Turbūt turima omeny, kad tai vertinama pagal prizmę "How gopnik is your country?" ir nužudymų statistika tai galbūt patvirtina.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos įvaizdis užsienyje
Collapse
X
-
70 proc. žmogžudysčių Lietuvoje yra buitinės ir veikiant alkoholiui. Tai pirmas patarimas užsieniečiams: negerti su nepažįstamais . Bet čia nieko keista, šita taisyklė praverstų bet kurioje šalyje. Užsieniečiai lengvomis aukomis tampa būtent kai prisigeria ne laiku ir ne vietoj.Paskutinis taisė senasnamas; 2018.02.22, 21:39.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąMoterys visiškai saugios praktiškai bet kur ne tik gali, bet ir jaučiasi labai daugelyje šalių. Lietuva nėra viena tų šalių. Galima čia vartytis kaip nori, bet tas kelionės gidas apie Lietuvą turi pointą. Lietuva ES kontekste nėra saugi šalis.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Pasižiūrėk statistiką n shit. Išeik pasivaikščioti po Vilnių dar šiek tiek.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Būtent iš tokios patirties ir sakau, kad Vilniuje saugu Gal tamstai pačiam reiktų daugiau pasivaikščiot. Ir ne tik po taborą su šanchajum.
Comment
-
Pasižiūrėk statistiką n shit. Išeik pasivaikščioti po Vilnių dar šiek tiek.
- 1 patinka
Comment
-
Skirtumas nuo tamstos, kad aš vaikštau visur, o ne tik dviejose pasirinktose gatvėse.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąNeįsivaizduoju, kur Vilniuje (ar bet kur Lietuvoje) galima jaustis nesaugiai.
Kaune nesaugus turėtum jaustis apskritai visur dėl savaime suprantamų priežasčių.
Comment
-
Kalvarijų g, beveik visur Šnipiškėse, Krasnuchoje, Šeškinėje, Naujininkuose ir t.t. Ypač jeigu nesi 190cm gero sudėjimo.
Kaune nesaugus turėtum jaustis apskritai visur dėl savaime suprantamų priežasčių.Studentas
Comment
-
Kalvarijų g, beveik visur Šnipiškėse, Krasnuchoje, Šeškinėje, Naujininkuose ir t.t. Ypač jeigu nesi 190cm gero sudėjimo.
kai tuo tarpu Kaune esu buvės 1 kartą gyvenime, ir tą patį kartą kažką turėjau primušti. Atsitiktinumas? Nemanau.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Kaune nesaugus turėtum jaustis apskritai visur dėl savaime suprantamų priežasčių.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Na, nežinau, Šeškinėje gyvenau porą metų, iš viso Vilniuje 4 metus, tikrai dažnai lankydavausi stoties/Gerosios Vilties gatvės rajone. Ir per tuos 4 metus gal tik kokį 12 kartų teko kažką primušti Skaitau, statistiškai nereikšmingas dydis.
kai tuo tarpu Kaune esu buvės 1 kartą gyvenime, ir tą patį kartą kažką turėjau primušti. Atsitiktinumas? Nemanau.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Jei iš tiesų būtum buvęs Kaune, tai pats būtum buvęs primuštas (ir dar dviratį būtų atėmę).Paskutinis taisė sankauskas; 2018.02.23, 13:57.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Nelabai ten Kaune yra kas mane galėtų primušti.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąIr tu dažai plaukus žaliai oranžine spalva, kad taip dažnai esi puolamas?If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Na, nežinau, Šeškinėje gyvenau porą metų, iš viso Vilniuje 4 metus, tikrai dažnai lankydavausi stoties/Gerosios Vilties gatvės rajone. Ir per tuos 4 metus gal tik kokį 12 kartų teko kažką primušti Skaitau, statistiškai nereikšmingas dydis.
kai tuo tarpu Kaune esu buvės 1 kartą gyvenime, ir tą patį kartą kažką turėjau primušti. Atsitiktinumas? Nemanau.
Comment
Comment