Žinai, aš norėčiau, kad turistų LT būtų daugiau nei LV ir EE kartu paėmus. Dabar , nežiūrint amžino gyrimosi, realiau sėdime pačiame pačiame gale
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Turizmas Lietuvoje ir pasaulyje
Collapse
X
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąŽinai, aš norėčiau, kad turistų LT būtų daugiau nei LV ir EE kartu paėmus. Dabar , nežiūrint amžino gyrimosi, realiau sėdime pačiame pačiame gale
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąTai ar Ryga kalta kad nusiurbia ar mes kalti kad neturim ko pasiūlyti?
Comment
-
Na, męs turim ką pasiūlyti - UNESCO objektus, pavyzdžiui. Kitas klausimas yra tas ar pas mus yra pakankamai gerai dirbama kad pritraukt turistus. Be to, dabar Vilniuje yra pilna reklamų, reklamuojančių latvijos muziejus. O ar yra kažkokia panaši lietuvos reklama latvijoje? Nežinau. Gal kas neseniai buvęs ten pasakys.
Kalbant apie Vilnių, jei jau yra kažkoks turistų prieaugis, reiškia kad tos investicijos jau pradeda duot kažkokių rezultatų.
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąŽinai, aš norėčiau, kad turistų LT būtų daugiau nei LV ir EE kartu paėmus. Dabar , nežiūrint amžino gyrimosi, realiau sėdime pačiame pačiame gale
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąO tai aš ką turėčiau pastoviai vaikščioti tik į pilies gatvės kavines? Jos taip greit nusibostų
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąDauguma vilniečių ten neina, tuo gali įsitikinti kiekvieną kartą ten nuėjęs, bei greitu laiku pamirš visas senamiesčio kavines, pasitenkins praėjimu ir pasižiūrėjimu kaip turistai linksminasi. Melskites turistamsPost in English - fight censorship!
Comment
-
andyour - nesuprantu tavo logikos visiškai.... Didžiausi mokesčiai sumokami nuo alkoholio. Taigi, jeigu nebūtų turistų ir alus Vilniuje kainuotų 60 euro centų ir valstybė nuo bokalo gautų 10 centų pajamų. Tada būtų patenkintas andyour. Tačiau Vilniuje yra turistų ir alus dabar kainuoja 3 eurus. Valstybė gauna nuo to pačio bokalo gauna 2,1 euro pajamų. Tai ar valstybei geriau daryti, kad andyour galėtu gerti alų ar kad atvykęs turistas gertų alų?
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąDauguma vilniečių ten neina, tuo gali įsitikinti kiekvieną kartą ten nuėjęs, bei greitu laiku pamirš visas senamiesčio kavines, pasitenkins praėjimu ir pasižiūrėjimu kaip turistai linksminasi. Melskites turistams
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąandyour - nesuprantu tavo logikos visiškai.... Didžiausi mokesčiai sumokami nuo alkoholio. Taigi, jeigu nebūtų turistų ir alus Vilniuje kainuotų 60 euro centų ir valstybė nuo bokalo gautų 10 centų pajamų. Tada būtų patenkintas andyour. Tačiau Vilniuje yra turistų ir alus dabar kainuoja 3 eurus. Valstybė gauna nuo to pačio bokalo gauna 2,1 euro pajamų. Tai ar valstybei geriau daryti, kad andyour galėtu gerti alų ar kad atvykęs turistas gertų alų?
Comment
-
Parašė adebisi Rodyti pranešimąTuristai iš jo vagia mokesčius, kelia kainas, užima pagrindines gatves...
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąTai tik dėl to, kad tokiose turistinėse vietose įsikūrę santykinai prastesni restoranai ir barai, nes turistams ir taip sueis ir jis neis į kitą senamiesčio galą ieškoti geresnės vietos.
Comment
-
Parašė adebisi Rodyti pranešimąPaskutiniai keli puslapiai andyour postų išvis kažkokie liguisti ir absurdiški... Turistai iš jo vagia mokesčius, kelia kainas, užima pagrindines gatves, ir šiaip gyvenimą griauna
Comment
-
Lietuvos ambasada Švedijoje bei Lietuvos Turizmo departamento atstovai Stokholme renginio "Welcome to Lithuania" metu pristatė Lietuvos turizmo sektorių.
Šaltinis: Lithuania presented at tourism event in Stockholm
Comment
Comment