Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos įvaizdis užsienyje
Collapse
X
-
Parašė Budulis Rodyti pranešimą22-a vieta labai jau dosniai duota. Aišku, išskirtinumo mes turime. Toksai įvertinimas tikrai teigiamai turi atsiliepti turizmo verslo srity, tik reikia Palangos aerouostą geriau išnaudoti.
Lietuvoj geras pigus alus ir simpatiškos panos - ko britam daugiau norėti
ka reiskia "geras" alus? toks pat birzgalas kaip visur... Nors aisku ar alus gali buti blogas? )))
Comment
-
Parašė tadux Rodyti pranešimąka reiskia "geras" alus? toks pat birzgalas kaip visur... Nors aisku ar alus gali buti blogas? )))
Nera jo ko lygint su vakarietiskom pliurzom beck's, heineken, faxe. Bent jau becksai man tai ziguliniai kazkokie.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąmoterys yra tokios baisios, kad normaliam anglui vyriskiui "simpatiska" turetu atrodyti ir karve, besigananti pievoje. Tikrai pagailejo dievulis graziu moteru sitai tautaiTik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąGan issamus straipsnelis Sunday Times'e
Baltic beauty: basking on Lithuania's coast
http://www.timesonline.co.uk/article...544181,00.html
Siaip vargiai pamenu kita toki pozityvu straipsni apie Lietuva. Ir nieko apie tarybini palikima ar sovietinius paminklus
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąGirdejau toki mita neva tautos, kuriose zmones ne tokie isvaizdus (cia aisku labai subjektyvu, bet imkim pavyzdziais airius ir stai anglus), tokios pasidare del geopolitines padeties, nes ilgus amzius gyveno uzdarose, nuo paslaulio atskirtose teritorijose ir taip sakant visi po truputi su visais. Gal kas pakomentuotu placiau.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąAs irgi girdejau toki mita. Gal biologijos ir genetikos zinovai galetu placiau pakomentuoti, taciau mn ir paciam pasirode, kad "maisyti" zmones buna grazesni ir ivairiapusiskai sveikesni.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąAs irgi girdejau toki mita. Gal biologijos ir genetikos zinovai galetu placiau pakomentuoti, taciau mn ir paciam pasirode, kad "maisyti" zmones buna grazesni ir ivairiapusiskai sveikesni.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė AIRzol Rodyti pranešimąManau zydai yra geriausias nesimaisymo pavyzdys. Ir nepasakyciau, kad jie butu labai neisvaizdus(pataisykit jei klystu). Nors girdejau, kad jie turi problemu su genetinemis ligomis.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąDabar sėdžiu Akropolyje, kur Maksimoje yra trys muzikos lentynos: lietuviška muzika, rusiška muzika ir užsienietiška muzika. Nuostabu.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNa tai diskusijos subjektas. Visgi, ko gero, isvaizdai ir sveikatai svarbiausia yra gyvensena ir mityba. Tiems, kas ryja kiauliena ir kemsa junk food'a, genai nepades. Maitinimosi ypatumus pastebeti ir atskirti labai lengva ir miesto gatvese. Eilinis Londono ar kito didesnio UK (ar JAV) miesto gyventojas, ko gero, kasdien darbo pertraukos metu bus linkes susikisti i pilva McDonalda ar siaip koki sumustinuka, kuomet eilinis Singapuro ar Seulo gyventojas turbut pasirinks lekste ryziu su vistiena (ar jautiena) ir darzovemis. Begant metams, skirtumas pasijus tiek isoreje, tiek viduje...
Comment
-
Pagyriau alų - blogai, pagyriau panas - irgi Aš esu ramus dėl vieno: kai man reikia amerikiečiam trumpai apibūdinti LT ( kuriem ji ir Borneo yra kažkur Geltonojoj jūroj ), tai aš trumpai ir sakau - geras alus ir simpatiškos panos. Sąžiningai. Man asmeniškai dar gamta ir maistas labai prie širdies, bet čia kitiem jau savo nuomonės neperšubeg, borrow and steal
Comment
-
Matai tavo nuomone yra gera ir as pritariu, bet kaip vizitine kortele tai pernelyg staciokiska yra. Bet gal bukagalviam uztenka ir tokio apibudinimo, juk aisku, koks pasnekovas tokie ir argumentai (apie tuos amerikiecius as cia).Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąMatai tavo nuomone yra gera ir as pritariu, bet kaip vizitine kortele tai pernelyg staciokiska yra. Bet gal bukagalviam uztenka ir tokio apibudinimo, juk aisku, koks pasnekovas tokie ir argumentai (apie tuos amerikiecius as cia).
Comment
-
Bet va keista kad tokiu pasnekovu neapsisvietusiu yra kartais. Pasakau is kur esu, tai retas kuris zino ir beveik niekas negali kazka pridurt, kiekvienu atveju Islandijoj dar dar, bet kaip ten darosi amerikoj ar anglijoj..
O kai pasnekovas isvis nezino kur tai yra tai nekyla ir upas pasakot kazka.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąBet va keista kad tokiu pasnekovu neapsisvietusiu yra kartais. Pasakau is kur esu, tai retas kuris zino ir beveik niekas negali kazka pridurt, kiekvienu atveju Islandijoj dar dar, bet kaip ten darosi amerikoj ar anglijoj..
O kai pasnekovas isvis nezino kur tai yra tai nekyla ir upas pasakot kazka.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTiesa pasakius, neesu sutikes daug zmoniu, kurie nezinojo kur (ar bent KAS) yra Lietuva. Beveik visi arba tiksliai zinojo arba bent kazka girdejo. Mano universitete daug studentu is Kinijos ir su keliais tenka pabendrauti. Kai pirmakart paklause, is kur as esu, pradejau aiskinti, kas ir kur yra Lietuva (na galvojau, kad niekada apie tai negirdejo ar, juo labiau, nezino, kur toks krastas yra)... nors to nereikejo. Vienas man sako "jus gerai zaidziat krepsini, o Kinijos rinktines treneris is Lietuvos". Visgi krepsinis is tiesu padeda reprezentuoti sali
Comment
-
Čia gal ne visai į temą, bet:
LT tapatybė. R. Šimašius: Lietuviška sėkmės istorija ir ateitis
http://www.delfi.lt/news/ringas/lit/...hp?id=12052417Mano galerija Flickr'yje
Comment
Comment