Parašė Ežiukas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos įvaizdis užsienyje
Collapse
X
-
Parašė EddNelabai supratau, gal galima konkrečiau?
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
taip karas baigesis pries 60 metu, bet lietuviu tauta su kitomis tautomis lietuvos zemeje yra ir bus atsakinga ir amziams bus pazymeta zenklu iszudziusiu 95 % zydu tautybes gyventoju. Sios kaltes neatpirks niekas."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Parašė DeSadas.... Sios kaltes neatpirks niekas.
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė EžiukasTai kam tada stengtis atpirkinėti ?
bet jei valstybe jaucia (turetu jausti nes prisieme brazauskas atsakomybe nuvaziaves) , tai galetu grazinti nacionalizuota turta bent jau."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
Comment
-
Parašė EžiukasČia aš labiau iš savo varpinės rašau (nepalaikykite manes antisemitu ar pan. ) , bet man žydų tauta nepatinka (jei taip galima sakyti) dėlto, kad karas jau prieš 60 metų baigės, o kalbos kaip jie varkšai prisikentėjo niekaip nesibaige iki dabar. Ir manau, kad eilinias lietuvos žmogui visiškai vienodai kas kur kada ir dėl ko žydą nuskriaudė , dėl to juos ir pyktina toks žydų verkšlenimas dėl įvairiausiu incidentų. Čia mano tokia nuomonė
Comment
-
Parašė SvajoklisSutinku bet pagal keliu istyrimu, kuriuos maciau, daugumai lietuviu nepatinka zydai
DeSadai> O koks procentas lietuvių šaudė žydus? Nemanau, kad visa lietuvių tauta turi atsakyti už kokio procento savo tėvynainių „žygdarbius“.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
/\ Lietuviškų lazerių technologijų "propagandos" skaičiau gana daug, tačiau man pradeda kilti abejonių, ar tikrai labai rimti tie lazerių laboratorijų pasiekimai pasauliniu mastu... Dėl įdomumo paieškojau žodžio "Lithuania" www.physorg.com, viename rimtesnių mokslo naujienų puslapių. Rado tik vieną straipsnį, tačiau ir tas apie atradimą biotechnologijos srityje. Iš keliolikos tūkstančių (!) straipsnių apie lazerius, nė viename neminima Lietuva...
Reikia tikėtis, kad lietuvių mokslininkų pasiekimai vis tik rimti, tik jie paprasčiausiai nepublikuoja savo darbų tarptautiniuose leidiniuose...
Comment
-
Parašė Vaidas/\ Lietuviškų lazerių technologijų "propagandos" skaičiau gana daug, tačiau man pradeda kilti abejonių, ar tikrai labai rimti tie lazerių laboratorijų pasiekimai pasauliniu mastu... Dėl įdomumo paieškojau žodžio "Lithuania" www.physorg.com, viename rimtesnių mokslo naujienų puslapių. Rado tik vieną straipsnį, tačiau ir tas apie atradimą biotechnologijos srityje. Iš keliolikos tūkstančių (!) straipsnių apie lazerius, nė viename neminima Lietuva...
Reikia tikėtis, kad lietuvių mokslininkų pasiekimai vis tik rimti, tik jie paprasčiausiai nepublikuoja savo darbų tarptautiniuose leidiniuose...
Kad ir kaip ten su tais lazeriais būtų, jie nelabai reprezentuoja šalį, nes net mes patys apie juos nieko nežinom. Jie aktualūs tik labai siauram ratui žmonių, o tokie žmonės patys turi pakankamai žinių apie šalį.
Yra dar tokia garsi įmonė "Fermentas". Ji Lietuvoj visai nesiafišuoja, tačiau tiekia produkciją bene visam pasauliui. Bet čia tas pats atvejis kaip ir su lazeriais.
Comment
-
Parašė LlinassLabai dažnai dabar per visas žiniasklaidos priemones eskaluojama apie lazerių pramonę, manau jei butų pasistengta tai akcentuoiti tarptautiniu mastu bandant pritraukti investicijų, Lietuva taptų kaip ir Estija "High tech" šalis užsieniečių sąmonėje.
Comment
-
Beje, mano nuomonė apie Lietuvos įvaizdį užsienyje čia - http://www.delfi.lt/news/daily/voxpo...php?id=7347735
Comment
-
Šiaip "Fermento" pasiekimai, mano nuomone, tikrai labiau žinomi užsienyje, nei lazeristų
Atsimenu, dar pats, ruošdamasis biochemijos egzaminui kažko (anglų kalba) ieškojau Google, ir pirmas pateiktas rezultatas buvo būtent "Fermento" puslapyje... Buvo tikrai malonus jausmas informaciją rinkti lietuviškos firmos puslapyje
Beje, mano teta bei dėdė yra seniau ten dirbęPaskutinis taisė Vaidas; 2006.07.01, 00:14.
Comment
-
Parašė EžiukasČia aš labiau iš savo varpinės rašau (nepalaikykite manes antisemitu ar pan. ) , bet man žydų tauta nepatinka (jei taip galima sakyti) dėlto, kad karas jau prieš 60 metų baigės, o kalbos kaip jie varkšai prisikentėjo niekaip nesibaige iki dabar. Ir manau, kad eilinias lietuvos žmogui visiškai vienodai kas kur kada ir dėl ko žydą nuskriaudė , dėl to juos ir pyktina toks žydų verkšlenimas dėl įvairiausiu incidentų. Čia mano tokia nuomonė
Comment
-
Lietuvos lazeriu produkcija yra svarbi moksliniu tyrinejimu srityje, t.y. Lietuvoje pagaminti lazeriai keliauja i uzsienio institutus ir tyrinejimo laboratorijas ir universitetus. Kiek zinau neseniai vyriausybeje buvo pristatyta lietuvos lazeriu pramones strategija, kurioje proverzis yra priskiriamas pramones lazeriu gamyboje.
Visdelto Lietuvos ateiti sieciau su biotechnologiju, bioinformatikos, vaistu gamybos sakomis.
Kaip pavyzdi galime paimti Izraelio pavyzdi - savo laiku ju vyriausybe investavo gana nemamzus pinigus i sia pramone ir dabar jie turi 30-40 rimtu imoniu ir kelis institutus dirbancius sioje srityje, o Lietuva 3-4 ir toliau vegetuoja sioje srityje, o jauni gabus zmones bega i uzsienius. Taigi kol vyriausybe nesiims rimtu zingsniu nieko gero ir nebus."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
Comment
-
Tokie darbuotojai tikrai lietuvos vardo nepuošia:
Lietuvos ambasada Londone nebepajėgia aptarnauti lietuvių
http://www.lrytas.lt/?id=11526158161151336742&view=4
Komentarai:
1)"Gyvenu Londone 9 metai ir dar niekada nepavyko prisiskambinti i ambasada. Vieninteli karta gavau atsakyma e-mailu, kai atakavau 7 valandas. O jei ir susisieki su jais tai tik blogiau, nes yra neisprususiu kompanija, atsakineja i klausimus baisiu tonu ir sugadina nuotaika visai dienai"
2)"Manote geriau kitur? jav bandziau daug kartu susisiekti su pasiuntinybe niujorke, ambasada Vashington' e (cia bent maloniai atsiliepe) tai gavau pasiaiskint kodel trukdau, o paklausus ar galeciau gauti informacijos paaiskino jog ne ju reikalas suteikti informacija... labai informatyvu ir ' visiskai nepasiputusiu' lietuviu klubas ... (tiesa nebeskambinu ten i NY jau antri metai... kai sulaukiau tokios pagalbos, daugiau nebesinori)."
Comment
Comment