Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Seimo rinkimai - 2024

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
    Jei dabar reikėtų spėti rezultatus, tai konservatoriai laimės pirmą vietą surinkę 19-20%, socdemai antri, surinkę 17-18%, Žemaitaičio 14-15%.
    Visgi pasirodžius pirmiesiems rezultatams iš didžiųjų miestų konservatorių procentą turbūt reikia mažinti procentu ar net dviems, o socdemams miestuose irgi nėra taip prastai, kaip anksčiau būdavo, taik tikriausiai jų procentą reiktų procentu ar dviem pakelti. Visgi neaišku dar kas laimės daugiamandates, bet jau aišku, kad po vienmandačių socdemai bus pirmoje vietoje ir turėsim vieną prasčiausių ministrių pirmininkių per visą Lietuvos nepriklausomybės istoriją. Mano viltis, kad bent jau jų formuojama koalicija kiek įmanoma be populistinių padugnių būtų, o tai visų pirma yra Karbauskis ir Žemaitaitis. Ir tokia koalicija gali būti įmanoma, bet tik su viena sąlyga - jei į ją būtų įtrauktas liberalų sąjūdis ir laisvės partija.

Comment

Laisvės partijos rezultatai Vilniuje atrodo prastai. Neaišku, ar perlips 5%. Aš asmeniškai tikėjausi, kad bus 6-7%, bet, panašu, kad nebus. Kažkurioje iš Fabijoniškių apygardų, lyginant su 2020 rinkimais, kritimas apie 50%, kas turbūt neblogai atitiks vidutines Vilniaus nuotaikas.

Comment

Buvau praleidęs vieną esminį faktorių - Karbauskis į rinkimus eina ne kaip politinė partija, o kaip koalicija su vatniku Vėgele, tai reiškia, kad jiems reikia peržengti ne 5%, o 7% ir tai gali jiems nepavykti. Tai būtų pati geriausia šių rinkimų naujiena. Šiuo metu turi 8,38%

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
          Laisvės partijos rezultatai Vilniuje atrodo prastai. Neaišku, ar perlips 5%. Aš asmeniškai tikėjausi, kad bus 6-7%, bet, panašu, kad nebus. Kažkurioje iš Fabijoniškių apygardų, lyginant su 2020 rinkimais, kritimas apie 50%, kas turbūt neblogai atitiks vidutines Vilniaus nuotaikas.
          Mano didžiausia šių rinkimų nuostaba LP rezultatai, ypač lyginant su liberalų sąjudžiu. Labai keista ir protu nesuvokiama, kad liberalių pažiūrų pro-business rinkėjai labiau mano, kad jų interesus geriau atstovauja agro liberalai, net Vilniuje.
          Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Mano didžiausia šių rinkimų nuostaba LP rezultatai, ypač lyginant su liberalų sąjudžiu. Labai keista ir protu nesuvokiama, kad liberalių pažiūrų pro-business rinkėjai labiau mano, kad jų interesus geriau atstovauja agro liberalai, net Vilniuje.
            Pro busines veikėjams nebūtinai patinka socialinės agendos ekstremistai, Lietuvos nutautėjimo skatintojai, ruski mir importuotojai.
            Gaila, kad tiktokeriai vis tik pateks su 5proc.

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Pagrindinė priežastis, imho, partijos lyderės nepakeitimas į protingesni, kompetentingesnį ir labiau charizmatišką žmogų. Eiti į rinkimus su vienu nekenčiamiausių šalies politiku su 0 charizmos buvo prastas sprendimas.

Comment

Buvau praleidęs vieną esminį faktorių - Karbauskis į rinkimus eina ne kaip politinė partija, o kaip koalicija su vatniku Vėgele, tai reiškia, kad jiems reikia peržengti ne 5%, o 7% ir tai gali jiems nepavykti. Tai būtų pati geriausia šių rinkimų naujiena. Šiuo metu turi 8,38%
                Galima šaltinį? nes žiūriu čia šioks toks intrigą išlaikantis įvykis.

Comment

r. Karbauskis neabejoja, kad lvžs sąrašas peržengs septynių procentų kartelę

Comment

Iš 1466 apylinkių duomenys ir karabaso koalicija sumažėjo <8% ir kyla rimta gresmė nesurinkti būtinų 7%. Būtų linksmas faktas.
                    NA pamažėjo iki 17%, o TS-LKD padid4jo iki 13.9%
                    Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                    Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė Galys Rodyti pranešimą

Galima šaltinį? nes žiūriu čia šioks toks intrigą išlaikantis įvykis.
                      VRK patvirtino jau senokai, gana žinomas dalykas.

Comment

Na tai nuo jūsų komentaro(kai lzvs turejo 8,38%) iki dabar buvo suskaičiuotą ~15% balsų, valstiečiai neteko, 0,4%(dabar turi 7,98) , liko dar ~50% nesuskaičiuotų, tai yra vilties.

Parašė Gator Rodyti pranešimą

VRK patvirtino jau senokai, gana žinomas dalykas.
                        Sugebėjau išvengti šitos naujienos, gal dėl alergijos pamačius kai kuriuos veidus

Comment

Pirmą kartą kažkaip ramiai žiūriu į LSDP pirmavimą, jokių norų komentuot apie "rinkėjų išprusimus" ar dar kažką.
                          Tiesiog tokie laikai. Jaučiu 2024 rinkimai praeis ramiai, tikiuosi tęstinumo, savotiško nuobodumo. Viskas kas atsitiko (kaip visada) tiesiog truputį nusimušė palaikymas miesto burbulo partijoms, kurie buvo valdantys.
                          Daugiau nerimuko, kad gal 2028 kokie anti valstybininkai bus gudresni (jei kokių kitų scenarijų nebus kaip kai kurie šneka).

Comment

karabasas jau 7,88
                            NA - TS liko 2,57
                            Paskutinis taisė Arunasx; 2024.10.13, 23:39.
                            Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                            Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
                              karabasas jau 7,88
                              NA - TS liko 2,57
                              gal karabasas iškris?

Comment

LVŽS gali stipriai pralošti įsileidę pervertintą "koalicininką" Vėgėlę. 7.88% 23:30 valandai.

Comment

Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
                                  Iš 1466 apylinkių duomenys ir karabaso koalicija sumažėjo <8% ir kyla rimta gresmė nesurinkti būtinų 7%. Būtų linksmas faktas.
                                  NA pamažėjo iki 17%, o TS-LKD padid4jo iki 13.9%
                                  Jeigu Lvžp nepatenka, tada į vyriausybę teks kviestis Žemaitaitį. Kame džiaugsmas?

Comment

Parašė Visdarlietus Rodyti pranešimą
                                    Jeigu Lvžp nepatenka, tada į vyriausybę teks kviestis Žemaitaitį. Kame džiaugsmas?
                                    Parodyti vidurinį pirštą karabasui ir pasižiūrėti į jo veido išraišką

Comment

Parašė Visdarlietus Rodyti pranešimą

Tas pats š.

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą

LVŽS gali stipriai pralošti įsileidę pervertintą "koalicininką" Vėgėlę. 7.88% 23:30 valandai.
                                        Tie 7% slidus dalykas, jau buvo nudegusių

Comment

karabasas liko 7,74
                                          NA - TS liko 1,73

Comment

Working...
                                          X