Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

XIV Seimas ir XIX Vyriausybė (po 2024 m. rinkimų)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Debilas, prisigavo ant Nigerijos princo. Rusijos prakeiksmas - visi jos rėmėjai debilai.

Click image for larger version

Name:	med_1639732537_image.jpg
Views:	295
Size:	46,4 kB
ID:	2187240

Comment

Lyderšypų PM tik tiek ir sugeba:
      „Man, apkvailinusiam Žemaitaitį, visiškai ne gėda dėl to, ką padariau. Man gėda dėl mano šalies premjero reakcijos į vietinio politikos kenkėjo elgesį. Mano elgesys buvo pilietiškas, Žemaitaičio – skandalingas, melagingas, ir apie tai jau pasisakė aukščiausi šalies vadovai – prezidentas, Seimo pirmininkas, kiti politikai, politologai“, – teigė į Eltą raštu kreipęsis anonimas.
      „Man ne gėda, kad leidau Žemaitaičiui apnuoginti jo politinį dviveidiškumą. Man gaila, kad medžiodamas politinį chaosą Lietuvoje kuriantį Žemaitaitį, sumedžiojau ir šalies premjerą. Kuris nepasinaudojo proga išreikšti vertybinės pozicijos ir šį skandalingą Žemaitaičio elgesį vertina tik iš savo posto kėdės trapumo. Gindamas degančią Žemaitaičio kėdę, jis gali susideginti ir savąją. Juolab, kad Žemaitaičio gaisrininkų liko tik du – Gražulis ir premjeras. Bet dar ne vėlu premjerui atskirti, kas yra pilietiška, o kas – tik mažojo Getsbio pigus spektaklis“, – akcentavo jis.
      https://www.delfi.lt/news/daily/lith...kede-120091400
      Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
      Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Mane net stebina, koks bestruburis šitas PM, tik šypsotis moka ir nieko daugiau. Blogiausias PM istorijoje. Bent Nausėda stuburą atrado, tas teikia vilties. Ir tyliai tikiuosi išankstinių rinkimų arba kažko, nes jau net nebelinksma

Comment

Parašė Palpatine Rodyti pranešimą
          Mane net stebina, koks bestruburis šitas PM, tik šypsotis moka ir nieko daugiau. Blogiausias PM istorijoje. Bent Nausėda stuburą atrado, tas teikia vilties. Ir tyliai tikiuosi išankstinių rinkimų arba kažko, nes jau net nebelinksma
          Girdėjau M. Sinkevičius išsigydė traumą. Gal šitam kiek geriau su stuburu.

Comment

Pamiršote, kad turėjome PM Butkevičių, Paksą, AMB.
            Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Pamiršote, kad turėjome PM Butkevičių, Paksą, AMB.
              Jie bent kažką komentuodavo ir turėdavo nuomonę

Comment

Laukiame lyderšypų egzperto John komentaro apie The Best PM.
                Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Bus rinkimai, galėsi išsirinkti kitus
                  Nors, tiesą sakant, vargu ar ir po 3,5 metų konservatoriai turės daug šansų būti valdančios daugumos dalimi. Tough luck

Comment

Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
                    Laukiame lyderšypų egzperto John komentaro apie The Best PM.
                    Kol kas optimistiškai nuteikia LSDP žinutės dėl NT mokesčio. Palaikim, kaip bus toliau, bet jei NT mokestis bus prastumtas, tai tikrai bus galima šitą Vyriausybę dėti tarp geriausių in a very long time. Kita svarbi sritis - drastiškas gynybos išlaidų didinimas - jau kaip ir nuspręstas, kas deda didelį riebų pliusą šitai Vyriausybei taipogi.

Comment

Šitas gana svarbus developmentas, šiaip. Fingers crossed, kad paeitų

A. Sysas: svarstoma apmokestinti NT nuo 20.000 Eur mokestinės vertės - Verslo žinios

Valdantieji svarsto nekilnojamąjį turtą (NT) apmokestinti diferencijuotais tarifais, priklausomai nuo Registrų centro nustatomos būsto mokestinės vertės, o jos „grindys“ galėtų būti 20.000 Eur, sako Algirdas Sysas, Seimo Biudžeto ir finansų komiteto pirmininkas.
                      Kaip suprantu, koją kišti gali bandyti, kai kurių manymu, "stuburą" turintis Nausėda

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą

Bus rinkimai, galėsi išsirinkti kitus
                        Nors, tiesą sakant, vargu ar ir po 3,5 metų konservatoriai turės daug šansų būti valdančios daugumos dalimi. Tough luck
                        Prie ko koncervatoriai? Bet kas geriau į PM, na aišku neskaitant vatnikų

Comment

Šitas gana svarbus developmentas, šiaip. Fingers crossed, kad paeitų

A. Sysas: svarstoma apmokestinti NT nuo 20.000 Eur mokestinės vertės - Verslo žinios

Kaip suprantu, koją kišti gali bandyti, kai kurių manymu, "stuburą" turintis Nausėda
                          Na bet pas mus tas 20k būt garažiukas ar pašiūrė, čia tai tikrai ne tokia riba, kurios reiktų. 100k jau skamba normaliai

Comment

Na bet pas mus tas 20k būt garažiukas ar pašiūrė, čia tai tikrai ne tokia riba, kurios reiktų. 100k jau skamba normaliai
                            Jei vertės pagal Registrų centrą, tai 100k yra gerokai per daug. Bet ir 20k gal kiek per mažai. 40k? 50k? atrodytų geriau.

Comment

Esmė, kad NT apmokestinimas turi būti visuotinis. 20K (realiai matyt kažkur arčiau 40-50K, žiūrint rinkos vertę) jau yra gana arti to, ko reiktų. Nes dabar nėra visiškai normalu, kai du butus Vilniuje, normalioje vietoje (ne Pilaitėse ar Justiniškėse) turintys gyventojai nemoka NT mokesčio, nes turto vertė "nesiekia" 150K. RC "20K" vertė apmokestins iš esmės visus, žinoma, progresiniu tarifu, kad patiems pigiausiems tas mokestis nebūtų didesnis, nei kokie 20-30 Eur per metus.

Comment

Kol kas optimistiškai nuteikia LSDP žinutės dėl NT mokesčio. Palaikim, kaip bus toliau, bet jei NT mokestis bus prastumtas, tai tikrai bus galima šitą Vyriausybę dėti tarp geriausių in a very long time. Kita svarbi sritis - drastiškas gynybos išlaidų didinimas - jau kaip ir nuspręstas, kas deda didelį riebų pliusą šitai Vyriausybei taipogi.
                                Automobilių mokestį (pirmiau) reikia stumti, o ne NT.

Comment

Dar vienas lyderšypų koalicijos narys turbūt gavo Musk'o pakvietimą į Great Gatsby:
                                  „Jis [Zelenskis – aut.] man tikrai panašus į psichopatą“, – neseniai vienoje laidoje pareiškė su „Nemuno aušra“ į Seimą patekęs pensininkas Petras Dargis. Parlamentaras leido sau pasvarstyti, ar susitikimo su Donaldu Trumpu metu Ukrainos prezidentas nebuvo apsvaigęs nuo narkotikų.
                                  https://www.delfi.lt/news/daily/poli...atas-120091358

Comment

Buvo diskutuojama atnaujinti RC vertes kasmet. Klausimas, kiek tai realistiška.
                                    Ir taip, NT mokestis turėtų būti visuotinis, su retomis išimtimis.
                                    Kodėl žemės mokestis visuotinis, ir sugebama viską suskaičiuoti, ir per daug nepermokestinti?

Parašė Gator Rodyti pranešimą
                                    Automobilių mokestį (pirmiau) reikia stumti, o ne NT.
                                    Ir tą taip pat. Juolab, kad jis lengvai administruojamas, pvz. per TA apžiūras.

Comment

Esmė, kad NT apmokestinimas turi būti visuotinis. 20K (realiai matyt kažkur arčiau 40-50K, žiūrint rinkos vertę) jau yra gana arti to, ko reiktų. Nes dabar nėra visiškai normalu, kai du butus Vilniuje, normalioje vietoje (ne Pilaitėse ar Justiniškėse) turintys gyventojai nemoka NT mokesčio, nes turto vertė "nesiekia" 150K. RC "20K" vertė apmokestins iš esmės visus, žinoma, progresiniu tarifu, kad patiems pigiausiems tas mokestis nebūtų didesnis, nei kokie 20-30 Eur per metus.
                                      Tai, kad čia praktiškai visi net beveik varguolių butai didmiesčiuose.
                                      Realia verte minimum 100k gal galėtų būti (bet ir tai pvz Kaune pirks vidutinė šeima eilinį naujos statybos butą ir jau mokės).
                                      Kaip pats ir sakai mokestis turi būti tik "investuotojams", jokiu būdu ne vieną eilinio lygio šeimos būstą turintiems paprastiems žmonėms.

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą

Tai, kad čia praktiškai visi net beveik varguolių butai didmiesčiuose.
                                        Realia verte minimum 100k gal galėtų būti (bet ir tai pvz Kaune pirks vidutinė šeima eilinį naujos statybos butą ir jau mokės).
                                        Kaip pats ir sakai mokestis turi būti tik "investuotojams", jokiu būdu ne vieną eilinio lygio šeimos būstą turintiems paprastiems žmonėms.
                                        Aš sakau, kad mokestis turi būti investuotojams? What?
                                        Šiaip aš sakau, kad NT mokestis turi būti visuotinis t.y. jį mokėti turi absoliučiai visi. Be abejo, jis turi būti progresinis nuo labai nedidelių sumų (10-20 Eur per metus) iki belenkiek.

Comment

Aš sakau, kad mokestis turi būti investuotojams? What?
                                          Šiaip aš sakau, kad NT mokestis turi būti visuotinis t.y. jį mokėti turi absoliučiai visi. Be abejo, jis turi būti progresinis nuo labai nedidelių sumų (10-20 Eur per metus) iki belenkiek.
                                          Na tu pateikei pavyzdį apie turinčius du butus, aš tiesiog kitaip tą pervadinau. Kur žmogus turi daugiau butų nei reikia jo baziniams poreikiams.
                                          Apmokestinti bazinį gyvenamo ploto poreikį (kai jau tave apmokestino visaip kaip už tuos pinigus, kuriais pirkai tą būstą) tai yra nesveika ir beprotiška švelniai tariant.
                                          Paskutinis taisė Gator; Šiandien, 15:48.

Comment

Working...
                                          X