Mantai - visiškai neatsakei į mano argumentus. Tavo nesugebėjimas argumentuotai ginčytis, turint omeny tavo forumo stažą, stebina. Tik pora komentarų:
Kazachstanas čia tikrai yra ne prie ko - jis pasirinktas atsitiktinai. Dėl ko Boratas susilaukė tokios didelės sėkmės vakaruose? Dėl to, kad vakarams kelia juoką buki, provincialūs sovietikai su savo provincialiom tradicijom ir stereotipais apie kitas tautybes, ypač žydus. Lietuvių Užgavenės niekuo nesiskiria nuo "Kazachstanietiškųjų" tradicijų, parodytų Borate - jos atrodo lygiai taip pat bukai ir juokingai civilzuotam pasauliui. Jei Boratas būtų pasakęs "vasarį mes apsirengiam skarmalais ir kaukėm ir vaizduojam žydus prašydami blynų", toks pasakymas filme visiškai neišsiskirtų.
Tu uždavei man klausimą, ką aš galvočiau, jei lenkai persirenginėtų lietuviais taip, kaip lietuviai - žydais. Aš tau į jį aiškiai atsakiau - galvočiau tą patį, ką galvoju dabar t.y. netaikyčiau dvigubų standartų. Kur čia galima įžvelgti kažkokį priekabių ieškojimą, žinai turbūt tik tu ir gal dar koks Jacek'as iš SSC/SSP
Belieka pritarti John'o paskutiniam pranešimui Sėkmės.
Ir kaip gi Boratas yra susijęs su Kazachstanu? Ir beveik neabejoju, kad net nesi buvęs ar matęs, kaip ta šalis atrodo ar su kuo ji yra valgoma, nors automatiškai jai primeti provincialų ir kaimiečių etiketę. Kur gi tavo vakarietiška tolerancija ir intelektualumas?
Kazachstanas čia tikrai yra ne prie ko - jis pasirinktas atsitiktinai. Dėl ko Boratas susilaukė tokios didelės sėkmės vakaruose? Dėl to, kad vakarams kelia juoką buki, provincialūs sovietikai su savo provincialiom tradicijom ir stereotipais apie kitas tautybes, ypač žydus. Lietuvių Užgavenės niekuo nesiskiria nuo "Kazachstanietiškųjų" tradicijų, parodytų Borate - jos atrodo lygiai taip pat bukai ir juokingai civilzuotam pasauliui. Jei Boratas būtų pasakęs "vasarį mes apsirengiam skarmalais ir kaukėm ir vaizduojam žydus prašydami blynų", toks pasakymas filme visiškai neišsiskirtų.
Tipinis priekabių ieškojimas, sunku ką ir bepridurt
Belieka pritarti John'o paskutiniam pranešimui Sėkmės.
Comment