Gal į Rygos-Panevėžio dipolį viskas išsivystytų
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos įvaizdis užsienyje
Collapse
X
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąRyga – Lietuvos sostinė net čekams
O jeigu rimčiau, tai galima pamanyti, kad lietuviai niekada nepainioja Slovakijos su Slovėnija, ir jau ginkdie niekada Čekijos nepavadina Čekoslovakija.
O jeigu jau visai rimtai, tai čia šitas konkretus atvejis tik parodo, kad Latvija yra nežinoma pasaulyje - nes dėdamas straipsnį apie Rygoje vykstantį renginį, redaktorius nepasivargino pasitikslinti, kokioje šalyje tas miestas yra.
Comment
-
Prisipažinsiu — nelabai į temą, bet vis tiek apie lietuvaites (ir latves):
Baltijos šalių merginos tikriausiai maudosi piene, todėl visada sulaukia daugybės komplimentų ir akį patraukia tobula išvaizda. Pigių skrydžių kompanija „Ryanair“ nusprendė Lietuvos ir Latvijos moterų grožiu pritraukti pinigų labdarai. Trijų latvių ir vienos lietuvės nuotraukos puošia kitų metų kalendorių.
Nusipirkę kalendorių žmonės gali grožėtis Danija Zemite, Olga Aleksejaie ir Olga Mitjanova. Šios gundančių kūnų merginos latvės buvo atrinktos iš 800 pretendenčių. O iš kompanijoje dirbančių lietuvių kalendoriaus leidėjams įtiko tik viena mergina - tamsiaplaukė Karolina. Nuotraukoje ji atsidūrė greta dar dviejų gražuolių - egzotiškosios Marguerite ir ilgakojės Angelos.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Įdomus straipsnis apie britų šeimos atostogas Lietuvoje. Klaipėdoje ir Kuršių Nerijoje patys paskaitykit, patiks (aišku ne viskas).
SKAITYTIBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Jony Rodyti pranešimąNeblogi atsiliepimai tik apie tas varnas cia tiesa ar ne? Kaskaip nesitiki
Comment
-
Kazkoks burelis valgo tas varnas, bet kas labiausiai liudna, kad tai pakliuvo i uzsienieciu gidu knygeles alia kaip nacionalinis patiekalas ir jau pradeda po truputi atsibosti, ne kiekvienam, bet daznam sutiktam uzsienieciui aiskintis, kad varnos tai ne pagrindinis kasdienis musu maistas... Nu o poto atkisa kaip pasiteisinima koki lonely planet, o ten pamatai national food - crowsVidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Parašė Recoiler Rodyti pranešimąKazkoks burelis valgo tas varnas, bet kas labiausiai liudna, kad tai pakliuvo i uzsienieciu gidu knygeles alia kaip nacionalinis patiekalas ir jau pradeda po truputi atsibosti, ne kiekvienam, bet daznam sutiktam uzsienieciui aiskintis, kad varnos tai ne pagrindinis kasdienis musu maistas... Nu o poto atkisa kaip pasiteisinima koki lonely planet, o ten pamatai national food - crows
Comment
-
suk nesukęs, o žiū ir vėl kalba pasisuka apie filus-rastus-fobus.. šioje vietoje labai tiks šis straipsnis:
D.Pūro diagnozė Lietuvos visuomenei: potrauminis stresas ir menkavertiškumas
Jis čia į daugelį temų tiktų, labai tiksli diagnozė.. dar gali reiktų pridėt tik alkoholinę silpnaprotystę..Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąsuk nesukęs, o žiū ir vėl kalba pasisuka apie filus-rastus-fobus.. šioje vietoje labai tiks šis straipsnis:
D.Pūro diagnozė Lietuvos visuomenei: potrauminis stresas ir menkavertiškumas
Jis čia į daugelį temų tiktų, labai tiksli diagnozė.. dar gali reiktų pridėt tik alkoholinę silpnaprotystę..www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
kazkada bendravau zmogum is labai skurdzios Afrikos salies. tai jis Lietuva isivaizdavo panasiai kaip kad mes isivaizduojam USABlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąEuropos kultūros sostinė "užlinko" dar metų pradžioje, todėl ta kontora absoliučiai "supelijusi". Nėr ko norėt. Be to 2009 metai baigiasi, galėsim pamiršt, kad buvom kultūros sostine. ...
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąI guess you haven't seen men's WC in Vilnius station. If you would have seen it, you wouldn't be talking like now
Comment
-
Artexs, aš tik konstatavau faktą kad Vilniaus stoties tulikams labai trūksta priežiūros. Ir nesu aš depresuotas.
Padejėjau, tai gal izoliuokim šitą forumą nuo užsieniečių, kad jie čia negalėtų reikšti savo įspūdžių ir kad mes negalėtume su jais bendrauti?
Ir tik nepradedam čia visokių demagogijų apie gėjus Lietuvoje ir pan. Tam yra kitos temos.
Comment
-
Parašė artexs Rodyti pranešimąŽmogus džiaugiasi gerais įspūdžiais apie LT geležinkelius, o tu paimi ir apvarai, kad tulikai blogi. Nu tikras depresuotas lietuvis.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąJis nieko blogo nepasakė - tik tiesą. Nėra čia ko piktintis. Net ir tautietis apie savo gimtą kraštą turi teisę kalbėti neigiamai. Man panašiau, kad pats esi perdėtai kompleksuotas, nes bijai neigiamos nuomonės apie savo gimtąjį kraštą.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąArtexs, aš tik konstatavau faktą kad Vilniaus stoties tulikams labai trūksta priežiūros. Ir nesu aš depresuotas.
Comment
Comment