Vaj vaj vaj, kaip baisu, koks įžeidimas, kaip jie išdrįso šitaip ! Tikriausia visa ČSA vadovybė įtemptai galvojo, kaip čia labiau pakenkus Lietuvai.
O jeigu rimčiau, tai galima pamanyti, kad lietuviai niekada nepainioja Slovakijos su Slovėnija, ir jau ginkdie niekada Čekijos nepavadina Čekoslovakija.
O jeigu jau visai rimtai, tai čia šitas konkretus atvejis tik parodo, kad Latvija yra nežinoma pasaulyje - nes dėdamas straipsnį apie Rygoje vykstantį renginį, redaktorius nepasivargino pasitikslinti, kokioje šalyje tas miestas yra.
Baltijos šalių merginos tikriausiai maudosi piene, todėl visada sulaukia daugybės komplimentų ir akį patraukia tobula išvaizda. Pigių skrydžių kompanija „Ryanair“ nusprendė Lietuvos ir Latvijos moterų grožiu pritraukti pinigų labdarai. Trijų latvių ir vienos lietuvės nuotraukos puošia kitų metų kalendorių.
Nusipirkę kalendorių žmonės gali grožėtis Danija Zemite, Olga Aleksejaie ir Olga Mitjanova. Šios gundančių kūnų merginos latvės buvo atrinktos iš 800 pretendenčių. O iš kompanijoje dirbančių lietuvių kalendoriaus leidėjams įtiko tik viena mergina - tamsiaplaukė Karolina. Nuotraukoje ji atsidūrė greta dar dviejų gražuolių - egzotiškosios Marguerite ir ilgakojės Angelos.
Kazkoks burelis valgo tas varnas, bet kas labiausiai liudna, kad tai pakliuvo i uzsienieciu gidu knygeles alia kaip nacionalinis patiekalas ir jau pradeda po truputi atsibosti, ne kiekvienam, bet daznam sutiktam uzsienieciui aiskintis, kad varnos tai ne pagrindinis kasdienis musu maistas... Nu o poto atkisa kaip pasiteisinima koki lonely planet, o ten pamatai national food - crows
Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Kazkoks burelis valgo tas varnas, bet kas labiausiai liudna, kad tai pakliuvo i uzsienieciu gidu knygeles alia kaip nacionalinis patiekalas ir jau pradeda po truputi atsibosti, ne kiekvienam, bet daznam sutiktam uzsienieciui aiskintis, kad varnos tai ne pagrindinis kasdienis musu maistas... Nu o poto atkisa kaip pasiteisinima koki lonely planet, o ten pamatai national food - crows
Nu taigi verkiam, kad nes maži, pilki, nuobodūs, neturim nieko išskirtinio ir niekas mūsų nežino. O čia štai vat ir prašom - tokia spalvinga detalė. Nors mažai ryšio su tikrove.
Europos kultūros sostinė "užlinko" dar metų pradžioje, todėl ta kontora absoliučiai "supelijusi". Nėr ko norėt. Be to 2009 metai baigiasi, galėsim pamiršt, kad buvom kultūros sostine. ...
iskart buvo aisku, kad ner ko lygiuotis i didziasias valstybes. kelios desimtys milijonu butu lengviau iskente toki pulini,kaip VEKS, dabar nepilni 3 mln bando kazka parodyt... Berlyno "Love parade" vienas daugiau ispudzio padare, negu visi metai "kulturos" sostinej...
Žmogus džiaugiasi gerais įspūdžiais apie LT geležinkelius, o tu paimi ir apvarai, kad tulikai blogi. Nu tikras depresuotas lietuvis.
Jis nieko blogo nepasakė - tik tiesą. Nėra čia ko piktintis. Net ir tautietis apie savo gimtą kraštą turi teisę kalbėti neigiamai. Man panašiau, kad pats esi perdėtai kompleksuotas, nes bijai neigiamos nuomonės apie savo gimtąjį kraštą.
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Jis nieko blogo nepasakė - tik tiesą. Nėra čia ko piktintis. Net ir tautietis apie savo gimtą kraštą turi teisę kalbėti neigiamai. Man panašiau, kad pats esi perdėtai kompleksuotas, nes bijai neigiamos nuomonės apie savo gimtąjį kraštą.
Jis praleido gerą progą patylėti, tik tiek Taprasme kam pilti š ant geros nuomonės? Visur tų blogų tulikų yra, pasidžiaukim tuo, kas yra gerai.
Artexs, aš tik konstatavau faktą kad Vilniaus stoties tulikams labai trūksta priežiūros. Ir nesu aš depresuotas.
Taip, bet kam tą faktą konstatuoti, kai žmogus džiaugiasi, kad jam patiko. Grįžęs namo sakys, kad viskas labai fainiai, bet man sakė, kad labai blogi tulikai pas juos, nors pats jų nemačiau.
Comment