Pries kelias dienas, lyg ir per Sky Three kanala ziurejome su keliais draugais viena laida apie "Street Wars". Rode policijos reida i viena imigrantu nama, kuriame, kaip buvo itarta gyveno parduotuviu vagisiai. Kai buvo isilauzta i nama ir surakinti visi ten buve apsvaige (viduri dienos) herojai, juos pradejo klausineti. Vienintelis kazkiek kalbejes angliskai pasake stipria rytu europiecio kalba, jog jo vardas "MaRRRtin" ir pradejo kazka nerisliai aiskinti. Neilgai trukus pradejome palengva saipytis ir tu mulkiu. Buvau isitikines, jog ten tera kokie slavai, kad ir lenkai. Po kokiu penkiu minuciu juoko is ju buvo paimti pasai. Priartinus kamera sviete kokie 10 lietuvisku pasu. Visas kambarys nutilo ir paziurejo i mane, sedejau visas raudonas, atsiprasinejau ir dievagojausi, kaip gerai, kad Lietuvoje tokiu snukiu nebelike.
Apskritai UK lietuviu ivaizdis yra ne ka geresnis uz eilinio lenko. Gal tik studentai palaiko lygi universitetuose ir tempia sia sunkia rebilitavimosi nasta. Dauguma isvykusiu seimu i UK tera paskutiniai muzikai, ka puikiai parodo ir kiekviena kelione Ryanair'u i Lietuva, kai lektuvas buna prikistas neaiskios faunos.
http://www.delfi.lt/news/daily/emigr...hp?id=16187960
Skaitydamas si straipsni stebejausi, kaip galima vaziuoti i uzsienio sali, nesuprantant kalbos? Ir paskui pilti pamazgas ant UK gyditoju, kokie jie nekompetetingi. Esu uz tai, jog UK, kaip kartu ir visos ES salys verstu visus imigrantus laikyti savo kalbos (IELTS ar pan) testus.
Apskritai UK lietuviu ivaizdis yra ne ka geresnis uz eilinio lenko. Gal tik studentai palaiko lygi universitetuose ir tempia sia sunkia rebilitavimosi nasta. Dauguma isvykusiu seimu i UK tera paskutiniai muzikai, ka puikiai parodo ir kiekviena kelione Ryanair'u i Lietuva, kai lektuvas buna prikistas neaiskios faunos.
http://www.delfi.lt/news/daily/emigr...hp?id=16187960
Skaitydamas si straipsni stebejausi, kaip galima vaziuoti i uzsienio sali, nesuprantant kalbos? Ir paskui pilti pamazgas ant UK gyditoju, kokie jie nekompetetingi. Esu uz tai, jog UK, kaip kartu ir visos ES salys verstu visus imigrantus laikyti savo kalbos (IELTS ar pan) testus.
Comment