Dar įdomu kad niekas apie tai nekalba (kad dar nepardavė). Išties, rinkimai baigėsi, niekam nebeįdomu. Visa tai buvo tik elito politinė kampanija sunaikinti Matijošaitį. Kada paskutinis Tapino ar Šurajevo postas? Kada paskutinį kartą LRT ar TS-LKD politikas apie tai kalbėjo? Visi forumiečiai buvo absoliučiai apgauti, eilinį kartą politinis elitas prisidengia neva moraliniais principais ir patriotizmu, tam, kad gautų valdžią, galią ir turtą. Jūs ir vėl apgauti, pamanę kad kažkoks surimio krabų lazdelių verslas Rusijoje yra kažkuo svarbus, o ne tik įrankis kontroliuoti mases.
Tiesa, aš ir buvau apgautas. Matyt Matijošaitis suprato kas nutiks po rinkimų ir buvo protingesnis nei maniau, todėl dabar ir toliau laiko tą verslą. Galbūt dar parduos, galbūt dokumentai buvo paruošti ir būtų pardavęs jei elitas buvęs toliau ant jo stūmęs po rinkimų.
Tiesa, aš ir buvau apgautas. Matyt Matijošaitis suprato kas nutiks po rinkimų ir buvo protingesnis nei maniau, todėl dabar ir toliau laiko tą verslą. Galbūt dar parduos, galbūt dokumentai buvo paruošti ir būtų pardavęs jei elitas buvęs toliau ant jo stūmęs po rinkimų.
Comment