Parašė ifl
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tax the Rich iniciatyva
Collapse
X
-
Parašė ifl Rodyti pranešimą
Statomas būsto tuomet turės būt pristatyta idiotiškai per daug, nes tokiu tempu kaip dabar statomas būstas niekada nepadengs spekuliatyvių investicijų iš įvairių fondų (dirbtinė paklausa su buy to let intencija).
Market ranka subalansuoja, bet ji subalansuoja per ekonomines krizes ir burbulų sprogimą.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė gerietis Rodyti pranešimą
jei butas "laikomas" AirBnb, reiškia jiems yra toks poreikis, jis naudojamas ir neša pridėtinę vertę. Neverkiame juk kad viešbučių kambariai neparduodami gyventojams.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Yra senas kaip pasaulis būdas - taip vadinamo "savivaldybės būsto" (council housing ar pan.) statyba.
Pats geriausias būdas - kuo skaidresnė ir paprastesnė biurokratija statytojams ir laisva rinka. Vakarų miestuose kainos didelės dėl to, kad fiziškai būsto pastatoma per mažai, nors ir valdžia stato, niekas negelbėja.
- 2 patinka
Comment
-
Yra senas kaip pasaulis būdas - taip vadinamo "savivaldybės būsto" (council housing ar pan.) statyba.
Comment
-
Kai kuriuose miestuose, pvz. Praha su AirBnb prisžaista, kai ištisi rajonai pavirto turistiniais"disneilendais". Per karantinus tokie rajonai tapo vaiduoklių miestais.
Nemanau, kad tvaru numot ranka į kai kuriuos verslo modelius. Uždraust nereikia, reguliuot privalu, kaip pvz. Amsterdamas.
- 2 patinka
Comment
-
Wealth of global top 1% grew by $42 trillion over past decade: Oxfam
https://www.cnn.com/2024/07/25/econo...ort/index.html
According to the EU Tax Observatory, which is run by Zucman, the super-rich in big countries pay a far smaller share of their income in taxes than ordinary people. Plus, their wealth is taxed at effective rates of just 0%-0.5%.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąWealth of global top 1% grew by $42 trillion over past decade: Oxfam
https://www.cnn.com/2024/07/25/econo...ort/index.html
Skirta tiems forumo piliečiams, kurie geriau patys mokės daugiau mokesčių, nei padidins esamus savo vergavaldžiui
Čia yra manipuliuojama lyginant skirtingas pajamų rūšis.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Klaidingas teiginys. Praktiškai visur didesnės pajamas gaunantys moka didesnius mokesčius (progresiniai).
Čia yra manipuliuojama lyginant skirtingas pajamų rūšis.
Comment
-
Šis būdas dabar naudojamas tik socialiniam būstui, o šio būsto gavėjai ir šiaip nedalyvauja būsto rinkoje, taigi kainų politikos/burbulo neįtakoja.
Bet norint plėsti savivaldybės būsto fondą reikia dirbti, o jūsų bolševikinės smegenėlės išneša tik lozungus.
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 2 patinka
Comment
-
Koks skirtumas iš kur gaunamos pajamos, jei galutinis rezultatas, kad jei esi super-rich, tai gali susikurt tokias schemas, kad mokesčių išvis nemoki.
Tai nereiškia, kad tu apmokestinamas mažiau nei aš.Paskutinis taisė Gator; 2024.07.28, 16:22.
- 2 patinka
Comment
-
Koks skirtumas iš kur gaunamos pajamos, jei galutinis rezultatas, kad jei esi super-rich, tai gali susikurt tokias schemas, kad mokesčių išvis nemoki.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
Gali varyt juodais ir irgi nemokėt mokesčių. Nuo vieno komuniaginio lozungo situacija nepasikeis. Greičiau ateis laikas komuniagų peticijai sušaudyt tuos, kas turi virš 1.25 lemo, ir visokie ifl'ai ja dalinsis forume.
Comment
-
Kliedesiai...
- 3 patinka
Comment
-
Jei aš užfirbu 3000 algos, tu uždirbi 3000 algos, bet aš nieko neatsidėjau, o išleidau alui, o tu atsidėjai ir investavai pvz įakcijas ir gauni 1000 dividendų, tai bendrojo sumoje tu kaip turtingesnis būsi vidutiniškai mažiau apmokestintas, nes dividendai apmokestinami ne algos procentais.
Tai nereiškia, kad tu apmokestinamas mažiau nei aš.
Aš turėsiu krūvą akcijų, kurias įkeisiu, gausiu paskolą ir mokėsiu 0 mokesčių.
Arba turėsiu labdaros ir paramos fondą, kuris skirs man paramą per aplinkui.
Arba turėsiu tax-residency kažkuriose salose
Arba ....
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
Tikrai taip, visokie "Tax the rich" yra tikrų tikriausiai komunistiniai kliedesiai bei pigus triukas gauti neišsilavinusių bei prasčiau gyvenančių rinkėjų balsus. Veikia panašiai, kaip pažadai kelti MMA.
Kliedesiai yra tavo svaičiojimai apie šaudymus
- 1 patinka
Comment
-
Tai siūlykit naudoti ne tik socialiniam būstui. Kaip nedalyvauja būsto rinkoje? Kol visa vakarų Europa gyveno savivaldybės būstuose, ir "rinkoje" kainos buvo prieinamos, nebuvo jokių NT burbulų.
Bet norint plėsti savivaldybės būsto fondą reikia dirbti, o jūsų bolševikinės smegenėlės išneša tik lozungus.
Comment
-
Jei aš užfirbu 3000 algos, tu uždirbi 3000 algos, bet aš nieko neatsidėjau, o išleidau alui, o tu atsidėjai ir investavai pvz įakcijas ir gauni 1000 dividendų, tai bendrojo sumoje tu kaip turtingesnis būsi vidutiniškai mažiau apmokestintas, nes dividendai apmokestinami ne algos procentais.
Tai nereiškia, kad tu apmokestinamas mažiau nei aš.-
Comment
-
Nedalyvauja būsto rinkoje nes jie nėra būsto pirkėjai. Kur Europa gyveno savivaldybės būstuose?
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
Comment