A tai žmonės turėtų kažkokias sms gauti apie euro įvedimą? Tik dabar, perskaitęs čia kelis pranešimus, apie tai sužinojau ir jokios sms lig šiol nesu gavęs.
Pildyk'as esu.
Grynai empirinis pastebėjimas. Paskaitinėjus forumą atrodo, kad čia renkasi Lietuvos elitas. Visi gražūs, protingi ir pasiryžę pamokyti kitus kaip reikia gyventi. O pasirodo daugelis sėdi Tele2, kaip kokie kaalycyjos rinkėjai...
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
tie 10 Lt banknotai Olandijos geju klubuose buvo kaip bilietai. Ten iejimas po 50-60 Lt, o cia tik 10 Lt. Vienu metu 10 Lt buvo galima labai pelningai parduoti Olandijoje. Buvo apie tai straipsniai pries 10-15 metu.
Ne tik Olandijoj, San Francisco irgi populiarūs
There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Grynai empirinis pastebėjimas. Paskaitinėjus forumą atrodo, kad čia renkasi Lietuvos elitas. Visi gražūs, protingi ir pasiryžę pamokyti kitus kaip reikia gyventi. O pasirodo daugelis sėdi Tele2, kaip kokie kaalycyjos rinkėjai...
Tai taip taip. Visi tik ir trykšta noru mokėt už tą patį Omnitely ar Bitėj žymiai daugiau
Tomai, gal šiai dienai jau užteks? Gal laikas grįžti prie savo mėgstamiausio hobio? Rytoj bus nauja diena, galėsi vėl analizuoti ekonomines aktualijas ir ieškoti konspiracijų
You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Lietuva įeis į Europos istoriją kaip isteriškiausia eurą įsivedusi šalis. Kokių tik perlų neišgirdome reklamuojant eurą. Nuo tokių nesąmonių kaip kad eurą įsivedusi Lietuva tapo Europa (vargšė D.Britanija, Danija ir Švedija, ką jau kalbėti apie Norvegiją, – jos amžiams taip ir liks prie Magadano, ar ne ministre R.Šadžiau?) iki tokių baltos kumelės sapnų, kaip „į Lietuvą ims plūsti investicijos“ (įdomu, kodėl?), ar superinio tautinės politinės minties posūkio, kad euras pažabos lietuvišką populizmą.
Smso ir aš negaunu Praeitą savaitgalį valgiau tokioj kavinukėje kainos tokios įdomios sakyčiau eurais (apvalina į didesnę pusę ir stipriai). Maždaug parodė, kaip bus pas juos, nuo sausio. Bet ar negali gauti tokia įmonė kažkokios baudos? Aš labai tikiuosi, kad bus tokių kavinių ir barų, kur apvalins teisingai ir jie pritrauks daugiau lankytojų, nei tokie kurie apvalina į didesnę pusę.
/\
Daugiau ten neik ir draugam parekomenduok neiti. Bus gerokai didesnė bauda nei kokia nors oficiali baudelė. Aš atsivertęs tokį meniu tiesiog atsistočiau ir išeičiau į kitą vietą, kurį taip pigiai nežaidžia. Va ir viskas.
Comment