Gražių ir tvarkingų pastatų jie prisižiūri savo šalyje, o apsilankius kitur, ypač šalyje, kuri nepasižymi tokiu aukštu gyvenimo lygiu, kaip Norvegija, visada labiausiai domina egzotika, tai ko nelabai pamatysi pas save. Va taip ir atsiranda tokie reportažai.
Be to, nepamirškime ir tokios žmogiškosios savybės, kaip noras pasikelti sau uodegą kitų sąskaita - parodai kitus kuo prasčiau, tai pats tame fone atrodai atseit geriau. Tiesiog tokia yra human nature.
Kas svarbiausia, tokių vaizdų yra kiekvienam pasaulio mieste, Norvegija ne išimtis, bet čia matyt prabyla norvegų nacionalizmas, kuomet sumenkina kitą, o save iškelia.
Kas nebūtų?
Jei tu pats, būdamas lietuvis, taip galvoji, tai ko tu nori iš kitų?
Man toks mąstymas yra visiška tragedija
Lietuva šiandien yra tragedija, o ne mąstymas, kuris atsižvelgia į nūdienos realijas. Kas nebūtų? Tas, kad Lietuva yra antrarūšė valstybė. Na taip. Jeigu pasaulį skirstome į tris pasaulius: pirmąjį, antrąjį bei trečiąjį, tai Lietuva ir patenka tiesiai į viduriuką. Negi pačiam atrodo, kad mūsų ekonominiai pajėgumai yra vieni aukščiausių? Nelyginkim Lietuvos su JK, bet nelyginkim ir su Uganda.
Ne veltui matyt dar žudiko vardu parašą sukuriai...
Oho. Man pateik nors keletą faktų, kad jis savo rankom ką nors nudobė (jeigu tu apie tai).
Lietuva šiandien yra tragedija, o ne mąstymas, kuris atsižvelgia į nūdienos realijas. Kas nebūtų? Tas, kad Lietuva yra antrarūšė valstybė. Na taip. Jeigu pasaulį skirstome į tris pasaulius: pirmąjį, antrąjį bei trečiąjį, tai Lietuva ir patenka tiesiai į viduriuką. Negi pačiam atrodo, kad mūsų ekonominiai pajėgumai yra vieni aukščiausių? Nelyginkim Lietuvos su JK, bet nelyginkim ir su Uganda.
Eilinio lūzerio pezalai, ne daugiau... net nesiruošiu ginčytis...
Tai tu rusas? Nežinojau...
Tada aišku, kodėl garbini smirdančią mumiją.
Kas garbina? Tu garbini? Aš tikrai šių žmonių negarbinu, tik konstatuoju faktą, kad Leninas, Stalinas, Hitleris ar dar kas nors, savo rankomis nieko nėra užmušęs. Apie jų vykdytą politiką galime ir nešnekėti, nes visi žinome, kokios to pasekmės. Jie valdė žudikus, o žudikai jau atlikinėjo savo "tiesioginę" funkciją.
Kas garbina? Tu garbini? Aš tikrai šių žmonių negarbinu, tik konstatuoju faktą, kad Leninas, Stalinas, Hitleris ar dar kas nors, savo rankomis nieko nėra užmušęs. Apie jų vykdytą politiką galime ir nešnekėti, nes visi žinome, kokios to pasekmės. Jie valdė žudikus, o žudikai jau atlikinėjo savo "tiesioginę" funkciją.
Kažin ar jau tokios švarios jų rankos. Nei vienas nepradėjo būdamas prezidentu, be to buvo įvairių perversmų dalyviai, taip kad didelė tikimybė, kad yra kažką nudobę.
Kažin ar jau tokios švarios jų rankos. Nei vienas nepradėjo būdamas prezidentu, be to buvo įvairių perversmų dalyviai, taip kad didelė tikimybė, kad yra kažką nudobę.
Stalinas Leniną ir nudobė. O tas visą caro šeimą. O Staliną kitas atmarozkas. Ir taip toliau ir panašiai. Šlykštu kai atsiranda dar jų gerbėjų, ir dar Lietuvoje...
Comment