Parašė Arunasx
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Seimo rinkimai - 2024
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Kaip tik žiūrėjau pokalbį su Jakilaičiu ir Blinke, tai neblogą įspūdį paliko. Skvernelis, beje, irgi. Dar kitus žiūrėsiu, aišku, bet kol kas mano shortlistas pakankamai tvirtas.
- 11 patinka
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąNežinau, kaip rimtą įspūdį gali padaryti politikė, agituojanti už pensijų fondų ištaškymą.
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąNežinau, kaip rimtą įspūdį gali padaryti politikė, agituojanti už pensijų fondų ištaškymą.
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
Socdemams įprasta ištaškyt rezervus ir palikt pasekmes ateinančiai valdžiai. Užtenka prisimint 2008 metus.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Kaip ir yra nuojauta, kad kaupiamųjų sąskaitų tėp sau taškyti gal ir nėra gerai, bet lankstumas patinka.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimą
Visada galite parašyti / padaryti geriau Tik priminsiu, kad laisvės parcijos vadovaujamas EIMIN strategines gaires parašė tik po daugiau kaip pusmečio o prie ministerijos gairių dirbo gal tuzinas žmonių
P.s. Linkiu pačiam sudalyvauti rinkimuose Pakelkite ponas subinę nuo sėdmaišio
Budulių gyvenimo svajonė pakliūti ten. Juk ten visi vagys ir galės iškart prasukti delcą savo turizmo įmonei ar gauti otkatą iš Novaturo.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
Aš nesu ant tiek glušas, kad lįsti į Seimą
Budulių gyvenimo svajonė pakliūti ten. Juk ten visi vagys ir galės iškart prasukti delcą savo turizmo įmonei ar gauti otkatą iš Novaturo.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimą
darome išvadą: tai balsuojate už grušus konservatorius? Su tuo ir sveikinu, kolegaNepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
O tai gal parašyk (kad ir tam skirtoje temoje), ką tiksliai siūlai dėl turizmo? Kaip reiktų realiai (ne plepalais) spartinti RB statybą, kuri turės esminę įtaką visai LT turizmo rinkai? Ką šiaip dėl esamų geležinkelių plėtros siūlai? Nes vien apsiskelbimas turizmo ekspertu nėra pakankamai įtikinama priežastis kažkam atiduoti balsą. O 11 partija sąraše vis dar yra mano shortliste.
- 1 patinka
Comment
-
Na žiūrėk ką rašai:Parašė Arunasx Rodyti pranešimąBudulių gyvenimo svajonė pakliūti ten. J
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąNa žiūrėk ką rašai: Vadinasi, konservatoriai, esantys Seime irgi buduliai Logikos pas tamstą nei už centą
Tad šiuo atveju tavo logika sušlubavo.
Ps: nepalaikau jo bano verto siautėjimo.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąNa žiūrėk ką rašai: Vadinasi, konservatoriai, esantys Seime irgi buduliai Logikos pas tamstą nei už centą
- 5 patinka
Comment
-
Kaip tik žiūrėjau pokalbį su Jakilaičiu ir Blinke, tai neblogą įspūdį paliko. Skvernelis, beje, irgi. Dar kitus žiūrėsiu, aišku, bet kol kas mano shortlistas pakankamai tvirtas.
- 9 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Estai taupo ir 4 metus sėdi šūde, tai gerai, kad TS pasimokė iš savo klaidų ir nebetaupo, kur nereikia.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Nesugebi paprasto sakinio suprast, o dar į seimą nori patekt.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Elis Rodyti pranešimą
Aš nežinau kuri tau to pokalbio su Blinke dalis paliko gerą įspūdį. Ji yra bestuburė populistė šnekanti apie belenką, bandydama viską pritempti prie "konservatoriai blogi". Man net ir būnant stipriai kairiųjų pažiūrų ranka nekils už LSDP balsuoti kol jai Blinkė vadovaus. Nors pačiam LSDP sąraše ir tikrai neblogų žmonių yra, bet jie kaip visados kažkur aplink 100-ąją vietą nugrūsti.
Comment
-
Parašė Elis Rodyti pranešimą
Aš nežinau kuri tau to pokalbio su Blinke dalis paliko gerą įspūdį. Ji yra bestuburė populistė šnekanti apie belenką, bandydama viską pritempti prie "konservatoriai blogi". Man net ir būnant stipriai kairiųjų pažiūrų ranka nekils už LSDP balsuoti kol jai Blinkė vadovaus. Nors pačiam LSDP sąraše ir tikrai neblogų žmonių yra, bet jie kaip visados kažkur aplink 100-ąją vietą nugrūsti.
LSDP daugiau sukasi aplink vėlyvojo sovietmečio laikais gyvenusį rinkėją arba bent jau didžiausia bazė, kurie vertina/ilgisi vėlyvojo sovietmečio stabilumo, kurio nei ES, nei niekas kitas nesuteiks, nes tiesiog neįprasta daliai mūsų visuomenės daug galvot apie savo pasirinkimus gyvenime ir tai nėra malonus darbas.
- 1 patinka
Comment
-
Neatsimenu kieno iš politologų buvo pasakyta, kad LSDP yra rajoninių kunigaikštukų konfederacija, net ne normali centralizuota partija, kuri iš viso neturi atramos didžiuosiuose miestuose.
Ir netgi programos autorių (sorry, tikrai nekraunu galvon kas toks) nukišo savo sąraše kažkur šiknon. Px tiems kunigaikštukams ant programos, svarbu tik vidiniai sostų karai ir koalicijos. Iš esmės tokie bestuburiai sostų čiupikai.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
- 6 patinka
Comment
Comment