Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

EURO įvedimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

/\ neblogai sutaupei

Comment

Parašė Tomas Rodyti pranešimą
      John'ai, ar gavai SMSą? Aš dar ne. Pas mane Tele2 abonentas.
      Gal sąskaitos neapsimokėjęs būsi?

Comment

Parašė pauliaK Rodyti pranešimą
        Juokas juokais, bet aš vėluoju pavedimą už TELE2 paslaugas padaryt ir jokio SMS negavau, taip kad, pilnai gali būt tokia tikimybė...
        No one really knows
        Which way the wind blows

Comment

A tai žmonės turėtų kažkokias sms gauti apie euro įvedimą? Tik dabar, perskaitęs čia kelis pranešimus, apie tai sužinojau ir jokios sms lig šiol nesu gavęs.
          Pildyk'as esu.

Comment

Parašė pauliaK Rodyti pranešimą
            Turbūt prisiskolino pinigų ir nebeturi iš ko susimokėti, kaip kokia Graikija. O atsispausdinti neišeina.

Comment

Žinutes siuntinėja telefoniniai sukčiai, tikrasis keitimo kursas bus 1:1. Nepasimaukit .

Comment

Grynai empirinis pastebėjimas. Paskaitinėjus forumą atrodo, kad čia renkasi Lietuvos elitas. Visi gražūs, protingi ir pasiryžę pamokyti kitus kaip reikia gyventi. O pasirodo daugelis sėdi Tele2, kaip kokie kaalycyjos rinkėjai...
                It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
                  tie 10 Lt banknotai Olandijos geju klubuose buvo kaip bilietai. Ten iejimas po 50-60 Lt, o cia tik 10 Lt. Vienu metu 10 Lt buvo galima labai pelningai parduoti Olandijoje. Buvo apie tai straipsniai pries 10-15 metu.
                  Ne tik Olandijoj, San Francisco irgi populiarūs
                  There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).

Comment

Grynai empirinis pastebėjimas. Paskaitinėjus forumą atrodo, kad čia renkasi Lietuvos elitas. Visi gražūs, protingi ir pasiryžę pamokyti kitus kaip reikia gyventi. O pasirodo daugelis sėdi Tele2, kaip kokie kaalycyjos rinkėjai...
                    Tai taip taip. Visi tik ir trykšta noru mokėt už tą patį Omnitely ar Bitėj žymiai daugiau

Comment

Parašė Egiuxz Rodyti pranešimą
                      Tai taip taip. Visi tik ir trykšta noru mokėt už tą patį Omnitely ar Bitėj žymiai daugiau
                      Čia tema ne apie mobiliojo ryšio operatorius, bet apie eurą.
                      www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė Ametistas Rodyti pranešimą
                        Čia tema ne apie mobiliojo ryšio operatorius, bet apie eurą.
                        Nieko ta tema ir neplėtoju. Šiap irgi pastebėjimas

Comment

As Omnitel, bet zinutes iki sio negavau. Matyt, man litu nepakeis..

Comment

negavau ir aš žinutės, esu tele2 abonemento turėtojas. negavo ir draugas, jis berods omnitelyje.

Comment

Aš gavau ketvirtadienį (Omnitel abonementas).
                              Flickr

Comment

Tomai, gal šiai dienai jau užteks? Gal laikas grįžti prie savo mėgstamiausio hobio? Rytoj bus nauja diena, galėsi vėl analizuoti ekonomines aktualijas ir ieškoti konspiracijų
                                You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Jūs juokaujat su tais žinučių gavimais/negavimais ar rimtai manot, kad forume būtina tai paskelbti?

Rimvydas Valatka: Vėžį varanti valstybinė isterija dėl euro įvedimo
                                  Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/naujiena/ziniosg...#ixzz38h89f0UT
                                  Lietuva įeis į Europos istoriją kaip isteriškiausia eurą įsivedusi šalis. Kokių tik perlų neišgirdome reklamuojant eurą. Nuo tokių nesąmonių kaip kad eurą įsivedusi Lietuva tapo Europa (vargšė D.Britanija, Danija ir Švedija, ką jau kalbėti apie Norvegiją, – jos amžiams taip ir liks prie Magadano, ar ne ministre R.Šadžiau?) iki tokių baltos kumelės sapnų, kaip „į Lietuvą ims plūsti investicijos“ (įdomu, kodėl?), ar superinio tautinės politinės minties posūkio, kad euras pažabos lietuvišką populizmą.
                                  Paskutinis taisė senasnamas; 2014.07.27, 21:35.

Comment

Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                                    Jūs juokaujat su tais žinučių gavimais/negavimais ar rimtai manot, kad forume būtina tai paskelbti?
                                    Ramiai, be isterijos...

Comment

Parašė senasnamas Rodyti pranešimą

Rimvydas Valatka: Vėžį varanti valstybinė isterija dėl euro įvedimo
                                      Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/naujiena/ziniosg...#ixzz38h89f0UT
                                      Nevertas dėmesio monologas. Valatka kažkada buvo įdomus, bet pastaruoju metu pradeda nusikliedėti ir jo rašymo stilius pabosta.
                                      www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Smso ir aš negaunu Praeitą savaitgalį valgiau tokioj kavinukėje kainos tokios įdomios sakyčiau eurais (apvalina į didesnę pusę ir stipriai). Maždaug parodė, kaip bus pas juos, nuo sausio. Bet ar negali gauti tokia įmonė kažkokios baudos? Aš labai tikiuosi, kad bus tokių kavinių ir barų, kur apvalins teisingai ir jie pritrauks daugiau lankytojų, nei tokie kurie apvalina į didesnę pusę.
                                        Paskutinis taisė fredis; 2014.07.28, 12:07.
                                        You've got one life! Live it!

Comment

/\
                                          Daugiau ten neik ir draugam parekomenduok neiti. Bus gerokai didesnė bauda nei kokia nors oficiali baudelė. Aš atsivertęs tokį meniu tiesiog atsistočiau ir išeičiau į kitą vietą, kurį taip pigiai nežaidžia. Va ir viskas.

Comment

Working...
                                          X