Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos įvaizdis užsienyje
Collapse
X
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimątai gi nieks nesiginčija, kad gyvenimas gerėja, mes ginčijamės, kad mes jau Nordikai
- 3 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąNemeluokit. Niekas čia nesiginčija, "kad mes jau Nordikai". Ginčijamės, kad mes artėjame prie nordikų, o ne "neturime nieko bendro su jais" (VLR).
- 2 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTai ir nesigėdijam. Tik man nepatinka, kai parašo kaip VLR.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąGal tamsta ir gėdijiesi ir įrodinėji. Aš tai ne.
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimąmes ginčijamės, kad mes jau Nordikai.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Niekas savęs "nordikais" nelaiko, su šiaudinėm baidyklėm kovoji. Faktas kaip blynas.
Geografinis, aiškiai parašyta. Bet mes patys beabejo galim laikyti save new nordics,nes ir pragyvenimo lygis jau atitinkamas. Bet čia jau nebe geografija, o politika.
na gal "new nordics" yra tik metafora. ok
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
Parašė Lettered
Geografinis, aiškiai parašyta. Bet mes patys beabejo galim laikyti save new nordics,nes ir pragyvenimo lygis jau atitinkamas. Bet čia jau nebe geografija, o politika.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Lettered
Comment
-
tai gi nieks nesiginčija, kad gyvenimas gerėja, mes ginčijamės, kad mes jau Nordikai, o mano mintys kad esam rytų Europa, ir esam artimi kitom rytų Europos šalim (beje jūsų grafikas rodo, kad esam net arčiau Lenkijos/Rumunijos, nei latvių ir estų).
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą
Metaforiškai aš save jau seniai laikau kanadiečiuPaskutinis taisė Lettered; 2024.09.17, 15:14.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTai ir nesigėdijam. Tik man nepatinka, kai parašo kaip VLR.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąKuo save laikote, tuom ir būsite. LT tikrai nemažai piliečių, kurie save laiko nordicais ir ne be reikalo. Man asmeniškai netrukdo ir buvimas vidurio ar rytų europiečiu.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Nebent transnordikais. Bet čia kaip ir kitais panašiais atvejais neretai yra diskusijų objektas kiek aplinkiniams reiktų kreipti dėmesį į tokius save laikančius napoleonais, sraigtasparniais, boksininkėmis ir t.t.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Kuom koks nors statistinis tų pačių skandinavų kapitalo įmonėje dirbantis progresyvių pažiūrių žmogus skiriasi nuo kolegos skandinavo?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Kuom koks nors statistinis tų pačių skandinavų kapitalo įmonėje dirbantis progresyvių pažiūrių žmogus skiriasi nuo kolegos skandinavo?
Comment
-
Skandinavai nežiūri filmai in
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
O kuo skiriasi nuo kolegos iš Austrijos ar Čekijos?
Comment
Comment