Bijau kad lenkai nerizikuos skreidyti virš Ukrainos priešlėktuvinės ginybos. Nuo žmogiškos klaidos niekas neapdraustas.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO
Collapse
X
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Mano asmeninė nuomonė. Žiūrėsim kaip bus. Manau, kad kol kas tiksliai nežino niekas. Nebent gal Sullivan'as.Paskutinis taisė DeSadas; 2022.11.15, 22:35."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Rusai sakys "čia ne mes", "vakarų provokacija", prasidės ilgas ir nuobodus tyrimas, po metų pasakys kad raketos rusų... Kad Ukrainai perduos daugiau ginklų, priešlėktuvinės gynybos, galbūt Lenkijos oro erdvė bus labiau apsaugota ir t.t. tai tikiu. Reikia tikėtis kad ši situacija išeis į kuo didesnę naudą Ukrainai.
Comment
-
Parašė gerietis Rodyti pranešimąBijau kad lenkai nerizikuos skreidyti virš Ukrainos priešlėktuvinės ginybos. Nuo žmogiškos klaidos niekas neapdraustas.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Galys Rodyti pranešimą
air defense shoots the other direction. Russia modified their S300s for ground to ground attack. US intelligence confirmed it was Russian
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąO las nors iš rašančių nusimano ar realiai per klaidą nebūtų galėjusios raketos nukrist ten? Čia klausimas jei galvot, kad ten rusų, nežiūrint į s300 naujieną. Kažkaip aklai iškart peršokat įsigilinimą ir išvadas darot.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimą
Ten pat įdėtas toks komentaras, nors jis man ir neatrodo įtikinamai:
- 1 patinka
Comment
-
Ten pat įdėtas toks komentaras, nors jis man ir neatrodo įtikinamai:
Comment
-
Parašė Galys Rodyti pranešimą
Na jei ištikrųjų nuo S-300, tai 99%, kad tai bus ukrainiečių, kitaip jos turėjo būti paleistos iš Baltarusijos. Apie tas pritaikytas rusų S-300 raketas paleistas šiandien į Ukrainą, tai buvo pranešimas kad tokios skrido tik link Kharkivo.
- 1 patinka
Comment
-
O kas nors dar abejoja ir mano kad ne dėl klaidos ten nukrito raketos?
Kaip ir visi straipsniai netgi ėjo, kad rusų raketa užtikrintai...
Pirma informaciją reikia tikrinti, o ne spėjimais mėtytis pasakant tai kaip jau tikrą faktą.Paskutinis taisė Gator; 2022.11.15, 22:27.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Galys Rodyti pranešimąTos skylutės gana panašios ir į Kh-101.
Comment
Comment