„Nematau jokių priežasčių, kodėl „Transneft" turėtų tęsti žaliavos tiekimą, esant sudėtingiems santykiams tarp Lenkijos ir Rusijos", - sakė neįvardytas prekiautojas su viena didžiausių naftos bendrovių.
VŽ šiandien rašė, kad Orlenas su MN pasiimtų apie 15% viso Rusijos naftos eksporto. Mano manymu tai yra pakankamai įspūdingi skaičiai, kad kvailos politinės ambicijos būtų pastūmėtos į antrą planą
VŽ šiandien rašė, kad Orlenas su MN pasiimtų apie 15% viso Rusijos naftos eksporto. Mano manymu tai yra pakankamai įspūdingi skaičiai, kad kvailos politinės ambicijos būtų pastūmėtos į antrą planą
Tu tikras ????
Pažiūrėsim, kai dugną dėsim. (Lietuvių liaudies patarlė).
Ne kiekvienas yra tarptautinių santykių analitikas
as ir nesakau, kad kiekvienas turi buti analitikas...
tiesiog labai jau pavirsutiniskas pokalbis ir tiek.
labiausiai nervuoja rusai, kurie sedi Vakaruose ir keikia viska, kas vakarietiska, garbindami savo liliputina...
Oranger, taves nenervuoja "vakarieciai", kurie zino tik fraze "putin is bad", bet negali konkreciai atsakyti kodel?
Tie, kurie sako, kad "Putin is bad" paprastai gali atsakyti, kodel. Daugelis vakarieciu apskritai nesidomi Rusijos politika ir Putinu. Todel musu pareiga yra kelti tai i dienos sviesa ir sviesti Europa, kas per vienetas yra dabartine Rusijos sistema ir jos politikai.
Oranger, taves nenervuoja "vakarieciai", kurie zino tik fraze "putin is bad", bet negali konkreciai atsakyti kodel?
nenervuoja...
be to, jie ta sako ne sededami Rusijoje ir, kaip sako John, jie tikrai zino kodel tai sako...
o rusai...
man teko bendrauti neseniai su ruse is Vokietijos...
ji sako man: vokieciai - "kozly",
sakau, tu juk ten gyveni, ismok bent vokiskai kalbeti...
jos atsakymas: ne tavo reikalas...
tai tiek ir komunikacijos
tarp kitko, Putinas jai viskas, kazkoks zombio atvejis...
Pagal demokratijos principus tai neturėtu buti, bet tai dar nerodyklis (pvz : Baltarusija). Žinoma Putinas gali į prezidento vietą pastatyti savo žmogų, bet tai gali įvairiai baigtis. Viskas su Rusijos demokratija būtu aišku jeigu jis pasiliktu ir trečiai kadencijai
Comment