Vieni serga už "nacikus", kiti - už didžiąją RF. Nieko nuostabaus, tai tik nuomonės.
Pas mus net gerbiami kandidatai į merus turi tvirtą nuomonę:
„Prezidentai Nausėda, ką jūs čia rašote nesąmones...? Patys ukrainos nacikai kalti, įvykdę 2014 m. antikonst. valdžios perversmą ir daigiau kaip 8 metus jie apšaudinėjo Lugansko ir Donecko respublikas, žuvo daugiau kaip 15000 žmonių, jų tarpe vaikai...“, – po prezidento G. Nausėdos įrašu praėjusiųjų metų lapkričio pabaigoje rašė dabar jau buvęs kandidatas.
Tą mačiau, gal kiek keista, kad gan negreit paviešino tokį, bet turbūt tai nebuvo aktualu, kol nesugalvojo rinkimuose dalyvaut. Gal kam jau teko matyt šitą: https://www.youtube.com/watch?v=2DTdU-b_otY Man bent iki šiol nebuvo matytas vatnykas, "induistas" su saulės ženklais. Maža to kokias nesąmones su istorijos interpretacijom apie "bendrą: istoriją su rusais kalba ir kaip užpakalį laižo rusams, tai dar pasirodė ir kaip visiškas kvailys, nesupratęs, kad jį trolina rusų išeivis amerikoje(proukrainietiškas, kasdien rodantis video su rusais) Taip užsiraut reik sugebėt. Nieko keisto, kad tas pats snukis vaidenas ir video su juraičiu.
kazkodel dramatiskai sutrumpejo, o ir sumazejo tamstos izvalgu pastaruoju metu
Užtai tavo spaminimo kažkaip labai padaugėjo pastaruoju metu. Atbanino? Kai vyskas kažkas įdomaus ar yra ką pasakyti - tai aš nesikulninu, bet kad rašyti blevyzgas apie belenką ir apie nieką, kaip kad tavo tie du postai skirti man - tai čia jau tau palieku tą sritį.
Užtai tavo spaminimo kažkaip labai padaugėjo pastaruoju metu. Atbanino? Kai vyskas kažkas įdomaus ar yra ką pasakyti - tai aš nesikulninu, bet kad rašyti blevyzgas apie belenką ir apie nieką, kaip kad tavo tie du postai skirti man - tai čia jau tau palieku tą sritį.
To tak, kol driskiai gavo į kuprą (t.y. "nieko nevykdavo"), liut Ass buvo pritilęs. Kai tik driskiams sėkmingesnis etapas ("kažkas vyksta") iškarto atsigavo.
If a lion could speak, we could not understand him.
Žiūrint kur. Prieš pora dienų Ukrainos gen. štabas pranešė, kad buvo apšaudoma Kuzmyne, šiandien pranešė, kad apšaudoma buvo Kreminna, kas indikuoja, kad ten yra ukrainiečių proveržis ir greičiausiai jie jau kažkur Kreminna'os pakraščiuose.
Comment