Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Seimo rinkimai - 2024
Collapse
X
-
Paskui anūką traukiasi ir konservatorių strategu ar pilkuoju kardinolu vadinamas partijos veikėjas.
Delfi.lt 2024.10.28
Konservatorių partijoje – dar vienas praradimas
"Šiandien TS-LKD pirmininkui Gabrieliui Landsbergiui ryte priėmus ir paskelbus sprendimą pasitraukti iš partijos pirmininkų bei stabdant politinę veiklą, jaučiau, kad teisinga būtų elgtis taip pat. Todėl šiandien popiet TS-LKD Prezidiumo kolegas informavau, kad kiek anksčiau partijos vadovui Gabrieliui Landsbergiui įteikiau atsistatydinimo iš partijos pirmininko pavaduotojų pareiškimą“, - socialiniame tinkle pranešė Jonas Survila.
Jis tvirtino, kad pats asmeniškai nedalyvavo rinkimuose, nematė ir nemato savęs tiesioginėje politikoje, todėl skirtingai nuo kitų pavaduotojų – pasitikėjimo mandatą sieja tiesiogiai su pirmininko asmeniu ir savo atsakomybę mato taip pat.
https://www.delfi.lt/news/daily/poli...imas-120060702
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąŠitas geras. Maždaug koks skirtumas kas bus PM ir bijau, kad su socdemais tai gali būti tiesa, nes bent jau aš stiprių kandidatų būti PM tarp jų nematau. O PM yra svarbiausias postas Lietuvoje, daugiausiai lemiantis kuria kryptimi šalis judės. Dėl to nepaisant už ką kas balsavo, manau visiems rūpi, kad ten sėdėtų kompetetingas ir situacijoje besiorientujantis žmogus. Na, nebent tie, kurie socdemų nekenčia labiau, nei nori gero Lietuvai, gali norėti Blinkevičiūtės PM poste, kad ji, kaip kokia Graužinienė, visiškai sukompromituotų socdemus ir vėl dešimtmečiui juos pasiųstų į politinę užribę.
Comment
-
Įdomus straipsnio pavadinimas.
Beje, jei anūką kai kas vadina "vaikaičiu", tai kaip tuomet vadinsis anūkėlis - "vaikaitėlėlis?
V. Landsbergis pritaria vaikaičio sprendimui: nebelikus Landsbergių, žmonės užsiims darbu
https://m.diena.lt/naujienos/lietuva...-darbu-1197731
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąKą tik vykusioje Jakilaičio laidoje buvo visų pagrindinių partijų atstovai tai net dalis socdemų negalėjo aiškiai pasakyti ar tiki kad Bilė norės būti PM.
Vienok kaip sušiktai reikia jaustis socdemų rinkėjui kai dabar pagrindinė tema yra jurginų gerbėjos blaškymasis.-
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąĮdomus straipsnio pavadinimas.
Beje, jei anūką kai kas vadina "vaikaičiu", tai kaip tuomet vadinsis anūkėlis - "vaikaitėlėlis?
V. Landsbergis pritaria vaikaičio sprendimui: nebelikus Landsbergių, žmonės užsiims darbu
https://m.diena.lt/naujienos/lietuva...-darbu-1197731Taip, vartotinas. Anūkas – skolinys iš slavų kalbų. Turime ir lietuvišką žodį vaikaitis (vaikų vaikas), abu žodžiai teikiami „Dabartinės lietuvių kalbos žodyne
- 9 patinka
Comment
-
Parašė Galys Rodyti pranešimą
Nenoriu lįsti į asmeniškumus, bet man atrodo, kad jums(bet tikrai ne jums vienam) bus gana nemaža psichologinė trauma gyventi be Landsbergio. Turėsite susirasti kur nukreipti pyktį.
-
- 5 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Problema tame, kad sakykim Petras registruotas Vilniuje, didelę dalį laiko leidžia sodyboje Kalabybiškio rajone arba tėviškėje gretimam rajone. Ir nori infrastruktūros visur, nors GPM susimoka tik Vilniuje. Ką daryt?
Aišku yra ir kita problema kai registruotas pas tėvus, o realiai infrastruktūros nori Vilniuje. Bet tai vis mažėjanti dalis ir finansiškai šiaip ar taip ne itin daug sumokanti.
Ir klausimas ar daugiau tų antrų ar pirmų. Vilnius vis labiau “vakarėja” būsto nuomos klausimu, o labai dažnai nuomininkai mid 20s, early 30s - registruoti kitur.
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Tai ir daroma - Vilniuje tik maža to GPM dalis lieka. Bet Petras naudojasi infrastruktūra Vilniuje, jo darbovietė naudojasi infrastruktūra Vilniuje. Vilnius GPM donoras.
Ir klausimas ar daugiau tų antrų ar pirmų. Vilnius vis labiau “vakarėja” būsto nuomos klausimu, o labai dažnai nuomininkai mid 20s, early 30s - registruoti kitur.
Seniau būdavo nuoma juodais ir registracija bilekur. Dabar nuoma legalėja ir tuo pačiu atsiranda registracija dėl n+k praktinių priežasčių kurių anuomet nebūdavo.
Kitas sprendimas būtų rimtesnis NT apmokestinimas. Gal sodybos infrastruktūra per tai pasidengtų.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Žinau, kad daroma. Dėl to ir sakau, kad esama tvarka turi pagrindą, o ne tik „šelpiam kaimus“.
Seniau būdavo nuoma juodais ir registracija bilekur. Dabar nuoma legalėja ir tuo pačiu atsiranda registracija dėl n+k praktinių priežasčių kurių anuomet nebūdavo.
Kitas sprendimas būtų rimtesnis NT apmokestinimas. Gal sodybos infrastruktūra per tai pasidengtų.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Galys Rodyti pranešimąNenoriu lįsti į asmeniškumus, bet man atrodo, kad jums (bet tikrai ne jums vienam) bus gana nemaža psichologinė trauma gyventi be Landsbergio. Turėsite susirasti kur nukreipti pyktį.
Jiems dabar reikės galvoti, kokius naujus vadus reikės rinkti.
Po rinkimų nėra jokio pykčio (jis šiomis aplinkybėmis labiau tiktų "Laisvės partijos" ar konservatorių rinkėjams).
Smagu, kad nepateko ne tik koks nors A. Vyšniauskas, bet ir odiozinis "vardanlietuvis" Bakas.
Žmogiškai gaila, kad Seime nebus konservatorių K.Masiulio, V.Abramikienės ar liberalo R.Lopatos.
15min.lt 2024.10.29
Tauta neperrinko net 75 šio Seimo narių
https://www.15min.lt/gyvenimas/nauji..._medium=copied
BNS 2024.10.29
Į Parlamentą neperrinkti šeši Seimo senbuviai: „Gyvensiu gyvenimą“
https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvo...eimo-senbuviai
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNekalbant apie tokius fakapus, kaip laikymasis koalicijos, nors koalicijos partneriai aiškiai parodė, kad LP rinkiminių klausimų net negalvoja svarstyti.
Armonaite skundesi, jog pralaimejimo priezastis - neatejes balsuoti jaunimas. O tai ne ju pareiga atvesti ju paciu rinkeja? Grazulio rinkejai visada ateina.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Sklansky Rodyti pranešimą
Vienas is man kylanciu loginiu paaiskinimu, kodel jie laikesi koalicijos tai nenorejimas griauti vyriausybes sunkiu valstybei momentu. Bet greiciausiai viskas siek tiek paprasciau - lyderystes stoka ir neizvalgumas.
Armonaite skundesi, jog pralaimejimo priezastis - neatejes balsuoti jaunimas. O tai ne ju pareiga atvesti ju paciu rinkeja? Grazulio rinkejai visada ateina.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Sklansky Rodyti pranešimą
Vienas is man kylanciu loginiu paaiskinimu, kodel jie laikesi koalicijos tai nenorejimas griauti vyriausybes sunkiu valstybei momentu. Bet greiciausiai viskas siek tiek paprasciau - lyderystes stoka ir neizvalgumas.
Comment
-
Išverčiant:
"Neapi.isi - nepragyvensi"
"Pi.delinti - tai ne akmenis vartyti"
Baba Jadzė neria į jurginų krūmą iš kurių iš tikro ir nebuvo išlindusi:
Šaltiniai: Blinkevičiūtė ketina pranešti, kad negalės eiti premjerės pareigų https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvo...mjeres-pareigu
„Aš kelis kartus sakiau, kad mes dar turime savo kandidatą, o ar jį turėsime rytoj – kitas klausimas. Ir jūs taip galvojate, ir mes taip galvojame. Matome, kaip čia atsakoma“, – portalui LRT.lt sakė ilgametis socialdemokratas Juozas Olekas.
„Aš manau, kad tai yra klaida, – pridūrė politikas ir pasitaisė. – Jeigu taip būtų, tai būtų klaida. Ir tikrai reikėtų stipriai dirbti, kad būtų atstatytas žmonių pasitikėjimas, kuris dabar mums suteiktas“.
„Man V. Blinkevičiūtė to nepasakė, aš šito nežinau. Bet tikrai žinau, kad mes, kaip partija, rytoj turime prezidiumą ir ten bus pasakytas šitas dalykas. Tai aš komentuoti nieko negaliu. Va, kai ji pasakys, aš tuomet galėsiu pasakyti savo nuomonę – ar tai pakenks partijai, ar nepakenks. Aišku, tokiu atveju, kaip sakoma, visokių tų spalvų atsiranda“, – LRT.lt kalbėjo Rasa Budbergytė.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąIšverčiant:
Šaltiniai: Blinkevičiūtė ketina pranešti, kad negalės eiti premjerės pareigų https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvo...mjeres-pareigu
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąIšverčiant:
Planas B -> Paluckas, jei veteranai palaikys.
- 1 patinka
Comment
Comment