Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Svetimų kalbų mokėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Paulius, jokia vunderkindė. Mėgstu mokytis kalbas, o ir mokykloje dažniausiai dviem kalbu— rusų ir anglų.
    oranger, latvių pramokau per pažįstamus ir su laiku tikrai norėčiau patobulinti savo žinias (:, o kadangi ir žemaitėšką mouku tai latvių man nėra sunki kalba .

Comment

Parašė Eimantas Rodyti pranešimą
      Visas pasaulio egzistuojančias ir dar dvi?
      Kokias dvi be paminėtų?
      2 savo susigalvotas

Comment

„Atsiprašysiu tų tėvų, kurie jaučiasi įsižeidę, bet nenorėčiau tikėti, kad keturiolikos metų vaikas nesupranta rusiškai. Vis vien visi rusiškus filmus žiūri”
        Išmesti iš darbo iš karto. Man 24, o rusiškus moku tik keiksmažodžius. Iš mano aplinkinių draugų, rusiškai supranta gal tik 10%. Ką jau kalbėt apie jaunesnius. Nebent ji dar visi įsivaizduoja kad sovietų sąjungoj gyvena.

Comment

Parašė rat
          Gal aš ko nors nesuprantu, bet kam anglų kalbos olimpiadoje vartoti neanglų kalbą? Galimi du variantai - arba ta mokytoja nėra anglistė, arba anglų kalbos olimpiados dalyviai nesupranta angliškai.

Comment

Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
            Gal aš ko nors nesuprantu, bet kam anglų kalbos olimpiadoje vartoti neanglų kalbą?
            Olimpiados vyksta raštu, o ne žodžiu. Užduotys turi būt paaiškintos taip, kad visi suprastų. Užduoties paaiškinimo supratimas nėra užduotis.

Comment

Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
              Olimpiados vyksta raštu, o ne žodžiu. Užduotys turi būt paaiškintos taip, kad visi suprastų. Užduoties paaiškinimo supratimas nėra užduotis.
              Užduotis turi būti iš anksto suformuluota taip, kad bet kas galėtų ją suprasti. Bent jau taip buvo prieš 20 metų, kai man tekdavo dalyvauti panašiose olimpiadose - kas nesuprato, tas nelaimėjo.

Comment

Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
                Užduotis turi būti iš anksto suformuluota taip, kad bet kas galėtų ją suprasti.
                Tai apie ką ir kalbama, kad viena, pagiriota, sovietiniams laikams nostalgiją jaučianti mokytoja pradėjo kažką pezėt rusiškai. Kai tuo tarpu, turėjo būt pasiruošusi, pateikti nesunkiai suprantamą užduoties paaiškinimą.

Comment

Lauksiu paaiškinimų kuo tautinių eitynių dalyviai blogesni už tokias valstybinių mokyklų mokytojas?:

Anglų kalbos olimpiadoje mokytoja su mokiniais bendravo rusiškai

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                    Lauksiu paaiškinimų kuo tautinių eitynių dalyviai blogesni už tokias valstybinių mokyklų mokytojas?:

Anglų kalbos olimpiadoje mokytoja su mokiniais bendravo rusiškai
                    O kodėl juos apskritai reiktų lygint?

Comment

reikia, nes tokie "pedagogai" visą gyvenimą pragyvenę lietuvoje, iš jų 21 metus nepriklausomoje ir neišmokę valstybinės kalbos, sukelia normalių žmonių pasipiktinimą, o pastarasis virsta ekstremalų maršu...
                      pirtis tautybės neturi (lietuviui geriausia garinė pirtis!)

Comment

Parašė Smauglys Rodyti pranešimą
                        Man 24, o rusiškus moku tik keiksmažodžius. Iš mano aplinkinių draugų, rusiškai supranta gal tik 10%. Ką jau kalbėt apie jaunesnius.
                        Radai kuom pasigirti.
                        Paskui verkia visokie tokie negalintys normalaus darbo susirasti.
                        gera gyventi gerai

Comment

Parašė nepolitikas Rodyti pranešimą
                          reikia, nes tokie "pedagogai" visą gyvenimą pragyvenę lietuvoje, iš jų 21 metus nepriklausomoje ir neišmokę valstybinės kalbos, sukelia normalių žmonių pasipiktinimą, o pastarasis virsta ekstremalų maršu...
                          Būtent. O Švietimo ministerijos atstovas, kaip suprantu, tik skėsčioja rankomis, o toks buitiškasis šovinizmas bent jau Vilniuje klesti...

Comment

Parašė Kema Rodyti pranešimą
                            Radai kuom pasigirti.
                            Tavo manymui normaliam darbui tik rusų kalba reikalinga?

Comment

Tavo manymui normaliam darbui tik rusų kalba reikalinga?
                              Ne tik, to aš ir nerašiau, bet šiandien dirbant vadybinį darbą, tai didelis privalumas papildomai ją mokėt. Visi dabar nuo darželio anglų moka, o kai kur darbo specifika reikalauja ir rusų. Niekur mes nuo kaimynų nepabėgom.
                              gera gyventi gerai

Comment

Parašė nepolitikas Rodyti pranešimą
                                Tai dabar, pagal tavo teoriją, kalčiausi lieka paprasti žmonės, nes jie piktinasi?
                                Neturiu nieko asmeniško prieš vilniečius, bet įdomūs dalykai dedas ten pas jus. Rinkimų vos nelaimi lenkai, o per kovo 11-ąją vyksta eitynės su šūkiais "Lietuva-lietuviams". Kaip tai suprast? nėjo balsuot, tai nusprendė per kovo 11 atsigriebt?

Comment

Ne tik, to aš ir nerašiau, bet šiandien dirbant vadybinį darbą, tai didelis privalumas papildomai ją mokėt. Visi dabar nuo darželio anglų moka, o kai kur darbo specifika reikalauja ir rusų. Niekur mes nuo kaimynų nepabėgom.
                                  Vadyboje galbūt, bet daugiau nelabai kur. O vadyboje bet kokia kalba yra privalumas, čia jau pagal verslo specifiką.

Comment

Vadyboje galbūt, bet daugiau nelabai kur. O vadyboje bet kokia kalba yra privalumas, čia jau pagal verslo specifiką.
                                    Ne tik vadyboje, aptarnavimo sferoje taip pat.

Comment

Šita daina idealiai tinka prie mano pavardes.
                                      http://www.youtube.com/watch?v=TrQFE...eature=related
                                      "Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
                                      Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."

Adam Mickiewicz

Comment

Radai kuom pasigirti.
                                        Man rusų kalba darbui mažiausiai reikalinga. Turbūt pasigirti kad kalbu tik rusiškai tai yra kuom. O lietuvoje aš puikiai susikalbu be rusų kalbos. Žinoma kalbą mokėti nemaišo užsienyje.
                                        Paskutinis taisė Smauglys; 2011.03.22, 15:26.

Comment

Rusijoj gal ir reikalauja. Turbūt dirbti mokytoju lietuvoje ant tiek specifiška, kad net lietuviškai nereikia kalbėti prieš kitus nemokančius vaikus.
                                          Delfi kažkieno labai geras komentaras:
                                          "Lietuva nepriklausoma jau 21 metus. Todel 14 metu vaikai ir neprivalo moketi rusiskai. O vat mokytojos per tiek metu gyvendamos Lietuvoje galejo ir ismokti lietuviskai."
                                          Paskutinis taisė Smauglys; 2011.03.22, 16:22.

Comment

Working...
                                          X