Parašė Eidvis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Seimo rinkimai - 2024
Collapse
X
-
- 2 patinka
-
Parašė John Rodyti pranešimąLaisvės partijos rezultatai Vilniuje atrodo prastai. Neaišku, ar perlips 5%. Aš asmeniškai tikėjausi, kad bus 6-7%, bet, panašu, kad nebus. Kažkurioje iš Fabijoniškių apygardų, lyginant su 2020 rinkimais, kritimas apie 50%, kas turbūt neblogai atitiks vidutines Vilniaus nuotaikas.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Mano didžiausia šių rinkimų nuostaba LP rezultatai, ypač lyginant su liberalų sąjudžiu. Labai keista ir protu nesuvokiama, kad liberalių pažiūrų pro-business rinkėjai labiau mano, kad jų interesus geriau atstovauja agro liberalai, net Vilniuje.
Gaila, kad tiktokeriai vis tik pateks su 5proc.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Mano didžiausia šių rinkimų nuostaba LP rezultatai, ypač lyginant su liberalų sąjudžiu. Labai keista ir protu nesuvokiama, kad liberalių pažiūrų pro-business rinkėjai labiau mano, kad jų interesus geriau atstovauja agro liberalai, net Vilniuje.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąBuvau praleidęs vieną esminį faktorių - Karbauskis į rinkimus eina ne kaip politinė partija, o kaip koalicija su vatniku Vėgele, tai reiškia, kad jiems reikia peržengti ne 5%, o 7% ir tai gali jiems nepavykti. Tai būtų pati geriausia šių rinkimų naujiena. Šiuo metu turi 8,38%
Comment
-
Iš 1466 apylinkių duomenys ir karabaso koalicija sumažėjo <8% ir kyla rimta gresmė nesurinkti būtinų 7%. Būtų linksmas faktas.
NA pamažėjo iki 17%, o TS-LKD padid4jo iki 13.9%Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Galys Rodyti pranešimą
Galima šaltinį? nes žiūriu čia šioks toks intrigą išlaikantis įvykis.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
VRK patvirtino jau senokai, gana žinomas dalykas.
- 1 patinka
Comment
-
Pirmą kartą kažkaip ramiai žiūriu į LSDP pirmavimą, jokių norų komentuot apie "rinkėjų išprusimus" ar dar kažką.
Tiesiog tokie laikai. Jaučiu 2024 rinkimai praeis ramiai, tikiuosi tęstinumo, savotiško nuobodumo. Viskas kas atsitiko (kaip visada) tiesiog truputį nusimušė palaikymas miesto burbulo partijoms, kurie buvo valdantys.
Daugiau nerimuko, kad gal 2028 kokie anti valstybininkai bus gudresni (jei kokių kitų scenarijų nebus kaip kai kurie šneka).
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąBuvau praleidęs vieną esminį faktorių - Karbauskis į rinkimus eina ne kaip politinė partija, o kaip koalicija su vatniku Vėgele, tai reiškia, kad jiems reikia peržengti ne 5%, o 7% ir tai gali jiems nepavykti. Tai būtų pati geriausia šių rinkimų naujiena. Šiuo metu turi 8,38%
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąIš 1466 apylinkių duomenys ir karabaso koalicija sumažėjo <8% ir kyla rimta gresmė nesurinkti būtinų 7%. Būtų linksmas faktas.
NA pamažėjo iki 17%, o TS-LKD padid4jo iki 13.9%
Comment
-
Parašė Visdarlietus Rodyti pranešimąJeigu Lvžp nepatenka, tada į vyriausybę teks kviestis Žemaitaitį. Kame džiaugsmas?Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Visdarlietus Rodyti pranešimą
Jeigu Lvžp nepatenka, tada į vyriausybę teks kviestis Žemaitaitį. Kame džiaugsmas?
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
LVŽS gali stipriai pralošti įsileidę pervertintą "koalicininką" Vėgėlę. 7.88% 23:30 valandai.
Comment
Comment