Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Seimo rinkimai - 2024

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Gal nerandu geresnių žmonių, bet Maldeikiukas visai įdomių minčių pameta. Pvz. dėl Lietuvos mokesčių sistemos, ar Lietuvos-ES santykius, paaiškino Žemaitaičio fenomeną. Pačiam padeda sudėlioti mintis. Nėra atgrasaus stiliaus, atrodo priimtinai gen y/z kartai. Viską ką jis pasako priimu su etikete "sprendžiu pats".
    Pvz. palyginimui Medalinskas, tai jis grynas gen x, sunkiau susiklauso vien dėl charakterio, nors ir pateikia visokių įdomybių iš Ukrainos ar geopolitikos.

Kaip politikas Maldeikis atrodo arčiau politikos insider'io, kompanijos dalis. Nebūtų turbūt stiprus partijos ar ministras pirmininkas, kaip pagalbininkas manau jis tinka, pasigūglinau smulkesniam lygyje dirbęs (dirba) vedėju arba pirmininku (pirmininko pavaduotoju). Berods dėstytojauja, turi gero dėstytojo stilių.

Šiek tiek tempia beje jis prie jaunos kartos alt righterių stiliaus, iš tikrųjų, kur apie brave new World daug šneka.
    Paskutinis taisė PoDV; 2024.08.31, 02:19.

Comment

Parašė PoDV Rodyti pranešimą
      ...daug šneka.
      * nusišneka

Comment

Tas konservų savęs drąsinimas "o mes laimėsim rinkimus" gal labiau tiktų į temą "Šiaip linksma".

Nors per pusantro mėnesio iki rinkimų dabartinė opozicija gali sau iššauti į koją. Tačiau jei nieko nedarys (kaip su kokiu Darbo kodeksu), tai staigmenų nelabai bus.

VZ.LT 2024.08.28
        Landsbergis mato TS-LKD valdžioje po rinkimų, žada konstruktyvų darbą su prezidentu
        https://www.vz.lt/verslo-aplinka/202...#ixzz8kSIMl6zq

LRT.lt 2024.08.29
        Šimonytė patvirtino: sėkmės Seimo rinkimuose atveju ir vėl ryžtųsi vadovauti Vyriausybei
        https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvo...ti-vyriausybei

Comment

Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą

Visą gyvenimą girdžiu šitą frazę, bet dar nė karto nemačiau tų Landsbergio turtų jokio ženklo, išskyrus kažkokį tvartelį, kurį linksniavo daug metų, nes nieko kito nepajėgė surasti. Gal padėsite?
          2013 m. V.Lansbergio šeima valdo 1,5 mil. vertės turtą. Ir čia tiesiog pabuvus valdžioje...

Comment

Parašė Visdarlietus Rodyti pranešimą

2013 m. V.Lansbergio šeima valdo 1,5 mil. vertės turtą. Ir čia tiesiog pabuvus valdžioje...
            T.y. Vytauto Landsbergio ir Gražinos Ručytės šeima? Litais ar eurais?

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą

* nusišneka
              Siūlau nekritikuoti kas nepatinka, bet pateikti savus variantus sugebančius sudėlioti bent 100 sakinių ir viešai publikuojančių. Ir?
              Beje. Ar V.Sinkevičius publikuoja ką nors?
              Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
              Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė Romas Rodyti pranešimą
                Tas konservų savęs drąsinimas "o mes laimėsim rinkimus" gal labiau tiktų į temą "Šiaip linksma".
                Trolina tokiu kaip tu ir Jonas. Šimonytė turi stiprų trolinimo geną kurio buduliai nesupranta ir purtosi.
                Man įdomiai būtų pasižiūrėti kaip opozicija formuotų stiprią, dalykinę vyriausybė. Skverno/karabaso specialsitų jau matėme, kai kadencija prasidėjo nuo kovos prieš apvaisinimą, gretutės kailinių ir džipo ir t.t. Ir dar siūlymai alų gerti už 2 metrų tvoros kad vaikai nematytų, kas tolygu visų lauko kavinių išnaikinimui.
                Paskutinis taisė Arunasx; 2024.08.31, 14:12.
                Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Norvegai skyrė V. Landsbergiui premiją 1 mln dolerių, kuriuos jis pervedė į savo vardo fondą, iš jo rėmė jaunus menininkus ir pan. Jokia čia sensacija. Kaip ir Gabrieliaus "dvaras" Graikijoje. Dar prieš gerus metus Austėja viešai pripažino, jog šeima įsigijo NT užsienyje, tik nekonkretizavo nei ką, nei kur. Bet prieš rinkimus tokia "sensacija" tapo.

Comment

Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
                    Trolina tokiu kaip tu ir Jonas. Šimonytė turi stiprų trolinimo geną kurio buduliai nesupranta ir purtosi.
                    Man įdomiai būtų pasižiūrėti kaip opozicija formuotų stiprią, dalykinę vyriausybė. Skverno/karabaso specialsitų jau matėme, kai kadencija prasidėjo nuo kovos prieš apvaisinimą, gretutės kailinių ir džipo ir t.t. Ir dar siūlymai alų gerti už 2 metrų tvoros kad vaikai nematytų, kas tolygu visų lauko kavinių išnaikinimui.
                    Gana selektyvi atmintis. Taip pat ta kadencija prasidėjo nuo LTG (tada dar LG) bebrų išvaikymo, KAM finansavimo didinimo (kuris, beje, buvo istorinėse žemumose prieš tai buvusios Konservatorių vyriausybės valdymo metu) ir santykių su Lenkija sutvarkymo, kurie irgi buvo istorinėse žemumose.

Comment

Šiek tiek nesuprantu temos - lygtai tema Seimo Rinkimai 2024 metai. Bet pvz., čia man primena snukiadaužį, o ne temą. Gal galima išvalyti visą šlamštą?

Comment

Parašė arturiux Rodyti pranešimą

Norvegai skyrė V. Landsbergiui premiją 1 mln dolerių, kuriuos jis pervedė į savo vardo fondą, iš jo rėmė jaunus menininkus ir pan. Jokia čia sensacija. Kaip ir Gabrieliaus "dvaras" Graikijoje. Dar prieš gerus metus Austėja viešai pripažino, jog šeima įsigijo NT užsienyje, tik nekonkretizavo nei ką, nei kur. Bet prieš rinkimus tokia "sensacija" tapo.
                        Aš ir nesakau, kad sensacija. Kaip ir jokia sensacija, kad bufetava nusiperka Draugystės viešbutį. Tiesiog buvo klausimas kur tie turtai. Ar tamsta prieštaraujate, kad prie vidutinio atlyginimo 1100 Lt., o minimalaus 400 Lt. 1,5 mil. nėra turtas?

Comment

Aš ir nesakau, kad sensacija. Kaip ir jokia sensacija, kad bufetava nusiperka Draugystės viešbutį. Tiesiog buvo klausimas kur tie turtai. Ar tamsta prieštaraujate, kad prie vidutinio atlyginimo 1100 Lt., o minimalaus 400 Lt. 1,5 mil. nėra turtas?
                          Visos šeimos turtas 1,5 mln litų 2013 metais yra tas siaubingo Lietuvos išvogimo derlius? Man tai gėda būtų net rašyti tokias nesąmones, jau nekalbant apie lyginimus su Draugystės viešbučiais ir pan.

Comment

Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
                            Visos šeimos turtas 1,5 mln litų 2013 metais yra tas siaubingo Lietuvos išvogimo derlius? Man tai gėda būtų net rašyti tokias nesąmones, jau nekalbant apie lyginimus su Draugystės viešbučiais ir pan.
                            Nesupratau prie ko čia išvogimas?
                            Kiek suprantu nesusiprateliams reiks paaiškinti ant pirštų. Tai aiškinu:
                            1. Buvo pasakyta atseit TS rinkėjai renkasi kuklų skandinavišką stilių, bet pati TS yra tokia kurioje, vienoje iš trijų, pradedant jų pirmuoju lyderiu pralobo būtent iš buvimo valdžioje. Ar pralobimas būnant valdžioje ir yra tas skandinaviškas kuklumas aš nežinau. Gal kas atsakysit. Jei taip tai toks keistokas kuklumas.
                            2. Buvo paklausta tai kokie gi V.Lansbergio turtai. Tai ir klausiu ar nuo nepriklausomybės atkūrimo būnant tik valstybiniame darbe Lietuvoje sukaupti virš milijono nėra turtas?

Comment

Comment

Bl, nesitikėjau šiandien vemt. Ačiū.

Comment

Na, reikia turėti omenyje, kad Landsbergio šeima ne vidutinė, švelniai tariant. (o tebegyvena nors ir ne visai standartiniame, bet sovietiniame bute)
                                  Jeigu mano eilinio vadybininko šeimos turtas 2014 m. buvo virš 400 t. Lt (pagrinde - namo ir žemės vertė), tai ką aš žinau.

P.S. V.L. nėra mano simpatijų objektas. Bet kur tie svetimų pinigų skaičiuotojai kitais atvejais??

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą

Na, reikia turėti omenyje, kad Landsbergio šeima ne vidutinė, švelniai tariant. (o tebegyvena nors ir ne visai standartiniame, bet sovietiniame bute)
                                    Jeigu mano eilinio vadybininko šeimos turtas 2014 m. buvo virš 400 t. Lt (pagrinde - namo ir žemės vertė), tai ką aš žinau.

P.S. V.L. nėra mano simpatijų objektas. Bet kur tie svetimų pinigų skaičiuotojai kitais atvejais??
                                    V. Landsbergis gyvena apynaujam namuke prie Palangos. Tik nepamenu kada persikraustė, ar po 2013 ar prieš.

Comment

Parašė rmss Rodyti pranešimą

Comment

Parašė mantasm Rodyti pranešimą

V. Landsbergis gyvena apynaujam namuke prie Palangos. Tik nepamenu kada persikraustė, ar po 2013 ar prieš.
                                        Gali būti. Nors pavasarį asmeniškai jį mačiau Žvėryne.

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą

Gali būti. Nors pavasarį asmeniškai jį mačiau Žvėryne.
                                          Gali būt, kad žiemoje Vilniuje ar bent nakvynei butą pasiliko.

Comment

Working...
                                          X