Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
    Jie turi turėti pasirinkimą, o tavo mylimas Trumpas jį nori atimti, paliekant tik kapituliacijos galimybę ir tu tai visais įmanomais būdais bandai pateisinti.
    Ukrainiečių dabar jau daugiau nori derybų, o ne tęsti karą ir tas santykis labai skiriasi nuo to, koks buvo 2022 metais ar 2023 pirmoje pusėje. Kaip ir su personalu nebuvo problemų karo pradžioje, nebuvo amunicijos visiems savanoriams, o dabart situacija priešinga, mokami kosminio dydžio kyšiai, kad išvengti kariuomenės ar rizikuojama gyvybėmis kertant sieną. Neužbėkim įvykiams už akių, mes nežinom, kokios bus derybų sąlygos ir kiek jos bus palankios ar ne Ukrainai (jeigu žinotume, tai tada kaip ir sakote būtų kapituliacija Ukrainai). Bet faktas toks, kad dabartinis paramos lygis Ukrainai yra pražūtingas ir ji kur kas labiau sekinama nei Rusija.
    Paskutinis taisė Lettered; 2024.11.16, 14:52.
    Flickr

Comment

Suprantama, kad Ukrainos sėkmė priklauso nuo ginklų kiekio, tik tu kažkodėl bandai čia visus įtikinti kad ar Ukraina praras JAV paramą (iš kur gauna puse savo ginklų), ar nepraras - tai sėkmei jokios įtakos neva neturi. O tai, kad neva jau frontas griūna - tai tėra tavo iš kažkokių youtbės analitikų išgirstos frazės. Ir aš nesiginčysiu - gali būti, kad frontas iš ties ties griuvimo riba, o gali būti, kad niekas Ukrainoje negriūna ir Ukraina tiesiog protingai kariauja išsekinimo karą, kur pastoviai kariaujama iš patogių gynybinių pozicijų, kur puolančiosios pusės nuostoliai daug didesni, suprantama kažkliek su laiku prarandant teritorijų. Bet esmė yra, kad nei aš, nei tu nežinom kaip yra iš tiesų ir kad geriausiai situaciją žino pati Ukraina ir ne tu, o Ukraina turėtų pati spręsti ar jie nori toliau kariauti, ar nori sėsti su Putinu derėtis. Jie turi turėti pasirinkimą, o tavo mylimas Trumpas jį nori atimti, paliekant tik kapituliacijos galimybę ir tu tai visais įmanomais būdais bandai pateisinti.
      Reikalas tas kad Trumpo taikos planas butu žymiai geriau nei dabartiniai ginklu tiekimo tempai ir ribojimai - nes tu eRFijos neissekinsi, ir nusiimk rožinius akinius šioje vietoje, o tik prapisi daugiau teritoriju

Reikalingas pilnas Land Lease ir UKR perėjimas I pilna karo rezima su lozungu : Viskas KARUI. Priesas yra STIPRUS.

Atmink dar viena dalyka : roziniai akiniai visada suduzta anksciau ar veliau ir duzta i akiu puse

Comment

Parašė Darius555 Rodyti pranešimą

Reikalas tas kad Trumpo taikos planas butu žymiai geriau nei dabartiniai ginklu tiekimo tempai ir ribojimai - nes tu eRFijos neissekinsi, ir nusiimk rožinius akinius šioje vietoje, o tik prapisi daugiau teritoriju

Reikalingas pilnas Land Lease ir UKR perėjimas I pilna karo rezima su lozungu : Viskas KARUI. Priesas yra STIPRUS.

Atmink dar viena dalyka : roziniai akiniai visada suduzta anksciau ar veliau ir duzta i akiu puse
        Man kažkaip atrodo, kad rožinius akinius yra užsidėjęs ne tas, kuris sako, kad 'Ukraina gal pati geriau žino kas jai geriau - derėtis dėl taikos ar toliau kariauti', o tas, kuris sako, kad 'aš daug geriau už Ukrainą, kad jau tuoj grius frontas ir norint išgelbėti Ukrainą jai reikia nutraukti ginklų tiekimą ir priversti sutikti su Putino sąlygomis'.

Comment

Man kažkaip atrodo, kad rožinius akinius yra užsidėjęs ne tas, kuris sako, kad 'Ukraina gal pati geriau žino kas jai geriau - derėtis dėl taikos ar toliau kariauti', o tas, kuris sako, kad 'aš daug geriau už Ukrainą, kad jau tuoj grius frontas ir norint išgelbėti Ukrainą jai reikia nutraukti ginklų tiekimą ir priversti sutikti su Putino sąlygomis'.
          Padarykime taip - tu parašyk čia ka reiktų daryti trumpai nerašant postų su ilgiu <=300 simbolių, o aš pasakysiu savo nuomonę ir daugiau tavęs nevadinsiu negražiai

nu klausimas tau : kaip išeiti iš šitos bybienės. Ką Vakarai ir t.t turi daryti?

PS parodyk kur as rasiau kad reikia sutikti su Putino sąlygomis.
          Paskutinis taisė Darius555; 2024.11.16, 15:57.

Comment

Trumpo taikos planas gal ir gerai, bėda, kad Putinas nepasirašys, arba pasirašys, bet nevykdys.

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą
              Trumpo taikos planas gal ir gerai, bėda, kad Putinas nepasirašys, arba pasirašys, bet nevykdys.
              Paragaus demokratijos tada

Jaška Kedmis jau burbuliuoja kad Trumpas tegul tik pabando bent vieną raketą iššaut į eRFIja ir pindosai bus sunaikinti
              Paskutinis taisė Darius555; 2024.11.16, 16:10.

Comment

Trumpo taikos planas. Su Rusija.
                Arba tas Darius555 yra visiškas tas, kuo jis arogantiškai vadina kitus, arba jis siūlo kapituliaciją.

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                  Bet faktas toks, kad dabartinis paramos lygis Ukrainai yra pražūtingas ir ji kur kas labiau sekinama nei Rusija.
                  Ar tikrai tai yra faktas? Pagal ,ivairius saltinius yra manoma kad rusai jau praktisakai isnaudojo tiek karinius tiek finansinius rezervus. Taigi jei Ukraina palaikytu toki pat lygi, rusai tokio pat lygio jau nebegaletu palaikyt . Panasu kad sitas derybu siekis labiausiai stumiamas is Rusijos, su jos biciuliais vakaruose.

Comment

Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą

Trumpo taikos planas. Su Rusija.
                    Arba tas Darius555 yra visiškas tas, kuo jis arogantiškai vadina kitus, arba jis siūlo kapituliaciją.
                    Aš rašiau ko reikia ne kapituliacija:

1 Land Leaso
                    2 Ukraina pilnai pereina i karo režimą

Iš kur ištraukei kad Trumpas UKR lieps viską atiduoti eRFijai. Nu nors vieną nuorodą įmesk

Kitais atvejais bus kapituliacija.Karas vyksta ne su Jugislavija o su eRFija. Priešas yra STIPRUS bet nėra nenugalimas

Comment

Parašė deep'as Rodyti pranešimą
                      Ar tikrai tai yra faktas? Pagal ,ivairius saltinius yra manoma kad rusai jau praktisakai isnaudojo tiek karinius tiek finansinius rezervus. Taigi jei Ukraina palaikytu toki pat lygi, rusai tokio pat lygio jau nebegaletu palaikyt . Panasu kad sitas derybu siekis labiausiai stumiamas is Rusijos, su jos biciuliais vakaruose.
                      Pvz PVO sunaikinta 40%. Liko dar 60% ir kazkiek pagamina nauju. Aisq ne tiek kiek sujabačina

eRFija jau dronų pagalba susikūrė žvalgybą realiu laiku kuri veikia 200km gylyje. Šaltinis - Agil Rustamzadė

Sumažintas drastiškai Iskander panaudojimo laikas ne štabo lygiu priimamas sprendimas bet bataliono vado užklausimu - beveik kaip NATO armijose Nereikia laukti dviejų valandų iki paleidimo kaip 2022ais o tik 15 minučių

Kur Ukrainos F-16??? O gi sėdi vakaruose aerodromuise nes eRFija paleido CAP misijas - Combat air petrol sudarytas iš Su-35S ir Mig-31M be to dar pilnas duomenų integravimas su Nebo M.

eRFija su dideliu efektyvumu naudoja REB sistemas ir turi Star Linkus

Nėra taip gerai kaip norėtųsi. Aišku karo su NATO atveju viskas būtų sujabačinta bet UKR tai deja neįkandama

Comment

Juk Trumpas pareiškė, karas turi būti sustabdytas. Kas toliau? Toliau Rusija ruošiasi kitam karo etapui, nes kaip ir pats sakėte, jos pajėgumai didesni. Juk taip sakėte? Ukrainai ginklų JAV nebeduoda, juk karas baigtas? Juk taip Trumpas pareikš? Jeigu jis dabar nenori duoti ginklų, kai karas vyksta, tai kodėl jis ginkluos Ukrainą, kai bus pasiektos paliaubos? Kodėl ES, matydama, kad karas nebevyksta užkurs savo karo pramonę, kai net dabar to nesugeba padaryti? Kur čia logika?

Comment

Padarykime taip - tu parašyk čia ka reiktų daryti trumpai nerašant postų su ilgiu <=300 simbolių, o aš pasakysiu savo nuomonę ir daugiau tavęs nevadinsiu negražiai

nu klausimas tau : kaip išeiti iš šitos bybienės. Ką Vakarai ir t.t turi daryti?

PS parodyk kur as rasiau kad reikia sutikti su Putino sąlygomis.
                          Padarom taip - tu nebeaiškink man ką ir kiek simbolių turėčiau rašyti O kaip iššeiti iš šitos situacijos jau esu rašęs ir ne kartą, kad nors aš ir labai norėčiau, kad būtų tiesioginis NATO įsikišimas, bet deja dėl to, kad Rusija turi atomines bombas, niekas iš vakarų tuo dėl Ukrainos nerizikuos. Dėl to turim, ką turim - t.y. išsekinimo karą. O išsekinimo karas ir tikslas yra išsekinti Rusiją tiek, kad ji sutiktų su kuo palankesne Ukrainai taikos sutartimi ir, kas dar svarbiau, kad taikos sąlygose nebūtų jokių sankcijų Rusijai atšaukimo, kas galėtų suteikti Rusijai šansą ekonomiškai atsigauti ir vėl kokį karą pradėti. Tuo tarpu tai, ką tu rašai, kad iš Ukrainos reikia atimti ginklų tiekimą ir taip ją priversti pasirašyti taikos susitarimą su Putinu - yra ne kas kita, kaip Kremliaus jau ilgą laiką stumiamas naratyvas apie tai, kaip Ukraina neturi jokių šansų, kaip ten viskas blogai, kaip ten frontas jau tuoj tuoj grius ir t.t.

Comment

Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą
                            Juk Trumpas pareiškė, karas turi būti sustabdytas. Kas toliau? Toliau Rusija ruošiasi kitam karo etapui, nes kaip ir pats sakėte, jos pajėgumai didesni. Juk taip sakėte? Ukrainai ginklų JAV nebeduoda, juk karas baigtas? Juk taip Trumpas pareikš? Jeigu jis dabar nenori duoti ginklų, kai karas vyksta, tai kodėl jis ginkluos Ukrainą, kai bus pasiektos paliaubos? Kodėl ES, matydama, kad karas nebevyksta užkurs savo karo pramonę, kai net dabar to nesugeba padaryti? Kur čia logika?
                            Nu iš kur gerbiamasis ištraukėte kad Trumpas neduos ginklų. Aš net drįsčiau spėti kad JSAMai bus paduoti be jokių apribojimų kur juos šauti dėl ko dabar eRFijos propagandinai šika į kelnes. Rustamzadė net neatmeta tai

Kiek man žinoma UKR bus ginkluojama po karo. Įmetęs buvau linką A.Butkevičiaus - paklausykite aj gal geriau neklausykite juk Butkevičius vatnykas ir negražiai G.Landsbergį vadina kam jums atmarozkų klausytis

Comment

Padarom taip - tu nebeaiškink man ką ir kiek simbolių turėčiau rašyti O kaip iššeiti iš šitos situacijos jau esu rašęs ir ne kartą, kad nors aš ir labai norėčiau, kad būtų tiesioginis NATO įsikišimas, bet deja dėl to, kad Rusija turi atomines bombas, niekas iš vakarų tuo dėl Ukrainos nerizikuos. Dėl to turim, ką turim - t.y. išsekinimo karą. O išsekinimo karas ir tikslas yra išsekinti Rusiją tiek, kad ji sutiktų su kuo palankesne Ukrainai taikos sutartimi ir, kas dar svarbiau, kad taikos sąlygose nebūtų jokių sankcijų Rusijai atšaukimo, kas galėtų suteikti Rusijai šansą ekonomiškai atsigauti ir vėl kokį karą pradėti. Tuo tarpu tai, ką tu rašai, kad iš Ukrainos reikia atimti ginklų tiekimą ir taip ją priversti pasirašyti taikos susitarimą su Putinu - yra ne kas kita, kaip Kremliaus jau ilgą laiką stumiamas naratyvas apie tai, kaip Ukraina neturi jokių šansų, kaip ten viskas blogai, kaip ten frontas jau tuoj tuoj grius ir t.t.
                              Tu nepyk bet aš nerašiau kad reikia atimti ginklų tiekimą ir sutikti su eRFija. Parodyk kur rašiau tai.

Tau dar kartą rašau ir jau paskutinį - su esamu ginklų tiekimo tempu ir ribojimais tik vienas kelias į kapituliacija. Taigi gal geriau kad Trumpas padėtų vovką į vietą ir baigtųsi tas karas nei tiekti ginklus pipetės principu ir finale tarkim prarasti viską iki dniepro kai frontas grius.

Pasirašius taiką ginklų tiekimas nutrauktas nebus. Esu čia rašęs seniau kaip eRFija gali būti supančiota kariniu požiūriu po derybų. Paieškok ir aš daugiau į tavo postus neatsakinėju

Iki. Sėkmės

Comment

Tau dar kartą rašau ir jau paskutinį - su esamu ginklų tiekimo tempu ir ribojimais tik vienas kelias į kapituliacija. Taigi gal geriau kad Trumpas padėtų vovką į vietą ir baigtųsi tas karas nei tiekti ginklus pipetės principu ir finale tarkim prarasti viską iki dniepro kai frontas grius.
                                Nereikia man tų demagogijų kartoti, gi jau atsakiau, kad ar toks ginklų tiekimas veda į Ukrainos kapituliaciją, ar į Rusijos išsekinimą - ne aš ir ne tu geriau žinom, o Ukraina ir ji pati turi spręsti ar ji toliau nori kariauti, ar su Putinu derėtis. Bet netgi jeigu jie nuspręstų derėtis - tai derybose geresnes pozicijas turėtų tada, kada turėtų ginklų tiekimą, o ne tada, kada dėl ginklų trūkumo bus priremta prie sienos sutikti su Putino diktuojamomis sąlygomis. Ir kai tu sakai, kad 'Trumpas padėtų Putiną į vietą' - tai tėra tavo išvedžiojimai, nes Trumpas apie Putino padėjimą į vietą nieko nekalba, tik kartoja, kad jie labai geri draugeliai, ir kol kas 'į vietą' jis ketina padėti ne Putiną, o Ukrainą, nutraukiant jai ginklų tiekimą.

Comment

Nereikia man tų demagogijų kartoti, gi jau atsakiau, kad ar toks ginklų tiekimas veda į Ukrainos kapituliaciją, ar į Rusijos išsekinimą - ne aš ir ne tu geriau žinom, o Ukraina ir ji pati turi spręsti ar ji toliau nori kariauti, ar su Putinu derėtis. Bet netgi jeigu jie nuspręstų derėtis - tai derybose geresnes pozicijas turėtų tada, kada turėtų ginklų tiekimą, o ne tada, kada dėl ginklų trūkumo bus priremta prie sienos sutikti su Putino diktuojamomis sąlygomis. Ir kai tu sakai, kad 'Trumpas padėtų Putiną į vietą' - tai tėra tavo išvedžiojimai, nes Trumpas apie Putino padėjimą į vietą nieko nekalba, tik kartoja, kad jie labai geri draugeliai, ir kol kas 'į vietą' jis ketina padėti ne Putiną, o Ukrainą, nutraukiant jai ginklų tiekimą.
                                  Ant tiek geri draugeliai kad 2018 visas batalionas vagnercų Sirijoje buvo išskerstas ir kad buvo vovai pasiūlyta neissipisinet nes nunešiu nachui tavo Kremliaus bokštus. Dar ir eRFijos PVO baterijos Sirijoje tais 2018ais buvo Tomhawkais pašertos

Ar taip draugai elgiasi?

Kaip čia seniau rašė vartotojas Kaimai - kad prie Trumpo JAV ir eRfijos tiesioginio susidurimo tikimybe stipriai padideja.

PS: čia tikrai paskutinis reply
                                  Paskutinis taisė Darius555; 2024.11.16, 17:17.

Comment

Eidviui Trumpas yra putino draugelis ir čia nieko nepakeisi (aš esu bandęs) - baigsis tuo, kad gausi atgal pora paklodžių. Tiesiog geriausia ignoruoti ir tiek.

Comment

Derybininku dėl Ukrainos gali tapti Rusijos žydas:

https://en.wikipedia.org/wiki/Boris_Epshteyn

Comment

Iškilmingame posėdyje – akibrokštas Vokietijos prezidentui: Steinmeieris „persiutęs puolė“ su Rusija susijusias klaidas priminusį rašytoją https://www.delfi.lt/news/daily/worl...toja-120064260
                                        Ko jau ko, bet to Vokietijos prezidentas Frankas-Walteris Steinmeieris tikrai nesitikėjo. 35-ųjų Berlyno sienos griūties metinių proga Vokietijos vadovas į savo sostinės rezidenciją, Bellevue rūmus, kur vyko iškilmingas posėdis, pasikvietė rašytoją Marko Martiną. O šis, pasinaudodamas proga, ėmė ir priminė buvusiam Vokietijos diplomatijos vadovui jo prielankumą Rusijos Federacijos prezidento Vladimiro Putino režimui. Žinoma, valstybės galva kaip reikiant supyko, taip sukeldamas dviprasmišką žiniasklaidos reakciją.
                                        „Mes turime federalinį prezidentą, kuris atsisako įsitraukti į šią diskusiją ir aptarti dalinę Vokietijos atsakomybę dėl V. Putino agresijos“, – apie tai, kas nutiko prezidento rezidencijoje, per interviu naujienų agentūrai DPA sakė M. Martinas, kurio įsitikinimu, dalį kaltės dėl karo Ukrainoje turi prisiimti ir Berlynas.
                                        Buvusioje Vokietijos Demokratinėje Respublikoje gimęs ir augęs 54 metų M. Martinas dabartiniam Vokietijos prezidentui priminė, kad 2016 metais jis, dirbdamas šalies diplomatijos vadovu, NATO manevrus, turėjusius pademonstruoti Vakarų karinės sąjungos ryžtą ginti demokratines Rytų Europos valstybes, pavadino „žvanginimu ginklais ir karo šūkiais“. „Žvanginimas ginklais ir karo šūkiai? Gerbiamas pone federalini prezidente, sakau tai su didele pagarba ir be jokios pigios polemikos. Bet juk „Nord Stream“ projektas, kurio, nepaisydami pagrįstos kritikos, taip ilgai laikėsi įsitvėrę Vokietijos socialdemokratai ir krikščionių demokratų sąjunga, pasirodė esąs savotiškas „tiltas“ – juk tai jūsų paties žodžiai, pasakyti garsiai dar 2022 metų pavasarį ir dar papildomai pastūmėję V. Putiną imtis agresyvių veiksmų“, – kalbėjo M. Martinas.
                                        Kalbėdamas apie V. Putiną, kurį rašytojas vadina „serijiniu žudiku iš Kremliaus“, jis akcentavo, kad „vokiečiai, galintys būti moralizavimo pasaulio čempionai, kad ir kas dėtųsi Ukrainoje, kažkodėl visai nenori nutraukti jiems labai patogios sutarties“.
                                        Be to, M. Martinas priminė, kad būtent žymūs Vokietijos socialdemokratų partijos nariai savo laiku profesinių sąjungų judėjimą „Solidarumas“ pavadino grėsme taikai visame pasaulyje. O juk būtent šis judėjimas savo istoriniu streiku priartino Berlyno sienos griūtį, kurios 35-ąsias metines dabar minime, pabrėžė rašytojas ir lenkų kalba padėkojo renginyje dalyvavusiai lenkų delegacijai. Taigi M. Martino kalba daugiausia buvo nukreipta konkrečiai prieš Vokietijos prezidentą ir jo Socialdemokratų partiją, kurios dabar laukia itin sunki rinkimų kampanija ir, tikėtina, pralaimėjimas. Pavyzdžiui, rašytojas atkreipė dėmesį į tai, kad minima partija dabar vėl pradeda palankiau vertinti buvusio kanclerio ir asmeninio V. Putino draugo Gerhardo Schroderio vaidmenį.
                                        Vokietijos prezidentas „persiutęs puolė prie jo“ ir labai emocionaliai pasmerkė jo pasisakymą. „Jis iškart pasirinko štai tokį pokalbio toną: esą, politikai bando spręsti problemas, o intelektualai kaip išgalėdami jiems trukdo“, – sakė rašytojas. Anot jo, prezidentas su juo bendravo iš aukšto: iš pozicijos žmogaus, „išmanančio daugiau“, „manančio, kad visi tie eiliniai mirtingieji absoliučiai nieko nesupranta, kapanojasi ten, apačioje, viskuo nepatenkinti, ir užsiiminėja moralizavimu“.
                                        Vokietijos žiniasklaida nedelsė patikėti būtent rašytojo versija – ir sukritikavo prezidento reakciją. Anot konservatoriškojo „Frankfurter Allgemeine Zeitung“, „M. Martinas išreiškė apgailestavimą dėl tų, kurie nesugeba įsijausti į Rytų Europos valstybių kailį, tų, kurie nesugeba suprasti, kad Ukraina kovoja ir mūsų laisvę, kaip kad kadaise tai darė lenkai“.
                                        Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                                        Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė digital Rodyti pranešimą
                                          Eidviui Trumpas yra putino draugelis ir čia nieko nepakeisi (aš esu bandęs) - baigsis tuo, kad gausi atgal pora paklodžių. Tiesiog geriausia ignoruoti ir tiek.
                                          Kai nėra argumentų - tai tikrai geriau yra praignoruoti. Darius555 teigė, kad Trumpas Putiną 'padės į vietą' - tik nepasakė kaip, nes pats Trumpas apie tai nieko nekalba, o aš tiesiog pacitavau ką jis kalba, t.y. kad Ukrainoje taiką pasiektų per dieną, pasikalbėjęs su Putinu, nes jie labai gerai sutaria.

Comment

Working...
                                          X