Parašė AšNeRobotas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Ir ne savo noru tą darė, apie tai ir eina kalba šiuo atveju.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Darius555 Rodyti pranešimą
Nu man vienas ukrainietis dar prieš visus 2014 įvykius aiškino kad "tikri" ukrainiečiai gyvena nuo Kijevo i kairę - tai yra vakaruose. Aš jam sakiau - nu kodėl? tu nusišneki ir t.t. Ką reiškia tikras netikras. Bet ginčytis buvo beprąsmiška.
Kitas aiškino kad ateitį kils karas tarp UA kacapų ir chocholų nes vakarų UA norės atiskirti nes ten labai derlingos žemės, o rytuose ubagai
jis teritorijos nelaiko Ukrainos dalimi.
Pakartosiu pavyzdį - ir Lietuvoje gali kažkas pasakyti, kad Šalčininkuose ar Dieveniškėse negyvena tikri lietuviai. Bet tuo pačiu jis užtikrintai sakys, kad laiko Šalčininkus ir Dieveniškes Lietuvos dalimi.
Aš prašau įrodymų dėl antro dalyko, o tu tik atsakai apie pirmą galvodamas, kad atsakai apie antrą. Tai du skirtingi dalykai.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Kad nenori mirti tai tikiu, bet kad nelaiko Ukrainos dalimi tai kitas dalykas.
Pvz Lietuvoje gal kažkas net labai nemėgsta kokio Kauno, nes ten kauniečiai. Bet labai tipiška, kad tas kažkas tvirtai laiko Kauną Lietuvos dalimi.
Nemėgimas ir nelaikymas valstybės dalimi yra du skirtingi dalykai.If a lion could speak, we could not understand him.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Tai belieka tik pakartoti trečią kartą - yra skirtumas tarp teiginio, kad ten ne tikri ukrainiečiai ir tarp teigino, kad
Pakartosiu pavyzdį - ir Lietuvoje gali kažkas pasakyti, kad Šalčininkuose ar Dieveniškėse negyvena tikri lietuviai. Bet tuo pačiu jis užtikrintai sakys, kad laiko Šalčininkus ir Dieveniškes Lietuvos dalimi.
Aš prašau įrodymų dėl antro dalyko, o tu tik atsakai apie pirmą galvodamas, kad atsakai apie antrą. Tai du skirtingi dalykai.
Comment
-
Parašė Darius555 Rodyti pranešimąGerai atsakysiu tiesiai šviesiai - Aš manau, kad Vakarų UA yra tokių žmonių, netgi nemaža dalis, kurie galvoja kad jiems geriau būtų be Rytų Ukrainos.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąGalioja tas pats kaip ir kito vatniko atveju - apklausų rezultatus ant stalo arba užsičiaupiam su savo kacapiškais naratyvais.
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimąSavo noru tą darė, apie tai ir eina kalba šiuo atveju.
Comment
-
Parašė KaimaiUrsula von der Leyen sako kad už užšaldytas rusų lėšas reikia pradėti pirkti ginkluotę Ukrainai. Net jeigu kalbama apie susikaupusias palūkanas (ji minėjo "windfall profits"), tai jau yra keli milijardai*. Kažką panašaus vakar sakė ir Baltųjų rūmų atstovas. Ledai pajudėjo.
* $300,000,000,000 x 0,035 = $10,500,000,000 per metus
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąTai belieka tik pakartoti trečią kartą - yra skirtumas tarp teiginio, kad ten ne tikri ukrainiečiai ir tarp teigino, kad
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Laikyt gal ir laiko Ukrainos dalimi. Bet pvz ar eitum mirti i kara del Salcininku ar Visagino - jau atviras klausimas kiekvienam.-
Comment
-
Parašė gerietis Rodyti pranešimą
Dėl Vilniaus irgi neverta - ten daug baltarusių?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė neamos Rodyti pranešimąPadniestrėje renkasi vietiniai mafukai-cariukiai, atseit tautinis suvažiavimas. Gali būti, kad prašys Putino pagalbos ar kažko prieš pat jo TV šou, parodyt kad dar daug šalių užpulti reikia, sustoti negalima, visi į frontą
Paskutinis taisė Darius555; 2024.02.28, 12:20.
Comment
-
Parašė Darius555 Rodyti pranešimąTu gali man parodyti nors vieną vietą kur aš palaikiau RF veiksmus ar kažką pasakiau teigiamo apie kacapyną?
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąTai jeigu Rusija priims, tai Ukraina kaip ir oficialiai galės vykdyti puolamuosius veiksmus toje teritorijoje (nes bus Rusijos teritorija)? Kažkur X sklandė info, kad Padniestrėje yra nemaži amunicijos sandėliai.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTu sakai, kad nemaža dalis vakarų ukrainiečių nelaiko rytų Ukrainos Ukraina.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNe taip sako, rytų Ukrainą Ukraina laiko visi, bet ne visi nori eiti jos ginti, nes nejaučia ryšio su ten gyvenančiais, net jei jie ir kalba ukrainietiškai.
Parašė Darius555 Rodyti pranešimąGerai atsakysiu tiesiai šviesiai - Aš manau, kad Vakarų UA yra tokių žmonių, netgi nemaža dalis, kurie galvoja kad jiems geriau būtų be Rytų Ukrainos. Ar jie laiko Donbasą ir Luganską UA teritorijos dalimi esmės visiškai nekeičia. Tiesiog jiems būtų puiku kad tie regionai nebūtų jų Vakarų UA dalis.
Comment
Comment