Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

2024-ųjų Lietuvos Prezidento rinkimai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kituose rinkimuose irgi viskas bus tvarkoje. Beje TS artimiausius 20 metų prezidento rinkimuose laimėjimas irgi nešviečia, kaip ir vatnykams.

Comment

"Kauniečiai balsavo aktyviau nei Lietuva: žmonės sąmoningėja" ( Kauno diena). Ir balsavo visi už Vėgėlę ( greičiausiai, iš pokalbių).

Русский военный корабль, иди нахуй!

Comment

Šiaip mano vidines prognozes rezultatai visai atitinka (tai nereiškia, kad ir aš taip balsavau). Man jau darosi akivaizdu, kad bus antras ratas. Ir panašu, kad Žemaitaitis pakišo kiaulę Vėgėlei ir daugiau šansų, kad antrame rate bus Šimonytė. (Žemaitaičio sėkmė apsiriboja Žemaitija).

Comment

Parašė liux Rodyti pranešimą
          "Kauniečiai balsavo aktyviau nei Lietuva: žmonės sąmoningėja" ( Kauno diena). Ir balsavo visi už Vėgėlę ( greičiausiai, iš pokalbių).
          Kol kas (ko gero, tendencija): 1. Nausėda 2. Šimonytė 3. Vėgėlė

Šimonytei turėtų šiek tiek geriau sektis Žaliakalnyje, Centre, gal dar keliose vietose.
          Bendrai Nausėda. Turbūt Kaunas kažkiek sumažins Žemaitaičio esamą procentą kartu su Vilniumi. Dėl Vėgėlės labai sunku pasakyti. Kol kas II turo antros vietos kandidatai turbūt Šimonytė vs. Vėgėlė.
          Paskutinis taisė PoDV; 2024.05.12, 22:42.

Comment

Parašė Visdarlietus Rodyti pranešimą
            Kituose rinkimuose irgi viskas bus tvarkoje. Beje TS artimiausius 20 metų prezidento rinkimuose laimėjimas irgi nešviečia, kaip ir vatnykams.
            Nebus. Jeigu ten gandonaitis sugeba būti antroje vietoje, tas šliužas trečioje, tai reiškia, kad vatos yra per daig. Nebeliks nieko žinomesnio ir adekvatesnio, tai ir reiks rinktis iš vatos. Nebent įvyks stebuklas ir kažkas adekvataus prasisuks taip, kaip šliužas prasisuko

Comment

Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimą
              Šiaip mano vidines prognozes rezultatai visai atitinka (tai nereiškia, kad ir aš taip balsavau). Man jau darosi akivaizdu, kad bus antras ratas. Ir panašu, kad Žemaitaitis pakišo kiaulę Vėgėlei ir daugiau šansų, kad antrame rate bus Šimonytė. (Žemaitaičio sėkmė apsiriboja Žemaitija).
              Žemaitaitis iš vis labiausiai pasireiškia kažkokioje nelabai aiškios kilmės linijoje nuo Šilutės iki Kelmės (Šilutės, Šilalės ir Kelmės r.), kuri šiek tiek silpniau prasitęsia iki Pakruojo ir net Rokiškio. Kai kuriose Šilalės r. apylinkėse Žemaitaitis pirmauja.
              Kitur jau pranašumas žemesnis (Aukštaitijoje vietomis netgi ženkliai).

Yra ir keletas salų: Suvalkijos Lenkijos pasienis, Rytų Lietuvos keletas vietovių.
              Tiesa, gal dar koks Rietavas ar net Telšiai gali pasireikšti, nesimato dar balsų iš ten.
              Paskutinis taisė PoDV; 2024.05.12, 22:41.

Comment

Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimą
                Aš nesuprantu jūsų. Juk jau aišku, kad šimonytė bus, ne "daugiau šansų",o viskas aišku jau senokai.
                Prieš rinkimus buvo "daugiau šansų,", o dabar jau aišku.
                Paskutinis taisė Gator; 2024.05.12, 22:54.

Comment

Parašė PoDV Rodyti pranešimą

Kol kas (ko gero, tendencija): 1. Nausėda 2. Šimonytė 3. Vėgėlė

Šimonytei turėtų šiek tiek geriau sektis Žaliakalnyje, Centre, gal dar keliose vietose.
                  Bendrai Nausėda. Turbūt Kaunas kažkiek sumažins Žemaitaičio esamą procentą kartu su Vilniumi. Dėl Vėgėlės labai sunku pasakyti. Kol kas II turo antros vietos kandidatai turbūt Šimonytė vs. Vėgėlė.
                  Aš apakęs. Juk jau aišku 100proc, kad Ingrida antram ture, o čia dar kažką svarsto žmonės

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą

Aš apakęs. Juk jau aišku 100proc, kad Ingrida antram ture, o čia dar kažką svarsto žmonės
                    Jonui nepatiks ;]

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą

Pradžioje nesijautė, kad jau aišku. Labai daug nepalankių Šimonytei vertinimų viešumoje ir taip toliau.
                      Dabar jau ir aš pradedu matyt, kad Šimonytei yra šansas, ir man tas buvo netikėta.

Tiesiog maniau, kad Vėgėlę palaikys labiau nei Šimonytę ir Žemaitaitį visoje Lietuvoje. Galbūt Žemaitaičiui ne taip gerai seksis kai kuriose vietovėse.

...ir tai čia atsargus buvo mano vertinimas dėl Šimonytės
                      Paskutinis taisė PoDV; 2024.05.12, 23:01.

Comment

Parašė dts Rodyti pranešimą

Jonui nepatiks ;]
                        Aś jau tada sakiau, kad neadekvatus jo teigiinys, kad "šimonytė neturi šansų" į antrą turą.
                        Bet jis neretai mėgsta neadekvačius teiginius, nežinia ar specialiai apsimesdamas durniuni, ar dėl ko (nes kai kurie jo neadekvatūs teiginiai būna ant tiek neadekvatūs, kad net kavilys tiek kvailai neteigtų, o john tai protingesnis).
                        Tai kažkoks trolinino principas matyt, bet sunkiai išnarpliojamas
                        Arba kažkoks paichologinis momentas kai žmogaus smegenys užsiblokuoja ir pasako norimą rezuktatą kaip neišvengiamai įvyksiantį faktą.

Nes labai panašiu principu jis kalba ir apie dalykus, kurių jis nedaro, sakydamas, kad biekas nedaro arba kaip kažkas galėtų daryti.
                        Tai manau kažkas į tą pusę su psichologiniu momentu ir realybės neigimu.

Comment

Pradžioje nesijautė, kad jau aišku. Labai daug nepalankių Šimonytei vertinimų viešumoje ir taip toliau.
                          Dabar jau ir aš pradedu matyt, kad Šimonytei yra šansas, ir man tas buvo netikėta.

Tiesiog maniau, kad Vėgėlę palaikys labiau nei Šimonytę visoje Lietuvoje. Galbūt Žemaitaičiui ne taip gerai seksis kai kuriose vietovėse.

...ir tai čia atsargus buvo mano vertinimas dėl Šimonytės
                          Na jei dar dabar nematai kad ne "yra šansas", bet jau viskas garantuota, tai žinok sunkiai pas tave su galvojimo ir analizės pajėgumais, analitinio mąstymo 1/10

Comment

Parašė dts Rodyti pranešimą

Jonui nepatiks ;]
                            Net apsivėmiau matydamas paskutinius rezultatus
                            Bet jei rimčiau, tai Žemaitaitis kartu su Vėgėlium vienas kitam, panašu, pakišo kiaulę. Pasitarti tarpusavyje ir vienam trauktis iš rinkimų matyt neužteko motyvacijos ar nuovokos.

Comment

Dar buvo minčių, kad kažkiek geriau seksis Vaitkui, t.y. gaus balsų, kurie turbūt nuėjo Žemaitaičiui ar net Vėgėlei.
                              Dabar panašu, kad Vaitkų labiau palaiko tautinių mažumų regionai prie Baltarusijos sienos.

plius, panašu, kad jau official Šimonytė antra, dar nesuskaičiuoti miestų balsai, kur Šimonytė greičiausiai eis antra.

Comment

Parašė Egiuxz Rodyti pranešimą
                                Nebus. Jeigu ten gandonaitis sugeba būti antroje vietoje, tas šliužas trečioje, tai reiškia, kad vatos yra per daig. Nebeliks nieko žinomesnio ir adekvatesnio, tai ir reiks rinktis iš vatos. Nebent įvyks stebuklas ir kažkas adekvataus prasisuks taip, kaip šliužas prasisuko
                                Lietuvoje prieš kiekvienus rinkimus atsiranda naujų kandidatų. Prieš praeitus rinkimus, iki jų likus kokiems metams, apie tokį Nausėdą kaip kandidatą niekas ir nekalbėjo (buvo žinomas visuomenėje žmogus, bet ne politikas). Grybauskaitė savo metu irgi staiga atsirado beveik iš nieko. Tas pats bus ir kituose rinkimuose - būsimo kandidato kaip poltiko greičiausiai dar nežinom (nors šiaip tas žmogus jau visuomenėje yra žinomas greičiausiai).

Šiaip tai nėra blogai: daug geriau negu pas kaimynus, kur laaabai mėgstama pasamprotauti, nu nelabai geras dabartinis, bet kas daugiau nei jis (ir taip 30 metų iš eilės).

Comment

Kol kas mane labiausiai žavi Vilniaus skaičiai, kur putino lerva Vaitkus kol kas 2x lenkia Laisvės partijos kandidatą Žalimą.
                                  It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą

Į antrą turą Šimonytė patekti neturi net menkiausių šansų.
                                    Sveiki.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą

Bet jei rimčiau, tai Žemaitaitis kartu su Vėgėlium vienas kitam, panašu, pakišo kiaulę. Pasitarti tarpusavyje ir vienam trauktis iš rinkimų matyt neužteko motyvacijos ar nuovokos.
                                      Tai, kad ir taip viskas aišku, antras turas tik dėl vaizdo bus. Rezultaras bus apie 70-30. Tai manau jie net nesiruošė aukotis tik dėl patekimo į antrą turą. Tuo labiau Žemaitaitis manau tikrinosi dėl savo partijos galimybių.

Comment

Na išties Vaitkaus rezultatas nemaloniai stebina, negalvojau, kad 5% perliptų. Čia max.

Comment

Dar buvo minčių, kad kažkiek geriau seksis Vaitkui, t.y. gaus balsų, kurie turbūt nuėjo Žemaitaičiui ar net Vėgėlei.
                                          Dabar panašu, kad Vaitkų labiau palaiko tautinių mažumų regionai prie Baltarusijos sienos.
                                          Kaip čia pasakyti: Žemaitaičio sėkmės paslaptis matyt ne tame. Aš tik paskutines tris dienas kiek paklausiau kandidatų, bet Žemaitaitis taikė iš esmės į visai kitą auditoriją nei Vėgėlė. Jei Vėgėlės pasisakymuose tikrai buvo vatnikiškų momentų, tai Žemaitaitis tuo kampu buvo labai kietas. Jis "antirusiškumu" ir "antiputiniškumu" neleido suabejoti. Jis taikė į tokio paprasto tradicinio "klasikinio" lietuvio patrioto (tokio nuo žagrės, iš kaimo) širdį, kuris "kenčia nuo elito", bet yra už Lietuvą ir t.t. Ir savo auditoriją matyt surinko.
                                          Su Vėgėle jau ten buvo sunkiau: jis visa eile klausimu labai liberalus demonstravosi ir nuo Žalimo nedaug skyrėsi Toks sunkiai Žemaitaičio auditorijai turėtų patikti, tik tiek, kad ta auditorija dažnai nelabai klausosi kas ką sako ir svarbiausia "prieš valdžią" kalba. O vat vatnikiškos pažiūros pas Vėgėlę lindo ("aš būdamas prezidentu neprovokuočiau kaimynų" ?).
                                          Todėl bijau, kad Vėgėlės šansas buvo ne tartis su Žemaitaičiu, bet pasiekti, kad Vaitkus ant kelio nesimaišytų

Comment

Working...
                                          X