Man vietos nuotraukose visai gerai atrodo, ir visai neatsisakyčiau tokiuose vietose gyventi . Bėda tikriausiai pačiuose nuotraukuose, su tokia nuotrauku kokybe ir baltieji rūmai ar luvras tragiškai atrodytu
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Gyvenimo sąlygos Europos miestuose
Collapse
X
-
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
-
Tureciau pastebeti, kad ne Ciurichas, o Bernas yra Sveicarijos sostine, o Baselis taip pat yra Sveicarijoje, o ne Svedijoje.
O del gyvenimo salygu - nuvarykit i Anglija ar Paryziaus priemiescius kur spalvotaodziai emigrantai gyvena, tai dar ne tokiu dalyku pamatysit. Skirtumas tarp Vilniaus taboro ir tu rajonu tik toks, kad namai ne vieno auksto o 3-10. Apie Amerika jau nekalbu - pats buvau geru nuotraukyciu is NYC idejes. Netgi tokioj lygiavos sali kaip Svedija ir tai bomzu galima sutikti. Tiesiog apsileidimas ir netvarka priklauso nuo zmogaus, o ne nuo salies kurioje gyveni. Teku buti bent 20 Europos saliu ir tiesa sakant Sveicarija man pasirode pacia tvarkingiausia Europos salimi (buvau ir cia minimam Ciuriche). Vat apie Ispanija ar Italija jau kita kalba butu
Comment
-
Parašė praeivisTik niekas neatkreipe demesio,kad beveik nera zalumos, nera kur sustoti masinoms ir aplamai jei per Zurich vaziuoti apniukusia diena,tai vaizdelis niurus.Pasiziurekite i savo namus ir pastebekite,kad iseje dar matote ir pievute ir medelius su krumais,ne vien tik aplink pilka betona.
Comment
-
Parašė sanomizPraeivi, panašu, jog pro Ziurich'ą tik ir pravažiavai. Šis miestas yra vienas gražiausių ne tik Šveicarijos, bet ir visos Europos miestų.
Comment
-
Parašė praeivisIr norejosi ,kad nebutumete tokie kompleksuoti ir nemanytumete ,kad Lietuvoje viskas yra blogiau.Anaiptol. Kad tai suprasti reikia pabuti ne vien tik miestu centruose ,skirtuose turistams.
Visi didieji ir gražieji pasaulio miestai turi baisių rajonų ir kvartalų, kad ir mano miestas # Uno pasaulyje, Paryžius, tai nuvažiavus toliau nuo centro ten irgi mačiau galbūt ir baisesnių bei netvarkingesnių kvartalų nei yra Vilniuje ar Kaune, bet ar tai ką nors reiškia? Ar tai reiškia, kad Prancūzija ir Paryžius nelenkia Lietuvos? Šitie tavo teiginiai šioje temoje yra visiškai juokingi ir absurdiški.
Ir niekas nesako, kad blogai gyvename, bet kad prasčiau nei vakarų Europoje, tai faktas, kurio nenuginčysi pafotografavęs pastatų fasadus.
Comment
-
Parašė JohnNejau visas Zurichas tik is pilko betono? Kazkaip nelabai tuo tikiu.
atsiprasau visu ,kurie isizeide,bet kaip matau kazin ar kas turi europos miestu eiliniu rajonu nuotrauku ( nekalbu apie siukslynu fotografavima). Visi pasidarote tu "turistiniu nuotrauku" ,aisku josgrazios, bet eilinis zmogus ten negyvena. Ar galite nors vienas parodyti kokiose salygose gyvena tu saliu eiliniai zmones,standartine dauguma?
Comment
-
Parašė sanomizAr tu teigi, jog turėtume pradėti lyginti gražiausias Vilniaus, Kauno vietas su Vakarų Europos didmiesčių getais? Geležinė logika. Ir čia turistai atvažiavę fotografuoja vien centrinius rajonus.
Comment
-
Parašė praeivisTu manes nesupratai. Nezinau kaip tau ,bet man butu idomu palyginti sakykim Vilniaus miegamuosius (gyvenamuosius) rajonus su tokiais paciais Paryziaus ar kokio kito miesto rajonais.Ne centrus,ne turistines zonas ir ne pramoninius rajonus ar kokius cigonu taborus. Bet tuos namus ir tuos rajonus i kuriuos zmogus grizta po darbo ,kuriuose jis ilsisi ir gyvena. Bet itariu ,kad tokiu nuotrauku kazin ar kas turi ,nes paprastai miestai apziurinejami vien is "paradines" puses.
Comment
-
Parašė MarčiukasTu mane privertei tikėti, jog aš gyvenu daug kartų geriau nei pvz: Šveicarai
Comment
-
Parašė praeivisJei tu turi savo buta ,tai manau jis nera prastesnis nei sveicaro ir gyveni ko gero maziau uzterstoje vietojir tavo namas atrodo tikrai ne prasciau. Ir tavo vaikai ko gero turi kiemeli i kuri gali isbegti pazaisti. Na o visa kita : atlyginimai,laisvalaikis ir kita "gyvenimo kokybe" butu jau atskira tema ,kur pats aisku smarkiai pralostum sveicarui. Bet cia juk kaip ir forumas apie statinius,infrastruktura....
Comment
-
Parašė praeivisNa o visa kita : atlyginimai,....
2. Esu buvęs Paryžiaus priemiesčiuose. Ten vyrauja daug kompaktiškesni nei pas mus 1-2 aukštų namai, visi gražūs, kiemai gražiai sutvarkyti, nėra jokių daržų. Kalbant apie daugiabučių rajonus - jie taip pat daug geresnės būklės nei pas mus, taip pat daug geresnės būklės ir jų aplinka.
Comment
-
Parašė kaunazJo, jo... Ypač Šveicarijaj turbūt ir gręsia užterštumas... Tiesiog smogo padidintos rizikos zona...
Ko tu juokiesi. Pas tave stereotipas ,: kalnai,kurortai,grynas oras. O tu pasiziurek i nuotrauka pasididines,nors jos ir prastos kokybes(darytos su telefonu) : gatve ,nedidelis ruozelis saligatvio ir is karto namai. Jokios zalumos, masina prie masinos (apie 3 val dienos), ir taip vos ne visa diena. O kalnai su grynu oru ir peizazais......dar reikia iki ju pavaziuoti:-))
Comment
-
Parašė praeivisNiekas nesako kad cia paibendrinama visa europa. As maciau toki Zurich, na o pats jei turi parodyk kokius gyv. rajonus tu matei kito miesto ir palyginsim.:-))
Comment
-
Parašė praeivisNiekas nesako kad cia paibendrinama visa europa. As maciau toki Zurich, na o pats jei turi parodyk kokius gyv. rajonus tu matei kito miesto ir palyginsim.:-))
Cia pora Londono gyvenamuju rajonu (toli toli nuo centro) :
Comment
Comment