Dar specialiai peržiūrėjau Tauragės nuotraukas nu nėra ką ir be pridurt. Tokius pastatus Lietuvoje gan sudėtinga ir rasti, bet jei nori tai ir randi.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos įvaizdis užsienyje
Collapse
X
-
Gražių ir tvarkingų pastatų jie prisižiūri savo šalyje, o apsilankius kitur, ypač šalyje, kuri nepasižymi tokiu aukštu gyvenimo lygiu, kaip Norvegija, visada labiausiai domina egzotika, tai ko nelabai pamatysi pas save. Va taip ir atsiranda tokie reportažai.
Be to, nepamirškime ir tokios žmogiškosios savybės, kaip noras pasikelti sau uodegą kitų sąskaita - parodai kitus kuo prasčiau, tai pats tame fone atrodai atseit geriau. Tiesiog tokia yra human nature.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNegi jie rodys ką nors gražaus? Neturėk iliuzijų... Lietuva jiems yra antrarūšė valstybė ir jie visada ieškos priemonių tą akcentuoti.
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąLyg taip ir nebūtų. Bent jau kol kas.
Jei tu pats, būdamas lietuvis, taip galvoji, tai ko tu nori iš kitų?
Man toks mąstymas yra visiška tragedija
Ne veltui matyt dar žudiko vardu parašą sukuriai...Paskutinis taisė oranger; 2011.03.10, 15:58.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKas nebūtų?
Jei tu pats, būdamas lietuvis, taip galvoji, tai ko tu nori iš kitų?
Man toks mąstymas yra visiška tragedija
Ne veltui matyt dar žudiko vardu parašą sukuriai...
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąLietuva šiandien yra tragedija, o ne mąstymas, kuris atsižvelgia į nūdienos realijas. Kas nebūtų? Tas, kad Lietuva yra antrarūšė valstybė. Na taip. Jeigu pasaulį skirstome į tris pasaulius: pirmąjį, antrąjį bei trečiąjį, tai Lietuva ir patenka tiesiai į viduriuką. Negi pačiam atrodo, kad mūsų ekonominiai pajėgumai yra vieni aukščiausių? Nelyginkim Lietuvos su JK, bet nelyginkim ir su Uganda.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąEilinio lūzerio pezalai, ne daugiau... net nesiruošiu ginčytis...
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąOho. Man pateik nors keletą faktų, kad jis savo rankom ką nors nudobė (jeigu tu apie tai).
Comment
-
Parašė artexs Rodyti pranešimąJeigu taip, tai ir Hitleris nieko nenužudė...
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąNa taip. Savo rankomis nieko. Vadinasi, jis ne žudikas. O apie kitus dalykus galime ir nesiplėsti.
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąNa taip. Savo rankomis nieko. Vadinasi, jis ne žudikas. O apie kitus dalykus galime ir nesiplėsti.
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąGudruolis, mat, atsirado.
Tada aišku, kodėl garbini smirdančią mumiją. Tai gan tipiška Rusijoje.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTai tu rusas? Nežinojau...
Tada aišku, kodėl garbini smirdančią mumiją.
Kas garbina? Tu garbini? Aš tikrai šių žmonių negarbinu, tik konstatuoju faktą, kad Leninas, Stalinas, Hitleris ar dar kas nors, savo rankomis nieko nėra užmušęs. Apie jų vykdytą politiką galime ir nešnekėti, nes visi žinome, kokios to pasekmės. Jie valdė žudikus, o žudikai jau atlikinėjo savo "tiesioginę" funkciją.
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimą
Kas garbina? Tu garbini? Aš tikrai šių žmonių negarbinu, tik konstatuoju faktą, kad Leninas, Stalinas, Hitleris ar dar kas nors, savo rankomis nieko nėra užmušęs. Apie jų vykdytą politiką galime ir nešnekėti, nes visi žinome, kokios to pasekmės. Jie valdė žudikus, o žudikai jau atlikinėjo savo "tiesioginę" funkciją.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTai tu rusas? Nežinojau...
Tada aišku, kodėl garbini smirdančią mumiją. Tai gan tipiška Rusijoje.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąKažin ar jau tokios švarios jų rankos. Nei vienas nepradėjo būdamas prezidentu, be to buvo įvairių perversmų dalyviai, taip kad didelė tikimybė, kad yra kažką nudobę.
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąOi, kokia skirtingas religijas išpažįstančių tolerancija...
Comment
Comment