Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Egiuxz Rodyti pranešimą
    Ką?
    Bet šiaip tai sutinku, per daug rusų kalbos čia.
    Aš nevengiu įdėti citatas rusų kalba, nes manau, kad informacijos greitis ir apimtis tikrai didesnė nei EN šaltiniuose. Kas nesupranta gali lengvai įsimesti į google translator.
    Ir nematau nusikaltimo tame, ypač jei paimta pvz iš https://charter97.org/
    Jei kažkas mano, kad yra geri EN šaltiniai apart ISW apie įvairią operatyvinę informaciją ar bendrai, tai welcome parodyti kitiems. Pasiklausau reguliariai Youtube Jurij Švec apžvalgų, žmogus tikrai stengiasi giliai pateikti visokius geopolitinius aspektus. Man įdomu.
    Paskutinis taisė Arunasx; 2022.11.27, 08:06.
    Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
    Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė Sapiensys Rodyti pranešimą
      gražu žiūrėti, kaip šitas forumas virsta ruskojazyčnos blogosferos išėdų savitarpio šėrykla/švietykla, kur lietuviakalbiai dalyviai vienas kitą maitina per 26-as rankas perleistomis rusų-ukrainiečių-belarusų "sračių" nuotrupomis ne ypač gerai jiems pažįstama kalba.

Tokioje situacijoje lietuvaičiams belieka juodu pavydu pavydėti net bulbo-rusams, kurie kokioje nors diskusijoje apie Katcą dalyvauja kaip betarpiški dalyviai/kalbos nešiotojai, nors ir priversti tai daryti ruso-belorusiškos dvikalbystės sąlygomis (kaip ne kaip 99-i % belarusų yra bilingvai).Ukrainiečiai irgi toje "rusofonijoje" nardo natūraliai kaip savo "prigimtiniame habitate". Tik litovcai-nabagėliai ieško ko nepametę, viens kitą "šviečia ką nugirdę"... tarsi tie lietuvių klumpiai-ūkininkai, kurie už mokestį ėmėsi mokytis rusiškos matematikos iš nurašytų Sovietų Sąjungos matematikos vadovėlių, mat tik tokius į naująją LTSR jiems užvežė šustri žydų gešeftmaheriai 1940-ųjų rudenį. Taip ir visą gyvenimą galima paskirti šitoms "ruskajazyčnoms razborkėms", tik prieš tai patogiau būtų mūsų patriotams patiems pereiti bent jau į "litovską graždanką"... racionaliau būtų.
      You wot?
      If a lion could speak, we could not understand him.

Comment

Parašė sankauskas Rodyti pranešimą

You wot?
        Šiaip manau pilietis užgėrė šeštadienio vakarą po Leo Messi, Argentinos pergalės ir išstūmė globalią transgalaktinę įžvalgą. Neviltis buvo prieš tai apėmusi, kad sauditai išsityčiojo iš Messi.
        Paskutinis taisė Arunasx; 2022.11.27, 09:58.
        Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
        Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą
          Kur tavo kiaušiniai, Tomizmai. Esi užrikrintas savo tiesa, bet vis tek pasidavei kito juomonei ir ištrynei, lol .
          Priminė dažną situaciją kai kokie aktyvistai ar woke mob užpuola kažką, o tas kažkas iškart atsiprašau ir trinu pranešimą
          Stovėt už savo nuomonę reikia, o ne dėt į krūmus.
          Esu labai nustebęs, kad šitą postą palaikino oranger , kurio pageidavimu ištryniau Kaco video, kurį kaip jau sakiau, įkėliau nežinodamas, kad jis yra juoduose sąrašuose, remdamasis tik jo kalbomis kaip jis remia Ukrainą ir nekenčia putino (taip, jo gražus kalbėjimas mane suklaidino).

Gerbiamas Orangeri, tu gali apsispręsti, ar tikrai nenori matyti šioje temoje tokio kontento, ar tau nepatinka tai, kad Tomizmas ištrynė nepageidaujamą kontentą?
          Snowflakes will attack U <3

Comment

Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą

Esu labai nustebęs, kad šitą postą palaikino oranger , kurio pageidavimu ištryniau Kaco video, kurį kaip jau sakiau, įkėliau nežinodamas, kad jis yra juoduose sąrašuose, remdamasis tik jo kalbomis kaip jis remia Ukrainą ir nekenčia putino (taip, jo gražus kalbėjimas mane suklaidino).

Gerbiamas Orangeri, tu gali apsispręsti, ar tikrai nenori matyti šioje temoje tokio kontento, ar tau nepatinka tai, kad Tomizmas ištrynė nepageidaujamą kontentą?
            Be damned if you do, be damned if you don't
            If a lion could speak, we could not understand him.

Comment

Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
              Be damned if you do, be damned if you don't
              But all curses come back with tripple power (it's just a warning, I don't want to curse anyone).
              Paskutinis taisė Tomizmas; 2022.11.27, 15:34.

Comment

nekenčiu chuilostano, bet grynai neigiamas kontentas apie jį manyčiau turėtų būti toleruotinas forume net jei tai iš pačių vatnikų pusės. O gal dar geriau kad jau tik taip bemato situaciją IMHO

Comment

kacas ne kacas, svarbu informacija būtų tiksli ir netendencingai pateikta.
                  -

Comment

Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą

Tai jis gali sutikti su abiem dalykais:
                    kad kacas propagandistas
                    kad nerespektabilu taip smarkiai pabrukti uodegą

Ta prasme jo palaikinimas nėra apsigalvojimas dėl kaco propagandos, nes aš tam niekaip neprieštaravau tame poste. Posto esmė buvo, kad man nepatiko tavo toks uodegos pabrukimas ir super per lengvas pasidavimas diskusijoje bei dargi ištrynimas ir atsiprašinėjimas.
                    Bet tai niekaip nereiškia mano nuomonės kas teisus dėl kaco pozicijos.
                    Paskutinis taisė Gator; 2022.11.27, 15:43.

Comment

Tai jis gali sutikti su abiem dalykais:
                      kad kacas propagandistas
                      kad nerespektabilu taip smarkiai pabrukti uodegą

Ta prasme jo palaikinimas nėra apsigalvojimas dėl kaco propagandos, nes aš tam niekaip neprieštaravau tame poste. Posto esmė buvo, kad man nepatiko tavo toks uodegos pabrukimas ir super per lengvas pasidavimas diskusijoje bei dargi ištrynimas ir atsiprašinėjimas.
                      Bet tai niekaip nereiškia mano nuomonės kas teisus dėl kaco pozicijos.
                      Klaidas pripažinti yra protingiau, nei iš principo įrodinėti savo tiesą, kad pasirodyti "pas mane dideli kleckai". Palinkėkime to paties putinui ir jo dvarui. Nors aišku, jie jau taip lengvai neatsipirks. Bet atgailai, kaip ten bebūtų, turi teisę net baisiausi nusidėjėliai. Atgailai, atsistatydinimui, reparacijų išmokėjimui... Ir nuolankiam pasidavimui teismo sprendimams (nes priešingas variantas - baigtis kaip carui )
                      Paskutinis taisė Tomizmas; 2022.11.27, 15:52.

Comment

Kas atsitiko Orbanui? https://24.hu/kozelet/2022/11/26/orb...rszag-ukrajna/
                        Paskutinis taisė Arunasx; 2022.11.27, 22:17.

Comment

Užšokau ant įdomaus žemėlapio https://www.scribblemaps.com/maps/vi...ine/nBT8ffpeGH
                          https://twitter.com/DefMon3/status/1596934129479995392

Comment

Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
                            Kas atsitiko Orbanui?
                            1. ES spaudžia finasiškai.
                            2. uzkie subombimo elektros pastotę kuri maitino natotiekį į Vengriją, nustoja nafta tekėti.

-

Comment

Parašė gerietis Rodyti pranešimą

1. ES spaudžia finasiškai.
                              2. uzkie subombimo elektros pastotę kuri maitino natotiekį į Vengriją, nustoja nafta tekėti.
                              Pamate kad uzkarpates negaus (paskalos buvo kad buvo pazadeta ) es pinigu kranelis irgu uzdarytas ... belieka krokodilo asarom verkt .
                              "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

O jis anksčiau sakydavo, kad reikia okupuotos Ukrainos?

Comment

O jis anksčiau sakydavo, kad reikia okupuotos Ukrainos?
                                  Taip, sakydavo.

Before Moscow sent in troops, he had sought close ties with Russia's President Vladimir Putin. And last week, he said Europe had "shot itself in the lungs" by imposing sanctions against Moscow over the military operation.

"We're sitting in a car with four flat tyres", he said on Saturday, of efforts to stem the bloodshed.

"A new strategy is needed, which should focus on peace negotiations instead of trying to win the war," he said.

Orban said "only Russian-US talks can put an end to the conflict because Russia wants security guarantees" only Washington can give.

The EU, he added, "should not side with the Ukrainians, but position itself" between both sides.

The sanctions "will not change the situation" and "the Ukrainians will not come out victorious", he said.

He said: "The more the West sends powerful weapons, the more the war drags on".

Comment

Matau, kad sako, kad Ukraina nelaimės bet kokiu atveju, todėl neverta pratęsti karo. Bet nematau, kad sakytų, kad tas pralaimėjimas reikalingas. Labiau skamba kaip susitaikymas su neišvengiamu (jo požiūriu) dalyku.

Comment

Matau, kad sako, kad Ukraina nelaimės bet kokiu atveju, todėl neverta pratęsti karo. Bet nematau, kad sakytų, kad tas pralaimėjimas reikalingas. Labiau skamba kaip susitaikymas su neišvengiamu (jo požiūriu) dalyku.
                                      Sako neremkit Ukrainos, atiduokit jos dalį rusams, kad baigtųsi karas. Kitaip tariant, kalbėjo atvirkščiai negu dabar.

Man labai įdomu stebėt tavo politinių pažiūrų žmonių kognityvinų disonansą, kai (turbūt?) palaikai Ukrainą, bet tavo populistinis konservatorius dievukas yra visiškas vatnikas.

Comment

Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą

Sako neremkit Ukrainos, atiduokit jos dalį rusams, kad baigtųsi karas. Kitaip tariant, kalbėjo atvirkščiai negu dabar.

Man labai įdomu stebėt tavo politinių pažiūrų žmonių kognityvinų disonansą, kai (turbūt?) palaikai Ukrainą, bet tavo populistinis konservatorius dievukas yra visiškas vatnikas.
                                        Bet tiesiogiai nesiūlė atiduoti konkrečiai jokios Ukrainos dalies, net ir Donbaso ar Krymo, jau nekalbant apie visą Ukrainą. Šiaip net ir po sankcijomis nors ir šakodamasis pasirašė. Ir paramą Ukrainai duoda (ekonominę).

https://www.reuters.com/world/europe...ee-2022-11-24/
                                        Flickr

Comment

Ir Gundiajevą išsireikalavo išbraukti iš sankcijų (matyt pravoslavas?).

Comment

Working...
                                          X