Parašė Chixx
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos įvaizdis užsienyje
Collapse
X
-
Reikia mokytis užsienio kalbas
Stranger: labas
You: labas
Stranger: kaip sekasi?
You: gerai. iš kur esi?
Stranger: iš Austrijos
Stranger: tu?
You: Lietuva
Stranger: o gerai
You: kodėl?
You: Europa jėga
You: europe
Stranger: kokios tu lyties?
Stranger: v/m
You: vyr.
You: tu?
Stranger: puiku nes girdėjau, kad Lietuvoje daug šaunių merginų
You: taip ir yra
Stranger: aš taip pat vyr.
Stranger: norėčiau atvykti į Lietuvą kada nors
You: taip, turėtumSnowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąReikia mokytis užsienio kalbas
Stranger: labas
You: labas
Stranger: kaip sekasi?
You: gerai. iš kur esi?
Stranger: iš Austrijos
Stranger: tu?
You: Lietuva
Stranger: o gerai
You: kodėl?
You: Europa jėga
You: europe
Stranger: kokios tu lyties?
Stranger: v/m
You: vyr.
You: tu?
Stranger: puiku nes girdėjau, kad Lietuvoje daug šaunių merginų
You: taip ir yra
Stranger: aš taip pat vyr.
Stranger: norėčiau atvykti į Lietuvą kada nors
You: taip, turėtumBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąTikrai neblogas filmukas, kokybės prasme kažkas tarp profesionalumo ir diletantiškumo. Man džiugu, kad jie mato daug progreso Lietuvoje, tik labai nustebino, kad jie pirmiau apsilankė AKROPOLYJE, o tik po to Gedimino pilyje ir Trakuose.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąReikia mokytis užsienio kalbas
Comment
-
Parašė dariuks Rodyti pranešimągimtoji kalba - lietuviu. dar moku rusu kalba. truputi suprantu cekiskai, ukrainietiskai, vokiskai. bet anglu kalbos nemoku (nebent keiktis ). kodel kiekvienas isivaizduoja, jei jau jis supranta, kas ka raso ar sako nelietuviskai, tai ir VISI supras? butu gerai, kad salia nelietuvisko teksto butu vertimas.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąNieko nuostabaus. Vakariečiai tiek pripratę prie komercijos, kad ten pirmiau ir apsilanko. Buvau Europoje pas draugus užsieniečius, buvo laisva diena man, tai paklausiau kaip nuvykti į žinomiausius to miesto muziejus. Jie į mane žiūrėjo nesuprastom akim. Kultūra Vakaruose išgyvendinta taip pat, kaip ir įsišaknijusi komercija. Beje, tai taikytina ir tolimiesiems Rytams.
Ten dazniausiai galima nebrangiai pavalgyti, atsivesinti (jei karsta). Kodel tai turetu buti maziau svarbu, nei "kultura"? Beje, prekybos centre kur kas geriau pamatysi salies/miesto siuolaikine kultura, nei muziejuje ar pilyje, ypac, jei atkeliavai tik dienai ar dviem.Paskutinis taisė John; 2009.08.26, 02:26.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNa jau. Shopping mall'ai visada yra vieni pirmuju objektu, i kuriuos stengiuosi patekti, kad ir kur bebuciau.
Ten dazniausiai galima nebrangiai pavalgyti, atsivesinti (jei karsta). Kodel tai turetu buti maziau svarbu, nei "kultura"? Beje, prekybos centre kur kas geriau pamatysi salies/miesto siuolaikine kultura, nei muziejuje ar pilyje, ypac, jei atkeliavai tik dienai ar dviem.
Man atvykus į svetimą miestą, o juo labiau - šalį, visada pirmiau įdomu pamatyti jos kultūrą, nueiti į memorialines vietas, muziejus, pamatyti architektūrinius paminklus, paveldą ir t.t., o ne trainiotis prekybos centre Na, bet kiekvienam savo.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąAš kalbu iš kultūros pažinimo (mokslo prasme), o tu kalbi kaip paprastas turistėlis, kuriam rūpi tik atsipalaiduot ir pavalgyt.
Man atvykus į svetimą miestą, o juo labiau - šalį, visada pirmiau įdomu pamatyti jos kultūrą, nueiti į memorialines vietas, muziejus, pamatyti architektūrinius paminklus, paveldą ir t.t., o ne trainiotis prekybos centre Na, bet kiekvienam savo.
Ko gero vyrukai perskaite kokio nors puslapio apie Vilniu sekcija "Shopping in Vilnius", kur pirmu numeriu, be abejo, buvo pazymetas Akropolis.
Comment
-
Parašė Chixxir dar viena trumpa citatėlėI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Chixxir dar viena trumpa citatėlė
o tiem kas angliškai nesupranta
Gal nereikia cituoti kiekvieno užsieniečio, kuris tiesiog pasako "Lithuania" ?
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
/\ Tai jau tikrai, ir ypač to, kuris tegirdėjo apie mūsų pigias kekšes Įdomu kur jis apie tai išgirdo? Google reklamose kur rašo apie "Gorgeous Baltic ladies ready to move in with you" ar tame George Clooney filme (pamiršau pavadinimą)?You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimą/\ Tai jau tikrai, ir ypač to, kuris tegirdėjo apie mūsų pigias kekšes Įdomu kur jis apie tai išgirdo?
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąNieko nuostabaus. Vakariečiai tiek pripratę prie komercijos, kad ten pirmiau ir apsilanko. Buvau Europoje pas draugus užsieniečius, buvo laisva diena man, tai paklausiau kaip nuvykti į žinomiausius to miesto muziejus. Jie į mane žiūrėjo nesuprastom akim. Kultūra Vakaruose išgyvendinta taip pat, kaip ir įsišaknijusi komercija. Beje, tai taikytina ir tolimiesiems Rytams.
Comment
-
-
D.Medvedevas užsipuola Ukrainą ir Baltijos valstybes dėl Antrojo pasaulinio karo
http://m.lrytas.lt/-1251626751125134...linio-karo.htmPaskutinis taisė Ežiukas; 2009.08.30, 14:20.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąD.Medvedevas užsipuola Ukrainą ir Baltijos valstybes dėl Antrojo pasaulinio karo
http://m.lrytas.lt/-1251626751125134...linio-karo.htm„Nors visi puikiai supranta, kas buvo, droviai nuleidžia akis, kad negadintų santykių", - pabrėžė Rusijos prezidentas
Comment
-
Meska galetu pradziai su salyje besiautejanciais naciais susitvarkyt ir tik tada aiskint apie slovinimus ir pan.
Hitler's Ghost -- Russia Becomes Fertile Ground for Neo-Nazis
Editor's Note: PNS editor Franz Schurmann looks at contemporary events through the historian's lens. In Russia today, the nation's growing ethnic and foreign-born population increasingly suffers brutal attacks from more and more neo-Nazis, while Russian politicians crack down on dissent. It's fertile ground for fascism, writes Schurmann, emeritus professor of history and sociology at U.C. Berkeley and author of numerous books.
http://blog.endtimeswatch.net/2006/1...s-fertile.htmlPaskutinis taisė El_Greco; 2009.08.30, 20:07.
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąD.Medvedevas užsipuola Ukrainą ir Baltijos valstybes dėl Antrojo pasaulinio karo
http://m.lrytas.lt/-1251626751125134...linio-karo.htm
Comment
Comment