Grožis grožiui nelygu. Kai veidas nupieštas, to grožiu nepavadinsi
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos įvaizdis užsienyje
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąVakarietiškėjam
Lietuva nutuko
http://www.delfi.lt/news/daily/Healt....d?id=33143597
Prieš 10 metų Lietuvoje buvo 11 proc. nutukusių vyrų ir 18 proc. nutukusių moterų, t. y. kas dešimtas vyras ir kas penkta moteris. Apie pusę vyrų ir moterų turėjo antsvorį. Dabar nutukusi yra kas antra moteris ir kas trečias vyras, pvz., tik 20 proc. Kauno moterų svoris buvo normalus, 35 proc. turėjo antsvorio ir 45 proc. buvo nutukusios. Ypač daugėja vyresnio amžiaus nutukusių žmonių.
Nors tai apskritai viso besivystančio pasaulio problema, nekalbant apie išsivysčiusį. Tunkančių žmonių sparčiai daugėja praktiškai visur.
Vienintelė viltis ta, kad žmonės išmoks ir pripras važinėti dviračiais, kaip Olandijoje, Danijoje ar kai kuriuose Vokietijos miestuose ir tokiu būdu palaikys padorią formą.
Comment
-
Žinoma, blogai. Bet antsvoris antsvoriui nelygu. Pavyzdžiui, jeigu mano skaičiai sako, kad turiu antsvorio, bet aš esu fiziškai aktyvus, visi mano kūno organai veikia puikiai, turiu nemažai raumenų, ir neblogai bėgioju bei sportuoju, ar aš esu nutukęs? Reiktų išvedinėti tikslesnį matavimą, nes dabar skaičiai atrodo gerokai perpūsti.
Nors neneigiu, tokių žmonių tikrai daugėja.
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąŽinoma, blogai. Bet antsvoris antsvoriui nelygu. Pavyzdžiui, jeigu mano skaičiai sako, kad turiu antsvorio, bet aš esu fiziškai aktyvus, visi mano kūno organai veikia puikiai, turiu nemažai raumenų, ir neblogai bėgioju bei sportuoju, ar aš esu nutukęs? Reiktų išvedinėti tikslesnį matavimą, nes dabar skaičiai atrodo gerokai perpūsti.
Nors neneigiu, tokių žmonių tikrai daugėja.
Naujas mandagus būdas pasakyti, kad esame stori kaip paršai.
Jei taip, tai tokį fizinį aktyvumą reikia mažinti kuo greičiau, nes greit gatvėmis vaikščios 150kg sveriančios "fiziškai aktyvios" gražuolės.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąLietuvoje sparčiai daigėja labai fiziškai aktyvių merginų
Naujas mandagus būdas pasakyti, kad esame stori kaip paršai.
Jei taip, tai tokį fizinį aktyvumą reikia mažinti kuo greičiau, nes greit gatvėmis vaikščios 150kg sveriančios "fiziškai aktyvios" gražuolės.
Nereikia persistengti, nutukusios dažniausiai yra vyresnės moterys, o tarp jaunų tokių dar ir paieškoti reiktų. Beje, kaip pastebėjau, dažniausiai sportuoja tos, kurioms to mažiausiai reikia, netgi atvirkščiai, svorio priaugti reiktų, kad nebūtų perkarusios
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimą. Labai juokinga. Rimtai.
Aš tiesiog manau, kad nutukimas žmogui turėtų būti nustatomas pagal daugiau faktorių, ne vien pagal svorį. Mano plaukikui draugui (kartu lankom baseiną) irgi nustatė. Nes per daug sveria. Numest raumenų?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąViskas matosi tiesiog pažiūrėjus į žmogų. O vaizdelis Vilniaus gatvėse tikrai nekoks (ypač su moterimis).blaivumas išlaisvina
Comment
-
Parašė Zosys Rodyti pranešimąei Džonai, pats ryžiuos "tušintas", o nuo ryžiu (by the by) tunkama. Neoriai tai atrodo, kai tokiu klausimu raukai nosį... ir dar iš Londono.
Comment
-
Parašė Raptor Rodyti pranešimąPabutum tu Airijoi John ir pamatytum kokios merginos tenai, tave manau tikrai priverstu susimastyt, ar tikrai 'vaizdelis nekoks' Vilniaus gatvese ziurint i merginas
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąPuikiai žinau, kokios baisios moterys yra Anglijoje todėl įtariu, kad Airijoje irgi panašiai. Visgi kalba eina apie Lietuvą. O esmė ta, kad moterys Lietuvoje pasidarė pastebimai storesnės ir mažiau gražios, ko pasekoje šia prasme gerokai priartėjome prie Airijų ir kitų negražiomis moterimis garsėjančių šalių.
Be to, kas vienam negražu, kitam galbūt gražiau negali būti.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąAtsiprašau, kad pareplikuosiu, bet manau, jog baisių žmonių nėra, tik gali būti baisus požiūris į juos.
Be to, kas vienam negražu, kitam galbūt gražiau negali būti.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąOk, mano požiūris į moteris Lietuvoje per paskutinius 10 metų labai smarkiai pablogėjo ir pastorėjo.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąViskas matosi tiesiog pažiūrėjus į žmogų. O vaizdelis Vilniaus gatvėse tikrai nekoks (ypač su moterimis).
Tuo pačiu laikas atkreipti dėmesį į varganą fizinį lavinimą Lietuvos švietimo įstaigose. Nekalbu apie sporto studentus. Ir maistas mokyklų/univesrsitetų valgyklose turėtų būti švaresnis, pigesnis, daugiau košių, žalių daržovių ir vaisių, neapdirbto pieno/kefyro. Nors jeigu labai atvirai, tai ir sovietmečiu tas maistas ne ką kitoks buvo, nebent šiek tiek pigesnis.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąJohn'ai, kalbi apie storėjančias Lietuvos moteris, bet, žinai, lyginant tavo foto prieš 5 metus ir dabar - tai ir pats pasiduodi šiai tendencijai
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąManiau, kalbam apskritai apie storėjimo bei nutukimo problemą Lietuvoje. Krizė, manau, šiuo atveju šiek tiek sulėtins šiuos procesusI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
Comment