man svarbu kokybė, tau - kiekybė. Ne kartą tai įrodei.

Comment

lol britu akcentas yra cool man jis patinka.o vat amerikietiskas su kaimu asocijuojas ypac southern.

Comment

Man svarbu kokybė, tau - kiekybė. Ne kartą tai įrodei.
              Pasakyk, kur cia ta kokybe britu kalboje? Tau asmeniskai, gal ji ir gali buti grazesne, kokibiskesne, bet tai nereiskia, kad ji tokia ir yra!

Comment

vienintelis 'geras' dalykas apie amerikietiska akcenta yra tas kad yra labai lengva suprast kas sakoma.

Comment

Parašė El_Greco Rodyti pranešimą
                  lol britu akcentas yra cool man jis patinka.o vat amerikietiskas su kaimu asocijuojas ypac southern.
                  Britu akcentas yra Booo... Booo... ir man jis 100 procentu kaima atspindi. Vat amerikoniskas, yra nesilyginamai grazesnis

Comment

Parašė Didmiestis Rodyti pranešimą
                    Pasakyk, kur cia ta kokybe britu kalboje? Tau asmeniskai, gal ji ir gali buti grazesne, kokibiskesne, bet tai nereiskia, kad ji tokia ir yra!
                    Ar tai nėra atsakymas? Amerikiečių akcentas yra suprimityvintas iki 0. Nei estetikos, nei stiliaus.

Lietuvi lietuvi, "kokybiškesnė". Netikiu, kad native speaker'iams taip sunku taisyklingai lietuviškai rašyti.

Comment

greiciausiai nesupranti ka britai sako.del to taip ir kalbi.poor you

Comment

vienintelis 'geras' dalykas apie amerikietiska akcenta yra tas kad yra labai lengva suprast kas sakoma.
                        Cia tu esi teisus, nors seip dar priklauso is kokios Amerikos dalies yra kiles tas pasnekovas!!! Beje, US akcentas yra tik sunkiau istariamas, bet pripratus, ar prasilauzius, gali labai dau pasakyti, per trumpa laika!

Comment

greiciausiai nesupranti ka britai sako.del to taip ir kalbi.poor you
                          Ka sneka britai man yra visiskai dzin- ne jie valdo pasauli, deja jau nebe jie Ka mazuma blevyzgoja- mazai kam idomu.

Comment

Cia tu esi teisus, nors seip dar priklauso is kokios Amerikos dalies yra kiles tas pasnekovas!!! Beje, US akcentas yra tik sunkiau istariamas, bet pripratus, ar prasilauzius, gali labai dau pasakyti, per trumpa laika!
                            Lol nepriklauso is kurios dalies jis kiles visus US akcentus lengva suprast.
                            O UK visi akcentai (London,Posh,Brum,Yorkshire,Scottish etc) yra labai skirtingi ir juos sunku suprast jei nesi iprates.
                            US akcentas sunkiai istariamas?lol!

Comment

Ar tai nėra atsakymas? Amerikiečių akcentas yra suprimityvintas iki 0. Nei estetikos, nei stiliaus.

Lietuvi lietuvi, "kokybiškesnė". Netikiu, kad native speaker'iams taip sunku taisyklingai lietuviškai rašyti.
                              Per skubejima padariau viena klaidele, tai dabar jau darai tragedija. Nenorek, kad as po tavo pranesimus pasizvalgyciau ir paieskociau klaidu, nes nemanau, kad nesi nei vienos klaidos iveles. O kas liecia amerikietiska akcenta, tai tu aisku su savo 50 ml uznugariu viska supranti

Comment

Lol nepriklauso is kurios dalies jis kiles visus US akcentus lengva suprast.
                                O UK visi akcentai (London,Posh,Brum,Yorkshire,Scottish etc) yra labai skirtingi ir juos sunku suprast jei nesi iprates.
                                US akcentas sunkiai istariamas?lol!
                                Istikruju tai priklauso, El_Greco, nes kartais taip zmones uzneka, kad paskui klausi is kokios genties tu cia atsibeldei Jeigu tu supranti bet koki amerikoniska dialekta, tai cia tik tau geriau!

Comment

Ka sneka britai man yra visiskai dzin- ne jie valdo pasauli, deja jau nebe jie Ka mazuma blevyzgoja- mazai kam idomu.
                                  Idomu ka tavo US be UK darytu..

Comment

Idomu ka tavo US be UK darytu..
                                    Klausimas yra atvirkstinis, ka tavo UK be US darytu. Oi nekas karalienei be tokio uznugario! Prisimink 2 Pasaulini Kara ir pamastyk!!!

Comment

UK be US neprazutu o vat US be UK...

Comment

UK be US neprazutu o vat US be UK...
                                        Neduok dieve karalienei nukristu karuna-visas pasaulis subyretu!!!

Comment

Nebespank geriau.

Comment

Working...
                                          X