Parašė Ignalina
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
XIV Seimas ir XIX Vyriausybė (po 2024 m. rinkimų)
Collapse
X
-
Delfi.lt 2024.12.10
T. Kovėra atsisakė būti aplinkos ministru.
Kitas kandidatas į teisingumo ministrus – advokatas R.Mockus
https://www.delfi.lt/news/daily/poli...stru-120071038
Comment
-
Man tik įdomu, ar "kandidatai" sužino iš portalų apie tai ar NA lyderšypas paskambina prieš tai? Gintukas tai turbūt tikrai nežino, nes save gerbiantis PM neleistų tokio bardako.
Bet ko norėti, jis juk nėra tikras lyderšypas, neturi sijono.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Įdomus viražas iš šaltibarščių aplinkos link nemano dešros.
Po vieno kandidato skandalo R. Žemaitaitis rado kitą: į aplinkos ministrus siūlo P. Poderskį
- 2 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąĮdomus viražas iš šaltibarščių aplinkos link nemano dešros.
Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/lietuvosdiena/...erski-35574498
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
o ne konservas jis buvo?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąPoderskis, nors ir nebuvo idealus, bet visgi VMS dirbdamas bent jau stengėsi kažką daryti. Jeigu paskirs ministru, užskaitysiu.Paskutinis taisė Lettered; Vakar, 16:11.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
VMS labai daug nuveikė, ypač skaitmenizacijos klausimu, neveltui ir po to išėjo dirbti į vieną top Lietuvos kompanijų. Jei kaip rašo Paluckas gali taip paskambinti ir tokio kalibro žmonių pasikviesti dirbti į vyriausybę, tai nėra toks nevykęs kaip čia bandoma pateikti, pvz. Šimonytė nieko panašaus nesugebėtų, apsistatė vyriausybėje tik partiniais kadrais.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
VMS labai daug nuveikė, ypač skaitmenizacijos klausimu, neveltui ir po to išėjo dirbti į vieną top Lietuvos kompanijų. Jei kaip rašo Paluckas gali taip paskambinti ir tokio kalibro žmonių pasikviesti dirbti į vyriausybę, tai nėra toks nevykęs kaip čia bandoma pateikti, pvz. Šimonytė nieko panašaus nesugebėtų, apsistatė vyriausybėje tik partiniais kadrais.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Tai aš nieko nesakau, kad Podas blogas. Šiaip, vienas iš geresnių žmonių VMS buvo ir, tikėkimės, bus ministras. Užingridiniams robotukams, žinoma, netikėtas ir liūdnas poslinkis būtų, jei Žemaitaitis prastums tokį žmogų į ministrus, nes nebus kaip lazdavotis.
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimąPaluckas, Žemaitaitis mažai ką ten bendra turi.
Lrytas.lt 2024.12.10
R. Žemaitaitis rado kitą kandidatą į aplinkos ministrus - siūlo P. Poderskį
„Jis buvo kandidatas į [Aplinkos ministerijos] kanclerius“, – sakė partijos pirmininkas Remigijus Žemaitaitis, patvirtindamas, kad šiuo metu P. Poderskis yra vienintelis kandidatas į aplinkos ministrus. R. Žemaitaitis teigia, kad P. Poderskis apie pasiūlymą eiti ministro pareigas buvo informuotas pirmadienio vakarą.
„Jau vakar vakare šitą dalyką žinojo. Mes jau pirmą nakties [kalbėjome]“, – sakė jis. Politikas patvirtino, kad P. Poderskis antradienį jau spėjo susitikti ir su paskirtuoju ministru Gintautu Palucku
https://www.lrytas.lt/lietuvosdiena/...erski-35574498
A. Širinskienė apie į ministrus siūlomą Poderskį tikina sužinojusi iš žiniasklaidos: gerokai nustebino
„Šįryt gavau nelauktą skambutį iš Gintauto Palucko, kurį iš pradžių net praleidau, nes buvau užsiėmęs darbais.
Jis pakvietė mane prisijungti prie naujos Vyriausybės komandos. Šį garbingą kvietimą priėmiau, o rytoj eisiu į Prezidentūrą“, – antradienio popietę feisbuke rašė P. Poderskis.
https://www.delfi.lt/news/daily/poli...bino-120071206Paskutinis taisė Romas; Vakar, 19:25.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTai aš nieko nesakau, kad Podas blogas. Šiaip, vienas iš geresnių žmonių VMS buvo ir, tikėkimės, bus ministras. Užingridiniams robotukams, žinoma, netikėtas ir liūdnas poslinkis būtų, jei Žemaitaitis prastums tokį žmogų į ministrus, nes nebus kaip lazdavotis.
Atsiradus padoresniam žmogui jau su džiaugsmu sugrįžo savo triedalus 1000 kartą kartoti.
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąKurį laiką jonelis buvo pasislėpęs po pūvančiais lapais neturėdamas ką pakomentuoti apie siūlomus "lyderšypus".
Atsiradus padoresniam žmogui jau su džiaugsmu sugrįžo savo triedalus 1000 kartą kartoti.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO kuo blogas Poderskis? Už dabartinį jaunesnįjį Gentvilą turėtų būti belenkaip geriau.
Aš suprantu, kad nemalonu viešai rodytis kai vienas po kito koalicijos kandidatai atsisako/atmetami ar šiaip tiesiog į šuns dienas visuomenėje išdedami.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
- 2 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąPoderskis, nors ir nebuvo idealus, bet visgi VMS dirbdamas bent jau stengėsi kažką daryti. Jeigu paskirs ministru, užskaitysiu.Dėl Poderskio man darosi vis labiau įdomu. Daviau jam labai didelį kreditą nuo pat pradžių. Bičas atrodo normaliai, kalba normaliai, viskas kaip ir ok. Bet kuo toliau, tuo labiau norisi kažkokio konkretesnio veikimo, o ne vien darysim, spręsim, tavrkysim ir teisinimosi dėl vieno ar kito "netikėto" nesusipratimo. Pasiaiškinti ir žadėti reikia, bet per porą metų Poderskis daro išimtinai tik pasiteisinimus ir pažadėjimus. Gal dar palaukti reikia, bet jau pradeda darytis smalsu, kada ir kaip jis pradės deliverinti.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąNei aš peikiu Poderskį, nei ginu Gentvilą. Esmė paryškintoje frazėje ir laikotarpyje iki Poderskio kandidatūros paviešinimo.
Aš suprantu, kad nemalonu viešai rodytis kai vienas po kito koalicijos kandidatai atsisako/atmetami ar šiaip tiesiog į šuns dienas visuomenėje išdedami.
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimą
spėkit kieno postas
Comment
Comment