Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos įvaizdis užsienyje
Collapse
X
-
Paskutinis taisė RokasLT; 2024.04.11, 11:46.
-
Parašė udrius Rodyti pranešimą
dar kartą pasikartosiu: klikai nelygu atvykusiųjų skaičiui, rašymas nelygus turistų skaičiui. Čia ir visa esmė, kad gali vartytis kiek nori, klausimas yra vienas - o kiek atvyks turistų?
Comment
-
O jeigu kalbant apie pačią reklamą iš mano asmeninės varpinės, tai pirma mano reakcija buvo maždaug "o geras, man patinka". Aš tik turbūt būčiau kaip nors subtiliau daręs tą antrą "gerąją" dalį, nes dabar biškuiką pernelyg tiesmukai tai demonstruojama. Kita vertus, aš mėgstu thrashy vietas ir visada kur nors keliaudamas, jei tik yra laiko, lankausi Markučių ir Šnipiškių lūšnynų ekvivalentuose.
Verkšlenimas, kad "kaip čia blogai dabar pagalvos usenietšei pamatę tokią baisią reklamą", imho, yra pro šalį. Turbūt niekas nieko blogo nepagalvos. Kas tiesiog nusijuoks, kas kažkiek susidomės, kur čia tas Vilnius ir kas ten gero, kas duos thumbs up (ypač britai) už sugebėjimą šiek tiek pasijuokti iš savęs (kauniečiai, wink wink ), bet manau reklama atkreips dėmesį labiau, negu tipišką boring "Welcome to [įrašyti miesto/šalies vardą] bla bla bla".
Kitas klausimas, ar šita reklama duos norimą efektą - daugiau turistų - sunku prognozuoti. Neišmanau britų ir vokiečių psichologijos tiek giliai, kad galėčiau daryti tokias išvadas neturėdamas daugiau informacijos. Ir labai abejoju, kad tokių žinių turi dauguma verkšlenančių dėl "blogos reklamos". Nereiktų painioti savo pačių traumų, nuoskaudų ir įsitikinimų su tuo, kaip elgsis britai ar vokiečiai, pamatę tuos klipus ir plakatus.
Mano 2 centai maždaug tokie, bent jau kol kas.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąTokia mintis kilo, dabar kaip tik laikas kai visi kalba apie sakurų žydėjimą Japonijoje, žmonės skrenda iš visų pasaulio užkampių pasižiūrėt, turizmas goes brrr ir visa kita. Kodėl mes negalėjom pasireklamuot, kad pas mus irgi neblogiau nei Japonijoj? Obelys, slyvos, greit bus kaštonai su alyvomis, niekuo neprasčiau man nei kokios sakuros. Tuo tarpu pasirinkta reklamuotis su bomžais myžančiais ant sienos ir studentų atstovybės lygio bajeriais.
Kaip reikia GoGo firmai ir jos naujajai direktorei nemylėti šitos šalies ir nekęsti šito miesto, kad net nebuvo stengtasi surasti kuo ši šalis yra išskirtinė neskaitant besišlapinančių bomžų.Paskutinis taisė Romas; 2024.04.11, 22:47.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO jeigu kalbant apie pačią reklamą iš mano asmeninės varpinės, tai pirma mano reakcija buvo maždaug "o geras, man patinka". Aš tik turbūt būčiau kaip nors subtiliau daręs tą antrą "gerąją" dalį, nes dabar biškuiką pernelyg tiesmukai tai demonstruojama. Kita vertus, aš mėgstu thrashy vietas ir visada kur nors keliaudamas, jei tik yra laiko, lankausi Markučių ir Šnipiškių lūšnynų ekvivalentuose.
Verkšlenimas, kad "kaip čia blogai dabar pagalvos usenietšei pamatę tokią baisią reklamą", imho, yra pro šalį. Turbūt niekas nieko blogo nepagalvos. Kas tiesiog nusijuoks, kas kažkiek susidomės, kur čia tas Vilnius ir kas ten gero, kas duos thumbs up (ypač britai) už sugebėjimą šiek tiek pasijuokti iš savęs (kauniečiai, wink wink ), bet manau reklama atkreips dėmesį labiau, negu tipišką boring "Welcome to [įrašyti miesto/šalies vardą] bla bla bla".
Kitas klausimas, ar šita reklama duos norimą efektą - daugiau turistų - sunku prognozuoti. Neišmanau britų ir vokiečių psichologijos tiek giliai, kad galėčiau daryti tokias išvadas neturėdamas daugiau informacijos. Ir labai abejoju, kad tokių žinių turi dauguma verkšlenančių dėl "blogos reklamos". Nereiktų painioti savo pačių traumų, nuoskaudų ir įsitikinimų su tuo, kaip elgsis britai ar vokiečiai, pamatę tuos klipus ir plakatus.
Mano 2 centai maždaug tokie, bent jau kol kas."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Perskaitęs šį straipsnį:
Šokas Švedijoje: sūnaus akivaizdoje užpuolikai nušovė tėvą https://www.delfi.lt/news/daily/worl...teva-120003153
39 metų tėvas, kurį žiniasklaida įvardijo Mikaelio vardu, buvo nušautas tiesiai į galvą sūnaus akivaizdoje trečiadienio pavakarę. Tėvas su sūnumi dviračiais važiavo į baseiną.
„Jis negalėjo pakęsti neteisybės. Ir tai jam kainavo gyvybę. Jis buvo labai jautrus, apie visus tuos susišaudymus net skaityti negalėjo“, – „Expressen“ sakė aukos sesuo, nenorėjusi įvardyti savo tapatybės,
Remiantis policijos pateikiama statistika, vien praeitais metais Švedijoje įvyko 363 susišaudymai, pareikalauta 53 aukų. Užfiksuoti net 149 sprogdinimai. Skarholmene ilgiau nei 25 metus gyvenant švedė Kicki naujienų agentūra TT sakė dabar sutemusi bijanti kelti koją iš namų: „Tai taip liūdna. Baisu, norisi užsidaryti namuose. Paprasčiausiai nedrįsti iškišti nosies.“
p.s. išimtis gal Kaunas, kuriame "Aštriadančiai lietuviai, ginkluoti beisbolo lazdomis, atslenka..." (Mel Gibson) Laisvės alėjoje ir dubasina prie kavinės lauke sėdinčius?
Paskutinis taisė Arunasx; 2024.04.12, 11:01.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąVisuomenės praturtintojai pasidarbavo?ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąPerskaitęs šį straipsnį:
Šokas Švedijoje: sūnaus akivaizdoje užpuolikai nušovė tėvą https://www.delfi.lt/news/daily/worl...teva-120003153
pagalvojau, kad reikėtų reklamuoti Lietuvą, kurioje gali išeiti vakare pasilinksminti nebijodamas kad nušaus ar susprogdins kavinę besėdint joje.
p.s. išimtis gal Kaunas, kuriame "Aštriadančiai lietuviai, ginkluoti beisbolo lazdomis, atslenka..." (Mel Gibson) Laisvės alėjoje ir dubasina prie kavinės lauke sėdinčius?
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąDabar dar pagalvojau o gal išvis geriau ne reklamuot nieko
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimą
na jeigu remiames mokslu (o vakaru civilizacija paremta tyrimais ir analize) tai reikia klaust tikslines grupes. tiksline grupe yra turbut vakaru europieciai? idumu but pasiklausyt ju nuomoniu o ne Lietuviu.Ok. Parodžiau naują Vilniaus reklamą savo draugams britams ir indonezietei atėjusiems į svečius pusryčių (Vienas jų-profesionalus reklamų kūrėjas) Tuomet paklausiau jų ar ši reklama buvo pagavi ir ar po tokios reklamos jie norėtų aplankyti Vilnių. Atsakymas-ne….
(Beja, reklamų kūrėjo komentaras:tokias reklamas kūrėme prieš gerą 10metį) Tai tiek…
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Pareklamavus tokius youtuberius būtų daugiau naudos nei iš to padugninio minties proveržio:
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
- 1 patinka
Comment
-
Lithuania used to suffer from what might be dubbed an Estonia complex: a sense of inferiority toward next-door Estonia, which has done such a good job of branding itself as the home of Skype and digital government. Though that complex has not disappeared, Lithuanians are increasingly confident that they are the real Baltic success story.
- 6 patinka
Comment
-
Pirmas komentaras po video:
I've never heard of this city, and now it's on my list for travel. How beautiful and interesting. Thank you
Ir šiaip verta paskaityti kitus, pakels nuotaiką. Tai ne delfi komentarai.
Ir palyginkime tai su ta buduliška "reklama" prieš pusmetį.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąPirmas komentaras po video:
I've never heard of this city, and now it's on my list for travel. How beautiful and interesting. Thank you
Ir šiaip verta paskaityti kitus, pakels nuotaiką. Tai ne delfi komentarai.
Ir palyginkime tai su ta buduliška "reklama" prieš pusmetį.
Comment
Comment