Parašė pauliaK
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Technologijų naujienos
Collapse
X
-
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąPaaiškinkite man neišmanėliui, koks tikslas paprastam vartotojui šiuo metu turėti tokių greitaveikų internetą, jei absoliučia dauguma atvejų ji vis tiek nesieks 100 mbps? Ar aš klystu?
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąPaaiškinkite man neišmanėliui, koks tikslas paprastam vartotojui šiuo metu turėti tokių greitaveikų internetą, jei absoliučia dauguma atvejų ji vis tiek nesieks 100 mbps? Ar aš klystu?
Nors, savaime aišku, kad tokie greičiai reikalingiausi verslui.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąGigabitinės tinklo plokštės jau senokai egzistuoja, berods ir tokios į kurias galima tiesiai jungti šviesolaidį. O nauda pavyzdžiui tokia, kad internetu be stabdymo galima bus žiūrėti HD TV.
Nors, savaime aišku, kad tokie greičiai reikalingiausi verslui.
Comment
-
Parašė Smauglys Rodyti pranešimąNemanau kad verslui reikia tokių greičių. Jiems užtektų ir 10 mbps, svarbiausia jiems yra stabilumas ir kad nedingtų niekada.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąMatai, priklauso koks verslas ir ką jis daro. Pakankamai didelėse organizacijos norint patikimumo gali reikti ir didelio greičio ir tas labai gali pagerinti galimybes dalintis informacija organizacijoje.
Comment
-
Parašė Smauglys Rodyti pranešimąNa jei užsiima kokiais vaizdo medžiagos montavimais, kur dideli duomenų kiekiai, tada galbūt. Paprastam verslui (gamybos), tai nelabai žinau kam gali reikti.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąVaizdo medžiagos montavimui labiau reikia fizinių kompiuterio išteklių, o interneto greito kur dideliais atstumais reikia dalintis informacija. Pavyzdžiui kai įmonės padaliniai gali būti ne tai, kad skirtinguose Lietuvos galuose, bet ir pasaulio. Taip pat atsiranda galimybės naudoti visokius lan terminalus ir t.t. ir t.t.
Comment
-
Parašė Smauglys Rodyti pranešimąPats esu programuotojas, dirbu per atstumą, tai maždaug įtariu kas kaip. O dėl video montavimo, tai aš turėjau mintyje, kad paredaguoja vienas ofisas, po to persiunčia kitam (jei taip yra aplamai daroma). Gerai kad tobulėjam, manau neužilgo ir 500 mbps pasirodys.
Comment
-
Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimąTai jau ir sakiau, kad kava siulo 500mbs uz 100lt
Ir pačiam Teo naudot reikia, nes kito pasirinkimo nėra, nors ir net nežinau ar keisčiau. Seniau kai būdavo DSL, tai Teo buvo katastrofa. O dabar jau rodos 3 metus naudoju, tik 1 kartą yra trumpam dingęs (kiek pats pastebėjau) internetas. Tai sakyčiau uptime tikrai neblogas.
Comment
-
Parašė Smauglys Rodyti pranešimąNepaminėjau kad kalbu apie Teo. Nes tokį tiekėją kaip Kava, išgirdau tik vakar. O Teo yra visoje šalyje naudojamas. O tuos 500 mbps, jau baltneta Klaipėdoje prieš porą mėnesių siūlė, tik kad kaina buvo 400lt ar 500 lt.
Ir pačiam Teo naudot reikia, nes kito pasirinkimo nėra, nors ir net nežinau ar keisčiau. Seniau kai būdavo DSL, tai Teo buvo katastrofa. O dabar jau rodos 3 metus naudoju, tik 1 kartą yra trumpam dingęs (kiek pats pastebėjau) internetas. Tai sakyčiau uptime tikrai neblogas.
Comment
-
Greičiausiai pas tave routerio problema. Pas mane stovi Mikrotik, tai siunčiantis iš torentų greitis būna 99,6 Mbps . Dauguma buitinių routerių nesugeba susidoroti su tokiu srautu.
http://www.smallnetbuilder.com/lanwa...er-charts/view“The cavalry ain’t coming. You’ve got to do this yourself.” – Chris Gardner
Comment
-
Parašė zero Rodyti pranešimąGreičiausiai pas tave routerio problema. Pas mane stovi Mikrotik, tai siunčiantis iš torentų greitis būna 99,6 Mbps . Dauguma buitinių routerių nesugeba susidoroti su tokiu srautu.
Comment
-
Parašė zero Rodyti pranešimąGreičiausiai pas tave routerio problema. Pas mane stovi Mikrotik, tai siunčiantis iš torentų greitis būna 99,6 Mbps . Dauguma buitinių routerių nesugeba susidoroti su tokiu srautu.
http://www.smallnetbuilder.com/lanwa...er-charts/view
Comment
-
Parašė Smauglys Rodyti pranešimąManau čia atsakė į tavo klausimą . Na 100 mbps lygiai nepasiekia bet, 9.5 mB/s t.y. 76 mbps pasiekia. Tai tarkim jei bus 300 mbps, tai liks 250 mbps, vistiek gerai . O dar šio plano nepaleido, sakė informuos pats Teo kaip kas. Reikės imti kita routerį ir switchą, nes dabartiniai 1gbps nepalaiko.“The cavalry ain’t coming. You’ve got to do this yourself.” – Chris Gardner
Comment
-
Parašė zero Rodyti pranešimąTai aš sakau, kad pas mane pasiekia 99,6 Mbps.
Comment
-
Parašė Smauglys Rodyti pranešimąToks kad kai siunčiu torrentus (filmus) po 10,20,30gb, atsibosta laukti su 100 mbps . 300 mbps bus 3x greičiau, beje nemaišykit megabitų su megabaitais. 300 mbps = 37,5 mB/s, o šiuolaikiniai hdd tiek (ir dar daugiau) tikrai išveža.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąPala 100mbps tai siuncia mazdaug 12 megabaitu per sekunde, reiskia 700MB filma atpucia per MINUTE ir tau atsibosta laukt? As su 4mbps sedziu berods (25 kartus letesnis nei tavo) ir nelabai skundziuosi kokiu greiciu man filmus atpucia
Comment
Comment