Parašė Galys
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO
Collapse
X
-
Parašė Galys Rodyti pranešimą
Tai kad klausimas ar jie išvis pagaminti, tai kokia kalba apie tai ar rusai išmoko juos nusodinti. (čia aš apie galingiausią versiją)
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąBūtų įdomu išgirsti Eidvis prognozes pavasariui del Donbaso ir situacijos baltarusijoje
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Ukrainiečiai atnaujins savo kontrapuolimą, nebūtinai Donbase, o iš Baltarusijos jokio puolimo nebus.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Vieni serga už "nacikus", kiti - už didžiąją RF. Nieko nuostabaus, tai tik nuomonės.
Pas mus net gerbiami kandidatai į merus turi tvirtą nuomonę:
„Prezidentai Nausėda, ką jūs čia rašote nesąmones...? Patys ukrainos nacikai kalti, įvykdę 2014 m. antikonst. valdžios perversmą ir daigiau kaip 8 metus jie apšaudinėjo Lugansko ir Donecko respublikas, žuvo daugiau kaip 15000 žmonių, jų tarpe vaikai...“, – po prezidento G. Nausėdos įrašu praėjusiųjų metų lapkričio pabaigoje rašė dabar jau buvęs kandidatas.
https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=92239471
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
kazkodel dramatiskai sutrumpejo, o ir sumazejo tamstos izvalgu pastaruoju metu
- 6 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąNu anksčiau liedavai paklodes vyksta kas ar nevyksta. Dabar, kai ypač vyksta, nutilai. O būtų įdomu paskaityti.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Užtai tavo spaminimo kažkaip labai padaugėjo pastaruoju metu. Atbanino? Kai vyskas kažkas įdomaus ar yra ką pasakyti - tai aš nesikulninu, bet kad rašyti blevyzgas apie belenką ir apie nieką, kaip kad tavo tie du postai skirti man - tai čia jau tau palieku tą sritį.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Labai prastos
Comment
-
Prie Rostovo ten nusodino ta su aligatoriaus dantimis
Comment
Comment