Na tie marškinėliai, aš tai suprantu kaip ironiją ir subtilų pasišaipymą iš užsieniečių ignorance.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
NATO viršūnių susitikimas Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąNa tie marškinėliai, aš tai suprantu kaip ironiją ir subtilų pasišaipymą iš užsieniečių ignorance.
Galim lankstyti kaip norim, bet žiūrint užsieniečio akimis skambam kaip debi***.
Be to, visi arba beveik visi kas tuos marškinėlius gavo, gerai žinojo kur tas Vilnius.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Taj Mahal Rodyti pranešimą
Gilus kaimas kaip ir šiuo atveju apačioje:
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Tai - feikas. Negi taip lengva pasimauti?
Įtariau "too bad to be true", bet nebūtų pirmas kartas.
Dėja "svarbiausias ir didžiausias renginys Lietuvos istorijoje" išlieka tiesa ir skambam kaip gilus kaimas. Ačiū dievui kad smulkmena.
Comment
-
Parašė Taj Mahal Rodyti pranešimą
Ačiū už pataisymą.
Įtariau "too bad to be true", bet nebūtų pirmas kartas.
Dėja "svarbiausias ir didžiausias renginys Lietuvos istorijoje" išlieka tiesa ir skambam kaip gilus kaimas. Ačiū dievui kad smulkmena.
Biškį reikėtų atsipusti ir neįsivaizduoti, kad Lietuva yra galaktines civilizacijos pasaulio bamba.
Comment
-
Parašė Kaimai
Paantrinsiu, jog tai neįtikėtinai bukaprotiškas įrašas. Tiesiog stebina nesusigaudymas istorijoje, erdvėje, laike. Ypač erdvėje. Nesuvokimas kaip veikia pasaulis. Tiesiog nenoras pažvelgt kur mes buvome ir kur esame. Dėkingumo istorijos apvazidai jausmo nebuvimas. Fuck you.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTaip, kas susiję su mūsų valstybės kūrimusi ir pan., pridėčiau dar Vasario 16, Kovo 11; bet jei paimtume užsienio valstybių aukščiausių vadovų atvykimą vienu metu?
- 5 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTaip, kas susiję su mūsų valstybės kūrimusi ir pan., pridėčiau dar Vasario 16, Kovo 11; bet jei paimtume užsienio valstybių aukščiausių vadovų atvykimą vienu metu?♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
Comment
-
Nežinau, gal čia tik man vienam užkliuvo, bet tipo atvažiuoja į Vilnių Zelenskis, praktiškai svarbiausias svečias po sleepy Joe (o pagal simpatijas tai absoliučiai svarbiausias), ir važinėja su... šituo 20-25 metų senumo artifaktu, kuris net kažin ar tebeatitinka šiuolaikinius saugos standartus?
Tam yra kažkoks paaiškinimas? Nežinau, pvz kad būtent šitas automobilis Lietuvai yra kažkuo ypatingai svarbus, gal čia yra kažkoks paslėptas simboliškumas...
Ar čia tam, kad paprastas Lietuvos marozas galėtų pajausti, kad turi kažką bendro su Ukrainos lyderiu ir žiūrėdamas LNK žinias su skarbonke Kalnapilio rankoje pasakytų "Bl#t, žinok, o pasirodo zjbs bičas tas Zelenskis yra, nepasikėlęs, aš bl#t irgi krč buvau prieš porą metų tokią vokiečiuose per mobile.de paėmęs už 2K eurų, zjbs aparatas krč..." ?
Ar čia tiesiog eilinis nekompetetiškumas ir nesugebėjimas tinkamai pasiruošti renginiui, apie kurį žinojai belekiek laiko prieš?
- 4 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąNežinau, gal čia tik man vienam užkliuvo, bet tipo atvažiuoja į Vilnių Zelenskis, praktiškai svarbiausias svečias po sleepy Joe (o pagal simpatijas tai absoliučiai svarbiausias), ir važinėja su... šituo 20-25 metų senumo artifaktu, kuris net kažin ar tebeatitinka šiuolaikinius saugos standartus?
Tam yra kažkoks paaiškinimas? Nežinau, pvz kad būtent šitas automobilis Lietuvai yra kažkuo ypatingai svarbus, gal čia yra kažkoks paslėptas simboliškumas...
Ar čia tam, kad paprastas Lietuvos marozas galėtų pajausti, kad turi kažką bendro su Ukrainos lyderiu ir žiūrėdamas LNK žinias su skarbonke Kalnapilio rankoje pasakytų "Bl#t, žinok, o pasirodo zjbs bičas tas Zelenskis yra, nepasikėlęs, aš bl#t irgi krč buvau prieš porą metų tokią vokiečiuose per mobile.de paėmęs už 2K eurų, zjbs aparatas krč..." ?
Ar čia tiesiog eilinis nekompetetiškumas ir nesugebėjimas tinkamai pasiruošti renginiui, apie kurį žinojai belekiek laiko prieš?
Paskutinis taisė RokasLT; 2023.07.11, 21:34.
Comment
-
Parašė Blaze Rodyti pranešimąKol parkavimas draudžiamas labai rekomenduoju pasivaikščioti po Senamiestį - visai kitoks vaizdas.
- 13 patinka
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Nes ne iki galo buvo aišku ar atskris?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąNežinau, gal čia tik man vienam užkliuvo, bet tipo atvažiuoja į Vilnių Zelenskis, praktiškai svarbiausias svečias po sleepy Joe (o pagal simpatijas tai absoliučiai svarbiausias), ir važinėja su... šituo 20-25 metų senumo artifaktu, kuris net kažin ar tebeatitinka šiuolaikinius saugos standartus?
Kažkaip galvoju kad Zelenskiui pajabat, su kelintų metų mercedes limuzinu jį atvežė iš oro uosto.If a lion could speak, we could not understand him.
- 14 patinka
Comment
-
- 11 patinka
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Bet o tu supranti, kad sitas mersas nera eilinis is autoplius paimtas “limuzinas”, o greiciausiai maksimaliai pagal LT salygas ir reikalavimus sarvuotas auto skirtas trumpiem atstumams?
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Dėve dėve, bet tai kaimiečiams visiems neįtiksi - vieniems blogai kad daug pinigų išleidom, nes "nėra čia ko tiems ponams suvažiavusiems pataikauti", o ir šiaip nepatogu paprastam žmogui, nes keliai uždaryti. Kitam kaimiečiui drama kad "ką ponai pagalvos kai su tokia sena mašina juos vežiosim".
Kažkaip galvoju kad Zelenskiui pajabat, su kelintų metų mercedes limuzinu jį atvežė iš oro uosto.
Tą progą du klausimai: kodėl kitų šalių atstovai nebuvo vėžiojami 20-25 metų senumo mašinom ir ar esi girdėjęs apie saugumo standartus, kurie keičiasi kas kelis metus?
- 1 patinka
Comment
Comment