Tai reikia rašyti atvirą laišką Atlyginimų ministerijai, kad visiems pakeltų. Ir dar kitą laišką Parkavimosi prie Prekybos Centrų ministerijai, kad padidintų aikšteles, nes dažną šeštadienį nuskurdinta ir nugenocidinta tauta taip užkiša aikšteles, kad nėr, kur mašinos pasistatyti. O paskui dar ilgiausios eilės prie kasų, tai kas bus, kai valdžia dar daugiau pinigų visiems ims duoti?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
EURO įvedimas
Collapse
X
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąTai prie to paties ir mielai reiktų ir atlyginimus pakelt.
Jei kažkas iš dangaus nuleistų įstatymą su nurodymu visiems mokėti 2x daugiau nuo rytoj, tai visi nelaimingi, kad jiem atlyginimų niekas nepakeliai su ta diena būtų nelaimingi jau dėl to, kad jiem darbo niekas nebeduoda, pakeltais atlyginimais taip ir nespėję pasidžiaugti.
Comment
-
Parašė balietis Rodyti pranešimąTai reikia rašyti atvirą laišką Atlyginimų ministerijai, kad visiems pakeltų. Ir dar kitą laišką Parkavimosi prie Prekybos Centrų ministerijai, kad padidintų aikšteles, nes dažną šeštadienį nuskurdinta ir nugenocidinta tauta taip užkiša aikšteles, kad nėr, kur mašinos pasistatyti. O paskui dar ilgiausios eilės prie kasų, tai kas bus, kai valdžia dar daugiau pinigų visiems ims duoti?
Šiandien, maždaug prieš valandą. Kaunas, PC "Dainavo turgus"(Rimi). Einu ir iš toliau matau mažo ūgio močiutę(ne kokią alkoholikę) su striuke didesne už ją pačią ir iš žvilgsnio jau nujaučiu, kad klaus kiek valandų arba dar kažko panašaus, kaip tokiais atvejais būna. Priėjau:
"-Vaikeli, tu gali man paskolint 2 litus? Aš tau rytoj gražinsiu."
išsitraukiu piniginę, duodu 2 litus.
"-Tu čia rytoj praeisi juk? Duok man tavo veidą įsižiūrėt, kad atsiminčiau, aš tau rytoj atiduosiu."
Nesiaiškinau aplinkybių ir ką ji už tuos du litus ruošiasi pirkti, bet numanau, kad kažką iš butiniausių maisto produktų, kad nemirt iš bado.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTavo ironija labai prasilenkia su realybe. Kaip tik šviežia istorija:
Šiandien, maždaug prieš valandą. Kaunas, PC "Dainavo turgus"(Rimi). Einu ir iš toliau matau mažo ūgio močiutę(ne kokią alkoholikę) su striuke didesne už ją pačią ir iš žvilgsnio jau nujaučiu, kad klaus kiek valandų arba dar kažko panašaus, kaip tokiais atvejais būna. Priėjau:
"-Vaikeli, tu gali man paskolint 2 litus? Aš tau rytoj gražinsiu."
išsitraukiu piniginę, duodu 2 litus.
"-Tu čia rytoj praeisi juk? Duok man tavo veidą įsižiūrėt, kad atsiminčiau, aš tau rytoj atiduosiu."
Nesiaiškinau aplinkybių ir ką ji už tuos du litus ruošiasi pirkti, bet numanau, kad kažką iš butiniausių maisto produktų, kad nemirt iš bado.
Gyvenimas yra gražus. Gera, kai tokie argumentai pasidaro reikšmingi.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąTodėl ir tenka važinėti į Lenkiją.
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąIrgi labai šviežia istorija. Einu šiandien Kaune, prieš kokią valandą, Kaunas, PC Savas. Žiūriu, kažkoks vaikinas Vynotekoje perka trijų litrų butelį viskio. Paduoda 500 litų banknotą, nusišypso, pasiima butelį ir nueina priešais mane į savo mašiną.
Gyvenimas yra gražus. Gera, kai tokie argumentai pasidaro reikšmingi.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąIr tas Vynotekoj viskį už porą šimtų litų pirkęs vaikinas būtų praėjęs pro močiutę nekreipdamas į ją dėmesio. Tai ir vadinasi "Gražus gyvenimas" Lietuvoj.
Comment
-
Mano žmona pektadienį darbo valandom buvo Vichy Aquaparke. Pilnas pensininkų. Gal jiems kokios nuolaidos ne pačiom geriausiom valandom, nežinau. Nuo to, ką rašo kaunaz, parkingas prie prekybos centrų nei kiek nepratuštėja ir prie kasų vis tiek eilės. Nu tiesiog taip jau yra, kad lietuviai dar niekada taip gerai negyveno.
Va, kaunazai, pasiskaityk prieš miegą:
Besipiktinantys, kad parduotuvėse kainos tuoj išlips iš etikečių, gali turėti rimtų argumentų. Statistikos departamento išleistas leidinys „Lietuvos statistikos metraštis 2013” (jį galite rasti ČIA) leidžia palyginti, kokios buvo vidutinės produktų kainos 2000 ir 2012 m.
Absoliuti dauguma produktų kainų didėjo, tačiau buvo ir tokių, kurių kainos per 13 metų ir sumažėjo.
Prieš peržiūrint kainų pokyčius verta priminti, kad per tuos metus vidutinis atlyginimas „į rankas” išaugo nuo 692,2 Lt iki 1651,4 Lt, t.y. 2,4 karto.
http://www.delfi.lt/verslas/verslas/...#ixzz3JcrOBNu3Paskutinis taisė balietis; 2014.11.20, 18:15.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąBent į galvą neduotų kaip Rusijoje.
http://www.usatoday.com/story/news/n...cane/17255637/
Parašė balietis Rodyti pranešimąMano žmona pektadienį darbo valandom buvo Vichy Aquaparke. Pilnas pensininkų. Gal jiems kokios nuolaidos ne pačiom geriausiom valandom, nežinau. Nuo to, ką rašo kaunaz, parkingas prie prekybos centrų nei kiek nepratuštėja ir prie kasų vis tiek eilės. Nu tiesiog taip jau yra, kad lietuviai dar niekada taip gerai negyveno.
Va, kaunazai, pasiskaityk prieš miegą:
Ta tavo 2 litų senutė greičiausiai nenorėtų grįžti prie tarybinių laikų dietos.
Comment
-
Ta tavo 2 litų senutė greičiausiai nenorėtų grįžti prie tarybinių laikų dietos.Paskutinis taisė senasnamas; 2014.11.20, 18:41.
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąTai tu savo darbdaviui tai sakyk, o ne forume rašyk. Na nebent už tavo atlyginimą atsakingas vadovas čia lankosi ir skaito tavo pranešimus. Jeigu taip nėra, geriau paprašyk susitikimo su vadovu jam sakyk - sukuriu tokią ir tokią vertę Jūsų įmonėje, mano produktyvumas ir sukuriama vertė jūsų verslui per praeitus metus paaugo va šitiek ir todėl manau, kad esu vertas tokio ir tokio priedo prie mano atlyginimo.
Comment
-
Parašė balietis Rodyti pranešimąGaliu tik pasikartoti, kad greičiausiai ta močiutė nei pro kur nesutiktų grįžt prie tarybinio mitybos raciono. Ir esu tikras, kad iš dabartinės vidutinės pensijos galima nuspirkti daugiau vištienos nei TSRS laikais ar prieš 15 metų. Iš minimalios, beje, irgi.
Graudu yra, kad tenka lyginti "prie ruso buvo geriau" sovietmečio buitį su 2014 metų gyvenimu Europos Sąjungoj. Ar pačiam nejuokinga, kad tam, kad parodyt kaip Lietuvoj dabar yra gerai, tenka remtis pavyzdžiais su tuo kas buvo prie vargano tarybinio gvvenimo?
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąKliedesiai. Kokie resursai pastaruoju metu brango mano minėtų produktų gamybai? Jokie, o kai kurie net ir pigo.
Ar tau atrodo, kad darbo jėga yra ne resursas?
http://db1.stat.gov.lt/statbank/sele...var13=&rvar14=
Nuo 2003 metų vidutiniškai į rankas atlyginimas išaugo 3 sykius - nuo 786 iki 1729 litų per mėnesį. Apie ką mes čia išvis diskutuojam?
Comment
-
Parašė balietis Rodyti pranešimąTaigi augo ir vidutinis ir minimalus atlyginimas. Kažkas dešrą turi pagaminti, atvežti į parduotuvę ir tau parduoti. Tai kaip gali nebrangti?
http://db1.stat.gov.lt/statbank/sele...var13=&rvar14=
Nuo 2003 metų vidutiniškai į rankas atlyginimas išaugo 3 sykius - nuo 786 iki 1729 litų per mėnesį. Apie ką mes čia išvis diskutuojam?
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąAr pačiam nejuokinga, kad tam, kad parodyt kaip Lietuvoj dabar yra gerai, tenka remtis pavyzdžiais su tuo kas buvo prie vargano tarybinio gvvenimo?
Faktas yra tas, kad gyvenam nepalyginamai geriau nei TSRS laikais, daug geriau nei 90-ųjų pradžioje, kai policija bijojo ir vengė banditų kaip Vilniuje arba buvo jų filialas kaip Kaune (nežinau, gal Kaune niekas ir nepasikeitė nuo tada), kai 100$ (400 litų) buvo gera alga ir pastebimai geriau nei tada, kai stojom į ES. Tą rodo visos įmanomos statistikos ir subjektyvūs pastebėjimai (pavyzdžiui, 3 vasaras iš eilės važiavau vasarą į Švediją, ir jų mašinos vis mažiau naujesnės, o jų parduotuvėse vis mažiau dalykų, kurių nėra Lietuvoje, ir man jų kainos parduotuvėse nebeatrodo tokios nenormaliai aukštos).
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąNuo 2003-ų? Man įdomu, kaip sugebėjo taip staigiai išaugt pagaminimo kaštai iškart po to, kai palaimino eurą Lietuvoje.Paskutinis taisė balietis; 2014.11.20, 19:04.
Comment
-
Parašė balietis Rodyti pranešimąMeluoji. Taigi augo ir vidutinis ir minimalus atlyginimas. Kažkas dešrą turi pagaminti, atvežti į parduotuvę ir tau parduoti. Tai kaip gali nebrangti?
Ar tau atrodo, kad darbo jėga yra ne resursas?
Comment
-
Parašė balietis Rodyti pranešimąAš nepastebėjau, kad dešra tiek pabrango. Jeigu tiek tikrai pabrango, tai bankrutuos jie, nes juk niekas nebeįpirks. Ar visgi įpirks? Benzinas tai atpigo. Palūkanos už būstą sumažėjo kokius 3 sykius (nes priklauso nuo VILIBOR, kuris ėmė artėti prie EURIBOR, kai tik tapo aišku, kad euras bus).
Comment
Comment