Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

XIV Seimas ir XIX Vyriausybė (po 2024 m. rinkimų)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
    Šiaip Jakilaitis laidoje su Skvernėliu sakė, kad tą striptizo šokėją buvo Mockaus suorganizuota, kad išmest vadavo ir užimt jo vietą. tai čia sakyčiau daugiau apie žmogų pasako.
    www.youtube.com/watch?v=9M0KDmFmyRs
    Tai čia kita kalba jau. Žurnalistai iš pradžių tiesiog apie šokėją vakarėlyje kaip skandalą didelio lygio rašė.

Comment

Jau valstiečiai ir kažkiek socdemų ( pvz Laurynas Šedvydis) kreipėsi į AIG, jo ponią ir kelia klausimą dėl Mockaus tinkamumo eiti pareigas.
      Vargšas, nespėjo iki kabineto nuvažiuoti ir jau verčia iš posto.
      Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
      Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Širinskienė neatmeta galimybės trauktis iš frakcijos: ką aš matau, man labai nepatinka

„Tikrai turėsiu, ką per Kalėdas pagalvoti, nes tai, ką aš matau, man tikrai labai nepatinka, aš tikrai niekada chaoso pusėje nebebūsiu ir savo atsakomybę už daugumą irgi turiu“, – teigė Seimo vicepirmininkė, „Nemuno aušros“ atstovė Agnė Širinskienė.
        ...
        „Tiesą sakant, aš jau pradedu nesuprasti, kas vyksta pas mus frakcijoje, kokios yra tų veiksmų priežastys, ką mes komunikuojame, kokią mes informaciją kartais gauname. Aš tikrai nenoriu pasakoti koalicijos dalykų, bet papasakosiu iš to, kas neuždrausta man komentuoti, matyt“, – taip ketvirtadienį žiniasklaidai savo komentarus pradėjo A. Širinskienė.
        https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvo...abai-nepatinka

Tokia profesionali koalicija, tiek lyderšipo, kad net remygos braškė nebeatlaiko.

Comment

Parašė Ignalina Rodyti pranešimą

Tokia profesionali koalicija, tiek lyderšipo, kad net remygos braškė nebeatlaiko.
          Matyt tikėjosi, kad cirkai baigsis po rinkimų ar bent paskyrimų. Bet, tikriausia, ten dar daug kirminų viduje, kurie lys eigoje, jai geriau žinot.

Comment

Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
            Širinskienė neatmeta galimybės trauktis iš frakcijos: ką aš matau, man labai nepatinka

https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvo...abai-nepatinka

šiaip jei per pirmą sesiją Demoktatai ir LSDP suvirškintu NA visai pagirtina būtų.

Comment

Čia dar prie lyderšipo, visuomenės "perliukai":
              https://www.delfi.lt/news/daily/lith...uoja-120072582
              Oficialiai vienas neturtingiausių seimo nariu, deklaravęs 3 tūkst. eurų, siekia asmeninio bankroto, bet iš tikro, panašu, kad turi turi 3 įmones kurių vertė kiba per milijoną, ty kažką "kidalino" ir dabar bando nusiplauti bankrutuodamas, laisvalaikį leidžia mušdamas darbuotuojus, nei už nieką, nes nuotaikos nėra, yra teistas už tai, dar ir įmonės mokesčių nemoka, nes į atseit minusą dirba.
              Paskutinis taisė Dundorfas; Vakar, 09:42.

Comment

Parašė Kaimai Rodyti pranešimą
                Pavilionis ir kiti patriotai šauniai padirbėjo, nieko nepasakysi. Linkiu TS-LKD būtent Žygimantą ir išsirinkt pirmininku, o tada tiesiai į dugną.
                aš labai gerbiu Jūsų įžvalgą, bet kaip Jūs, būtent Jūs, paaiškintumėtė naująjį pastarųjų metų KONSERVO-PSICHOTIPĄ ir jo transformaciją per paskutinę kadenciją? Aš savarankiškai tam nerandu paaaiškinimo.

Senoji koncervų karta savo laiku šniūrais yra vaikščiojus per mūsų namų slenkstį ir daugelį tų senukų aš atsimenu asmeniškai. Kai kurie buvo labai intelektualistiniai tipai ir tuo pačiu tikri patriotai. Buvo koks nors Kazys Saja, kuris juokaudavo kaip jaujoj kaimo gėjų šakėm gyvą pasmeigė. Silpnapročių buvo nedaug. Dauguma buvo prasčiokėliai, bet neklastingi ir neišverstaskūriai. Nu bet dabar tai juk forminis siaubas - ir ne tik botoksinis Žygimantukas, ar kokia papjemašė kaliausė V. Juozapaitis. Bet juk ir "jaunieji konservatoriai" - kažkoks komsamol-aktyvas iš prikakoto Moldavijos kolhozo. Įmanomai žemiausias kultūrinis kapitalas padaugintas iš šuniško konformizmo. Co to, doktor?

Comment

Parašė Sapiensys Rodyti pranešimą
                  aš labai gerbiu Jūsų įžvalgą, bet kaip Jūs, būtent Jūs, paaiškintumėtė naująjį pastarųjų metų KONSERVO-PSICHOTIPĄ ir jo transformaciją per paskutinę kadenciją? Aš savarankiškai tam nerandu paaaiškinimo.
                  Bet juk ir "jaunieji konservatoriai" - kažkoks komsamol-aktyvas iš prikakoto Moldavijos kolhozo. Įmanomai žemiausias kultūrinis kapitalas padaugintas iš šuniško konformizmo. Co to, doktor?
                  prieš šventes penktadienį darbe ar namie vėliau ženkliai padauginta.

Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                  Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Working...
                  X