Aš už Laursą irgi balsavau
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos įvaizdis užsienyje
Collapse
X
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąLaursas ir Guoga kiečiausi, balsavau už Laursą, bet nesupyksiu, jei laimės Guoga.
Aš balsavau už Meką. Jei iš nūdienos, tai, aišku, Laursas. Be konkurencijos.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąNeskaičiau to balsavimo, bet kas tas Laursas?
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąKaip mūsuose paprasta - tereikia paremti krepšinį ir esi kiečiausias, labiausiai nusipelnęs, labiausiai garsinantis ir t.t.
Aš balsavau už Meką. Jei iš nūdienos, tai, aišku, Laursas. Be konkurencijos.No one really knows
Which way the wind blows
Comment
-
Aš kaip žmogus iš mokslo srities balsavau už Birutę Galdikas. Fizinėje antropologijoje ir primatologijoje - tai viena iš nedaugelio žinomų lietuvių mokslo sferoje. Tai retas išskirtinis "lietuviškas" atvejis, kuomet B. Galdikas yra net tam tikros mokslo disciplinos klasikas pasauliniu mastu!
Plius džiaugiuos, jog jai suteiktas VDU garbės daktarės vardas...
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąAš kaip žmogus iš mokslo srities balsavau už Birutę Galdikas. Fizinėje antropologijoje ir primatologijoje - tai viena iš nedaugelio žinomų lietuvių mokslo sferoje. Tai retas išskirtinis "lietuviškas" atvejis, kuomet B. Galdikas yra net tam tikros mokslo disciplinos klasikas pasauliniu mastu!
Plius džiaugiuos, jog jai suteiktas VDU garbės daktarės vardas...
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąPralinksminai šiuo komentaru
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąAš kaip žmogus iš mokslo srities balsavau už Birutę Galdikas. Fizinėje antropologijoje ir primatologijoje - tai viena iš nedaugelio žinomų lietuvių mokslo sferoje. Tai retas išskirtinis "lietuviškas" atvejis, kuomet B. Galdikas yra net tam tikros mokslo disciplinos klasikas pasauliniu mastu!
Plius džiaugiuos, jog jai suteiktas VDU garbės daktarės vardas...Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Spaudos apžvalga: Lietuva užsieniečiams vis dar asocijuojasi su Afrika
Daugeliui užsieniečių, įskaitant net europiečius, Lietuva asocijuojasi su Ryga ar net kuria nors Afrikos provincija. Tai rodo, kad užsienyje apie mūsų šalį žino, švelniai tariant, per mažai. Kad tokių kuriozų išvengtume, turėtume daugiau reklamuotis.
Kovoje dėl Pagalbinio apvaisinimo įstatymo Bažnyčia griebėsi šiuolaikinių technologijų. Politikams trumpąsias žinutes ėmė siuntinėti pats Kauno arkivyskupas Sigitas Tamkevičius. „Noriu trumpai pakalbėti. Turiu vieną prašymą. Kažkada esate pažadėjęs išpildyti viską, ko prašysiu. Mano prašymas – pabalsuoti pagal Dievo įsakymus už gyvybę. Turiu mintyje įstatymą dėl embrionų. Arkivysk. Sigitas“, – tokią trumpąją žinutę, kurios tekste dar papildomai nurodytas siuntėjo mobiliojo telefono numeris, šiomis dienomis gavo kai kurie Seimo nariai.„Apie tėvą galėčiau pasakoti valandų valandas“, – ištaria viena Algirdo Brazausko dukterų dvynių Laima Mertinienė.(...)Koks A.Brazauskas buvo šeimos žmogus, koks buvo tėvas savo dukterims, kurios jį turėjo dalytis su valstybe?(...)Didžioji vertybė – padorumas. „Išgyvendavo jis labai skaudžiai. Ypač savo bendražygių intrigas, išdavystes. Bet tėvas tikėjo žmonėmis, gal net per daug. Didžiausia vertybė jam buvo padorumas. Gal mes, šeima, buvome vieninteliai, kuriems jis atsiverdavo. Ir gal jam palengvėdavo?“ – sako L.Mertinienė.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąIr kaip matau neprašoviau, nes B. Galdikas pagal balsų skaičių antroje vietoje po Guogos. Jis iš viso nelabai man girdėtas, bet kaip supratau, dosniai dalija labdarą, aukoja "Bėdų Turgui", tuomet pirmos vietos tikrai nusipelno.
Comment
-
Neradau geresnės temos...
O taip vat:
Lietuvos pilietėms, tekančioms už užsieniečių, ypač musulmonų, neretai stinga ne tik „kultūrinio išprusimo“, bet ir elementaraus smalsumo bei kritinio mastymo prieš darant lemtingą žingsnį, mano Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto Azijos ir Afrikos studijų centro vedėjas Egdūnas Račius.
Atsiprašau, kad per didelėmis raidėmis, bet čia viskas iš meilės Lietuvos dailiąjai lyčiai...I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąOt naujieną pasakėI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąO taip vat:
Lietuvos pilietėms, tekančioms už užsieniečių, ypač musulmonų, neretai stinga ne tik „kultūrinio išprusimo“, bet ir elementaraus smalsumo bei kritinio mastymo prieš darant lemtingą žingsnį, mano Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto Azijos ir Afrikos studijų centro vedėjas Egdūnas Račius.
Atsiprašau, kad per didelėmis raidėmis, bet čia viskas iš meilės Lietuvos dailiąjai lyčiai...Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTas pats ir su vyrais
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTrendai su vyrais skirtingi ir ne tokie vienakrypčiai. Tokio vienareikšmiško apibendrinimo vyrų atveju daryti jokiu būdu negalima.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
Comment