Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO
Collapse
X
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąPranešama, kad Šebekine išjungtas mobilus ryšys ir internetai. Elektros, vandens senai nėra. Ruskij mir žengia tvirtais žingsniais.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė mag Rodyti pranešimą
Na jei ne ukrainiečiai "trolino" su video ar savo info ataką varė, tai rusai jau pašaudė ten iš savo TOS-1 "solncepeko"-
Comment
-
Ukraine Situation Report: Su-24 Spotted Carrying Two Storm Shadows https://www.thedrive.com/the-war-zon...-storm-shadowsNepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
^
Oho, kad Lietuvoj taip tvarkytųsi.
Aš atsimenu po Maidano įvykių, ten po kelių mėnesių, gal 2015 m, Street View nufotkino ir atnaujino Kyjivo nuotraukas, tai aš žiūrinėjau ir stėbėjausi - gražu, išdažyta, sutvarkyta, ir tada aplankė mintis: jei Lietuvoj taip pastatus sudegintų, trinkeles išluptų ir išmėtytų, tvoras išvartytų, tai mes iki amžiaus vidurio visko turbūt nesutvarkytume. Šaunuoliai ukrainiečiai, karo, okupacijos kaip nebūta
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Liaušis Rodyti pranešimą^
Oho, kad Lietuvoj taip tvarkytųsi.
Aš atsimenu po Maidano įvykių, ten po kelių mėnesių, gal 2015 m, Street View nufotkino ir atnaujino Kyjivo nuotraukas, tai aš žiūrinėjau ir stėbėjausi - gražu, išdažyta, sutvarkyta, ir tada aplankė mintis: jei Lietuvoj taip pastatus sudegintų, trinkeles išluptų ir išmėtytų, tvoras išvartytų, tai mes iki amžiaus vidurio visko turbūt nesutvarkytume. Šaunuoliai ukrainiečiai, karo, okupacijos kaip nebūta
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Kazin ar normaliam sveikai mastanciam lietuviui gali ateit i galva mintis “o kaip gerai ukrainieciai tvarkosi, kad pas mus taip butu!”. Juolabiau 2015 metais.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Tai ne, kad oas mus karas būtų, o kad pas mus tokiais tempais kažkas tvaarkoma ar statoma būtų.
Dar juokinga kai paimami keli propagandiniai arba centriniai vaizdai ir is ju isvados daromos. Rusai irgi savo social media postino kaip berods Melitopolis puikiai atstatinejamas. Po to isvis pasirode, kad vaidai net ne is ten.Paskutinis taisė Zygis; 2023.06.04, 23:09.
- 1 patinka
Comment
-
Kazin ar normaliam sveikai mastanciam lietuviui gali ateit i galva mintis “o kaip gerai ukrainieciai tvarkosi, kad pas mus taip butu!”. Juolabiau 2015 metais.
Ta prasme, tiesiog norėjau pasakyti, kad kaip skurdžiausia Europos Valstybė, Ukraina tada nustebino požiūriu, kad reprezentacinė aikštė negali būti kaip po karo net neilgą laiką ir turi būti maksimaliai greitai sutvarkyta, kad nė žymės neliktų. Čia turbūt irgi stengiamasi parodyti, jog rusai jų niekaip nepalaužė, ir viskas gražiau nei buvo nė karui nesibaigus. Ne vien karo lauke kariaujama.
- 2 patinka
Comment
-
Mano zinute butent apie tai. Tvarkoma ir statoma Ukrainos tempais? Ukraina korumpuociausia Europos valstybe. (Dabar gal jau po Rusijos).
Dar juokinga kai paimami keli propagandiniai arba centriniai vaizdai ir is ju isvados daromos. Rusai irgi savo social media postino kaip berods Melitopolis puikiai atstatinejamas. Po to isvis pasirode, kad vaidai net ne is ten.
Aš priėmiau ne kaip jo teiginį, kad visada Ukrainoj taip greitai statoma, o kaip jo pasvajojimą, kad Lietuvoje taip greitai būtų statoma kaip šiuose tarkim propagandiniuose epizoduose.
Comment
-
Parašė Liaušis Rodyti pranešimą
Gal aš ne iš mąstančių lietuvių, bet netikiu, kad rusams okupavus, nusiaubus, sugriovus kokį Vilniaus priemiestį, kokią Naująją Vilnią, jau po metų dar tebevykstant karui, mes taip viską atkurtume, išblizgintumėm ir t.t.. Na, gal čia jiems Vakarai padėjo, prafinansavo, suorganizavo, aš nežinau.
Ta prasme, tiesiog norėjau pasakyti, kad kaip skurdžiausia Europos Valstybė, Ukraina tada nustebino požiūriu, kad reprezentacinė aikštė negali būti kaip po karo net neilgą laiką ir turi būti maksimaliai greitai sutvarkyta, kad nė žymės neliktų. Čia turbūt irgi stengiamasi parodyti, jog rusai jų niekaip nepalaužė, ir viskas gražiau nei buvo nė karui nesibaigus. Ne vien karo lauke kariaujama.
Taip pat man atrodo eementarus dalykas, bet pridesiu: greitis =/= kokybe/efektyviai isleidziami pinigai. Visi tie viesieji konkursai ir pan gal ateodo uzknisantys ar biurokratiniai, bet geriau 5 kart leciau negu 5 kart brangiau ir nekokybiskai.
Comment
-
Visi tie viesieji konkursai ir pan gal ateodo uzknisantys ar biurokratiniai, bet geriau 5 kart leciau negu 5 kart brangiau ir nekokybiskai.
-
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąJau kaip pas mus koybiškai daro, tai tikrai. Lėtai ir kokybiškai. Užtenka pamatyti naujai suremontuotas gatves Vilniuje.
Parašė gerietis Rodyti pranešimą
xaxaxa. LT 2 kart lėčiau ir 2 kart brangiau per viešuosius.Paskutinis taisė Zygis; 2023.06.05, 07:27.
- 6 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąTikrai išlenda "perliukai" kurie galvoja kad Vilniuje remontas ar pvz šaligatvių tiesimas yra daromas kokybiškai.
Comment
-
Tai kad viena kita gatve atstatyta, padazyta ar pan nereiskia, kad ir visas vaizdas toks.
- 1 patinka
Comment
Comment