Krizės, stichinės ir kitos nelaimės skatina žmones burtis draugėn.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
EURO įvedimas
Collapse
X
-
Parašė fredis Rodyti pranešimą50tukai tokie stiprokai padėvėti buvo.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Gintauts Rodyti pranešimąO iš manęs vakar Kaune troleibuso vairuotojas neėmė eurų. Na tiksliau paėmė, pavartė rankoj, atidavė ir liepė susimokėti litais. Neturėjau sveikatos ginčytis, pagalvojau, kad gal ko nežinau, tai atsisėdęs googlinau, bet niekur neradau, kad Kaune valiuta liks nepakeista Arba referenduminis vairuotojas pasitaikė
Comment
-
Parašė nesekasi Rodyti pranešimą/\ va va, kažkoks bendrumo jausmas yra.
http://tv.lrytas.lt/?id=14201212771418475529
o net ir gyventojų bendruomenės renginius rengia, tinkasi, bendrauja, šypsosi. Visai kaip Europoj...
http://tv.lrytas.lt/?id=14201182711418814658Paskutinis taisė Lettered; 2015.01.02, 11:55.
Comment
-
Vakar naujojoje IKI Ateities pl. daviau latviškų monetų, tai kasininkė atsiklausė kitos kasininkės ar gali tokias monetas priimti.
Šiaip tikrai ir aš pajutau, kad prie kasų žmonės labiau bendrauja, šmaikštauja kaip lėtai kasininkės skaičiuoja Vien žodžiu nuotaika puiki buvo vakarAZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė booraz Rodyti pranešimąVakar naujojoje IKI Ateities pl. daviau latviškų monetų, tai kasininkė atsiklausė kitos kasininkės ar gali tokias monetas priimti.
Šiaip tikrai ir aš pajutau, kad prie kasų žmonės labiau bendrauja, šmaikštauja kaip lėtai kasininkės skaičiuoja Vien žodžiu nuotaika puiki buvo vakar
Comment
-
Vakar apsilankius Maximoje galva svaigo nuo tokių 'žemų' kainų... Bet sumokėjęs už pirkinius beveik 6 eurus vistiek pradėjau galvoti, už ką tiek daug mokėjau.
Bent jau man pasitaikė pardavėja, kuri akivaizdžiai buvo išsekinta ir supykdyta visų šių pasikeitimų, nes buvo ne tokia maloni ir draugiška kaip anksčiau, kiek su ja tekdavo susidurti. Bet viskas pateisinama šiomis dienomis.
Žmonių mažai buvo tuo metu, bet viena vyresniųjų kartos porelė klausė kodėl jiems grąžą atidavė ne eurais, bet geriau pasižiūrėję nustebo, kad vis tik eurais ją gavo.
Banknotams tikrini kasininkės turi naujus aparačiukus (kažką panašaus į šitą ), bet iš pirmo karto kažkaip nelabai priiminėjo banknotus jis.
Bankomate tikėjausi nusiimti 5 eurus, bet deja buvo tik nuo 10 eurų kupiūros. Kiek pastebėjau, daug kas neranda 5 eurų, nors buvo žadėta, kad jų bus..
Comment
-
Parašė AlgirdasD Rodyti pranešimąGal davei ne lietuvišką, ne su Vyčiu, monetą ir pagalvojo, kad padirbta.
Parašė AlgirdasD Rodyti pranešimąBankomate tikėjausi nusiimti 5 eurus, bet deja buvo tik nuo 10 eurų kupiūros. Kiek pastebėjau, daug kas neranda 5 eurų, nors buvo žadėta, kad jų bus..Paskutinis taisė sleader; 2015.01.02, 12:45.
Comment
-
Vakar popiet buvau mazoje Maximoje. Kasininke atsisake skaiciuoti lietuviskus centus bomzo saujoje, pareiskusi, kad vis tiek jai kompas neparodys, ar tu centu uztenka jo geidziamam pirkiniui. Pastebejau, kad bomzai Maximose nesivargina skaiciuoti ir nagrineti kainu, tai va gales ismokti arba kelias dienas sedeti be alaus.
O siaip tai, atmetus auksciau aprasyta labiausiai pazeidziamo visuomenes nario diskriminavimo atveji, vyravo geranoriskumo ir supratingumo atmosfera, net nemaniau, kad mes, lietuviai, taip galim. Panashu, kad euras su zmonem daro stebuklus.
1 cento drama
Pomidoru dezute priesh keliolika valandu dar tekainavo 3,99 litus, o dabar po suapvalinimo pirmyn ir atgal pasidare 4,01. Bet pirkau dvi dezutes, tai kai kasoje pakonvertavo i litus, ishejo 8,01. Dar niekada iki tol Lietuvoje man nebuvo pavyke pirkti 2 vienodos kainos prekiu uz nelygini centu kieki.
Turejau 20 litu banknota, tai daviau 20,01, graza eurais susiapvalino ten, kur man reikia, taip atsiloshiau dar beveik puse eurocento. Keisciausia, kad ji ta mano centa paeme, tai galvoju, kad kita syki imokesiu i kasa visus savo centus, net jeigu tai netures jokios prasmes pagal kaina.
Comment
-
/\
Mano pažįstamas ispanas, jau pora metų gyvenantis Lietuvoje, sako, kad vis dar pirmas dalykas kurį jis padaro gavęs euro monetą, tai pažiūri iš kurios šalies. Per dešimtmetį jam to daryti dar neatsibodo, lažinuos laimingas, kad dabar ir Lietuvoje galės tai daryti, nebereikės važinėti į gimtinę .
O šiaip įdomu kiek laiko užtruks Lietuviškiems eurams normaliai atsiskiesti kitatautiškais .
Comment
-
Nueini ir parduotuvę, padedi solidų lietuvišką banknotą, gauni grąžos monetas, o banknoto gi nebeturi - atrodo nieko nebeturi... Baisu pirkti ką nors.
Manau, kad daugelis paslaugų kainų gali pakristi. Kurį laiką žmonės matydami sąskaitose psichologiškai mažas sumas, girdėdami kišenėse barškant geležiukus - bijos išlaidauti ir kaups didesnes sumas. Naftos kainos krenta, Rusijos rinka neįsileidžia maisto. Labai panašu į defiliaciją.
Comment
Comment