Žinoma, kad atsiprašau, žinoma, perkelkite, jei galėsite į tinkamesnę vietą...aš neradau kur tiktų.
Nauja mano knyga, o nuorodoje, trumpas jos aprašymas.
Pasirodys gegužės mėn. pabaigoje.
Galite rezervuotis, siunčiu į paštomatus su asmenine dedikacija.
Parašykite man čia arba paštu: sausuolisme@gmail.com
Viskas gerai, pastaba teisinga. Žinau, kad moderatoriai čia lankosi, tad jeigu tokiems skelbimams ne vieta - prašau ištrinti arba perkelti kitur. Panaršęs, tiesiog neradau tinkamesnės temos, o besidomintiems gali pasirodyti verta susipažinimui knyga.
Taika!
Viskas gerai, pastaba teisinga. Žinau, kad moderatoriai čia lankosi, tad jeigu tokiems skelbimams ne vieta - prašau ištrinti arba perkelti kitur. Panaršęs, tiesiog neradau tinkamesnės temos, o besidomintiems gali pasirodyti verta susipažinimui knyga.
Taika!
Dar yra “Forumiečių kūryba”, bet manau, kad šiai knygai pristatyti nėra labiau tinkamos vietos negu “Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO”.
Bachmutas jau beveik pilnai okupuotas, liko nedaug, bet kartu ukrainiečių kontrapuolimas gali būti ne už kalnų, o dar ir Prigožinas grasina apleisti pozitas Bachmute, tai dar klausimas ar pavyks pilnai jį okupuoti. Priedo Prigožinas pranešė, kad ukrainiečiai atsiėmė tris kvadratinius kilometrus Bachmuto apylinkėse ir ten sunaikino 500 okupantų. Deepstate žemėlapyje jau matosi ta teritorija, kuri buvo atsiimta.
Nesuprantu, kiek yra praplautos propaganda smegenys, kad RF kariai taip skuba nusižudyti.
Pagal senus karo papročius tai nebent karininkų "privilegija".
Since April 28, Russia has fired a total of 67 missiles and 114 drones at Ukraine, according to Ukrainian air force reports. Only seven missiles and 11 drones got through, and none hit Kyiv.
Last week, Kyiv units reported they had shot down Russia’s most advanced hypersonic missile, a weapon that was previously considered unstoppable by Ukraine. A newly acquired American-made Patriot battery made it possible.
But many of the Russian missiles were still getting through.
Granite estimates in the early months that Ukraine was intercepting about 50% of incoming Russian missiles. The CSIS report suggested the figure might actually have been much lower.
With the arrival of new Western-made air defense systems in October and November, as well as the growing skill of the Ukrainian batteries, Ukraine reported intercepting some 80% of incoming Russian cruise missiles by December.
Today, Granite said the figure is closer to 90%, and he said the defense systems around Kyiv have taken down 100% of missiles shot at the city since April 28.
“Kyiv is protected,” he said.
Man tik įdomu kodėl rusai dauguma savo raketų pastaruoju metu mėgino būtent Kijevą atakuoti, jei ten pati geriausia apsauga ir numušama 100%. Toks jausmas, kad po to, kai Kremlius buvo atakuotas dronais ir rusai pradėjo šaukti apie 'peržengtas raudonas linijas' ir reikalauti skaudaus atsako chacholams- tai pataikyti raketa į kokią Ukrainos prezidentūrą Kremliui galėjo būti garbės reikalas, dėl ko verta aukoti dešimtis milijonų eurų vien dėl piarinio efekto, tik jau tenka priprasti, kad ne viskas jiems pavyksta. Man neatrodė labai patikimi ukrainiečių pateikiami duomenis, kad jie numušinėjo 80-90% raketų, kurios atakavo jų energetinę sistemą. Greičiausiai skaičiai buvo pagražinti, bet atvykus vakarų oro gyvybos sistemoms kažin ar rusams pavyktų vėl sutrikdyti elektros tiekimą Ukrainoje. Tai svarbu, nes neaišku kaip baigsis šitas karas. Jis gali baigtis išvarant rusus iš Ukrainos, bet nepasirašant jokios taikos sutarties, kas reikštų, kad rusai net išvaryti toliau galėtų terorizuoti Ukrainą raketomis.
Comment