Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimą
    Autentiška Brazilijos bolsonaristo nuomonė. Apie pusę metų kontaktavau su IT-išniku iš SanPaulo, Brazilijos.
    Tik sasalistas Lula yra dar labiau antiamerikietiškas ir dar labiau prorusiškas

    Comment


      Parašė Sklansky Rodyti pranešimą
      Jo, bet kur yra ta Brazilija lyginant su Europa? Jie atsilieka nuo rytu Europos i vienus vartus
      kuo toliau, tuo labiau aš įsitikinu, kad atsilikusios šalys pasižymi ne tik mažesniu pragyvenimo lygiu, bet ir didesniu konspirologijos lygiu. Pvz. jeigu pasigilintumėm kaip ten Afrikai sekasi - tai ten vyrauja visokios pasakos apie šmėklas ir burtažodžiams dažnai suteikiama pirmenybė prieš mediciną. Būtent dėl to Afrikos šalys daugiausiai palaikė (susilaikė pasmerkti) Putiną kai Jungtinėse tautose buvo balsavimas dėl Rusijos agresijos prieš Ukrainą pasmerkimo. Būtent dėl to Putinas savo kalbose dažniausiai kalba apie 'auksinio milijardo' nesąmonę. Būtent dėl to Kremliaus 'Russia Today' taikosi į konspirologijos mėgėjus, būtent dėl to Kremliui artimiausi politiniai veikėjai Europoje yra konspirologai, būtent dėl to JAV kongrese didžiausi konspirologai ir Putino šalininkai yra trumpistai, kurie nuolatos balsuoja prieš paramą Ukrainai.

      Comment


        Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą

        Reikėjo griežtesnį toną laikyt. pvz:
        "Why do you think that some random deranged cunt from Amazon jungle knows Russia better than countries dealing with Russia for hundreds of years?"
        "Go to rural Russia and see your cultured white people laying in piss pudles with their rotted out teeth thinking about glorious past"
        arba bent jau galėjai parašyt, kad "raving about american puppets is very unoriginal and unintelligent, its something which every smelly russian bum does"

        Anyway, Lettered žėk, vėl tie leftistai nori putino pergalės.
        ​​​​​​Bolsonaro leftistas?
        Šiaip nelabai suprantu to žmogaus pykčio ant JAV, istoriškai visos sėkmingos šalys turi gerus santykius su JAV ir atvirkščiai, kai susipyksta su JAV tada nusivažiuoja.
        Flickr

        Comment


          Bolsonaro leftistas?
          Šiaip nelabai suprantu to žmogaus pykčio ant JAV, istoriškai visos sėkmingos šalys turi gerus santykius su JAV ir atvirkščiai, kai susipyksta su JAV tada nusivažiuoja.
          Dažniausiai pavydas.


          Grįžtam į temą....

          Kokia jūsų nuomonė dėl potencialaus naujo fronto iš šiaurės, kurio metu bandys atkirsti sausumos kelius į Lenkija ar iš naujo vykti į sostinę? Ši vieta manęs neramina nes tai gali sužlugdyti visus Ukrainos planus bei šansus laimėti karą.

          Comment



            Kiek gi galima kažkam be saiko malti apie Rooseveltą ir Bolsonarą, jei tema apie dabar vykstantį karą Ukrainoje.

            Comment


              Parašė Deus Rodyti pranešimą
              Grįžtam į temą....

              Kokia jūsų nuomonė dėl potencialaus naujo fronto iš šiaurės, kurio metu bandys atkirsti sausumos kelius į Lenkija ar iš naujo vykti į sostinę?
              Visą laiką, kai vyko karas, buvo reklamuojama grėsmė iš Baltarusijos. Reklamuojama tam, kad kuo daugiau savo pajėgų Ukraina paliktų šiaurėje. Tai buvo reklamuojama kiekvieną savaitę ir kiekvieną savaitę baigdavosi tuo pačiu - t.y. niekuo. Būtent tuo baigsis ir šita kartas.

              Comment


                Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimą
                Autentiška Brazilijos bolsonaristo nuomonė. Apie pusę metų kontaktavau su IT-išniku iš SanPaulo, Brazilijos. Pavardė tiesa sakant į kai ką nurodanti. Kadangi pasirodė šiukšlė išduosiu tikrus duomenis - Joao de Castro Koudreshin. Pradžioje atrodė visai normalus, tiesa buvo galima jausti, kad yra aštrus Bolsonaro gerbėjas ir deda į šuns dienas Brazilijos socialistus. Man jo tie keli pasisakymai visai patiko, aš tam visai neprieštaravau. Bet vakar lyg ir jausdami kad šiek tiek pažįstami esam šnektelėjom apie artimesnius politinius reikalus. Ir čia jau buvau visai šoke. Įdedu dalį mūsų vakarykščio susirašinėjimo. Daugiau nebendrausiu, bet va kokia autentiška brazilų putinisto nuomonė. (Savo komentarus apkarpiau ir kai kuriuos negražius žodžius išėmiau, nes vakar kraujas virė)

                Va kokių durnių yra. Nežinau ar čia dėl to Koudreshin pavardėję. Ar deportuotas iš JAV kada buvo. Ar jo kokį business projectą nukonkuravo JAV IT-išnikai. Šito jau neišsiaiškinsiu.
                Visokie Pietų Amerikos fašistuojantys debiliukai yra turbūt absurdiškiausia žmonių grupė, ir, kas blogiausia, jų ten visai nemažai. Yra tekę ir man su nemažai jų pasikapoti visokiose įdomiose Facebook'o grupėse prieš kelerius metus, dar kai Bolsonaro buvo tik išrinktas, tai kokių tik prikolų neišgirdau. Durneliai man aiškino kad Brazilija ir Argentina yra geresnės ir saugesnės vietos gyventi negu bet kur Vakarų Europoje vien dėl to kad pas juos "nėra visokių musulmonų ir (Brazilijos atveju) gėjus muša ir šaudo kaip reikia". Vienas man pasakojo, kad tuo metu Trump'o valdoma JAV ir rusija turėtų pakartoti WW2 ir "išlaisvinti Europą nuo LGBT'istų ir žydų". Jų šizofrenijos lygis turbūt net daugelį aršiausių vatnikų padeda į pavėsį, visiškai nestebina kad absoliuti dauguma jų tapo zetnikais, kai jų pirmasis kumyras baigė savo prezidentavimą JAV, tai adolfuko reinkarnacija chuilo pavidalu jiems liko paskutine "baltosios krikščionių rasės viltimi".

                Aišku, daug vatnikų ten ir tarp leftistų, bet čia labiau dėl užsilikusios Šaltojo Karo iliuzijos kad "visi kovojantys prieš JAV yra mūsų draugai" ir dėl to, kad JAV ten Šaltojo Karo metu elgėsi beveik taip pat kaip pas mus elgėsi parašistanas. Dėl panašių priežasčių iki pastarųjų kelerių metų ir tie baltosios rasės gynėjai buvo ganėtinai pro-amerikietiški bet, kiek pastebiu, šios "sąjungininkų" rolės ir ten verčiasi, elementari politinė logika galų gale sustato viską į savo vietas.

                Dabartinis chuilostanas visgi yra beveik kiekvieno fašisto svajonių režimas, beveik vieninteliai jo nekenčiantys ultra-dešinieji yra tose šalyse, kurioms rusija kelia ar istoriškai kėlė egzistencinę grėsmę. Tiesą sakant, net tarp tų yra išimčių (vengrai, slovakai).

                Comment


                  Lygiai prieš savaitę kolaborantas,Chersone sritioes okupacinės administracijos "zamas" Kirill Stremousov šaukė, kad nebus jolkios evakuacijos.
                  2022.10.13
                  Глава Херсонской [окупационной] аддминистрации Стремоусов: никакой эвакуации нет и быть не может
                  https://inosmi.ru/20221013/evakuatsiya-256791279.html

                  Po keleto dienų vyriausis rusų generolas Surovikin pirmame kalbėjo apie "sunkius sprendimus".

                  Užvkar prasidėjo Chersono srities gyventojų evakuacija - deportaciją iš dešiniojo Dniepro kranto

                  https://rtvi.com/news/budem-smotret-...tve-za-herson/


                  https://www.rbc.ru/politics/19/10/20...794778c3322448

                  Atrodo, patyliukais į kitą Dniepro krantą evakuojasi ir Rusijos kariomenė
                  Laisvės radijas (Svoboda.org) repaprtažas apie tai, kaip šŠlai Nova Kachovkos esančios Kozac'ke salos tušti rusų keltai plaukia į dešinė krantą o pilni - į kitą krantą

                  Svoboda org 2022.10.20
                  Операция «эвакуация». Как Россия уходит из Херсонской области
                  Operacija "evakuacija". Kaip Rusija traukiasi iš Chersono srities





                  https://ru.krymr.com/a/kherson-yug-u.../32092723.html

                  Comment


                    Parašė Deus Rodyti pranešimą

                    Dažniausiai pavydas.

                    Taip, aš irgi manau, kad dažniausiai tiesiog primityvus pavydas.

                    Prie temos. Jau prieš kurį laiką pagalvojau, kad nebesigird nieko apie Bairaktarus. Ir va prieš porą valandų valgant pažiūrėjau interviu su Ždanovu. Ir jis ten pasakė, kad paaiškėjo, kad Bairaktarai yra labai jautrūs rusų radioelektroninės kovos priemonėms ir rusai išmoko labai efektyviai su jais kovoti. Jau prieš kurį laiką girdėjau pletkus, kad rusai išmoko perimti Bairaktarų valdymą. Ir taip efektyviai, kad to padaryti nebuvo galima negavus detalios informacijos iš turkų (šnipinėjimas, papirkimas, pavogimas, pokiliminiai žaidimai ir t.t.) Lietuva irgi lygtai ruošiasi pirkti Bairaktarus. Jeigu mane girdi atsakingi asmenys () , tai būtinai reikia siekti, kad lietuviškuose Bairaktaruose nebūtų turkiškos valdymo įrangos. Ji turi būti iš kitur. Vis tik Turkija nėra labai patikima šalis. O jeigu ne, reikia ieškoti kitų tiekėjų

                    Comment


                      Parašė Eidvis Rodyti pranešimą

                      Visą laiką, kai vyko karas, buvo reklamuojama grėsmė iš Baltarusijos. Reklamuojama tam, kad kuo daugiau savo pajėgų Ukraina paliktų šiaurėje. Tai buvo reklamuojama kiekvieną savaitę ir kiekvieną savaitę baigdavosi tuo pačiu - t.y. niekuo. Būtent tuo baigsis ir šita kartas.
                      Bet dabar gi ten rusų ir baltarusų kažkokia bendrq frupuotė atsirado.Nieko nekeičia?

                      Comment


                        Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimą

                        Taip, aš irgi manau, kad dažniausiai tiesiog primityvus pavydas.

                        Prie temos. Jau prieš kurį laiką pagalvojau, kad nebesigird nieko apie Bairaktarus. Ir va prieš porą valandų valgant pažiūrėjau interviu su Ždanovu. Ir jis ten pasakė, kad paaiškėjo, kad Bairaktarai yra labai jautrūs rusų radioelektroninės kovos priemonėms ir rusai išmoko labai efektyviai su jais kovoti. Jau prieš kurį laiką girdėjau pletkus, kad rusai išmoko perimti Bairaktarų valdymą. Ir taip efektyviai, kad to padaryti nebuvo galima negavus detalios informacijos iš turkų (šnipinėjimas, papirkimas, pavogimas, pokiliminiai žaidimai ir t.t.) Lietuva irgi lygtai ruošiasi pirkti Bairaktarus. Jeigu mane girdi atsakingi asmenys () , tai būtinai reikia siekti, kad lietuviškuose Bairaktaruose nebūtų turkiškos valdymo įrangos. Ji turi būti iš kitur. Vis tik Turkija nėra labai patikima šalis. O jeigu ne, reikia ieškoti kitų tiekėjų
                        Na tai rusai ne vieną tą bairaktarą yra numušę, nebūtų nieko nuostabaus jei bus išsiaiškinę viską ir be papirkimų/pavogimų.

                        Parašė Deus Rodyti pranešimą
                        Dažniausiai pavydas.
                        Grįžtam į temą....
                        Kokia jūsų nuomonė dėl potencialaus naujo fronto iš šiaurės, kurio metu bandys atkirsti sausumos kelius į Lenkija ar iš naujo vykti į sostinę? Ši vieta manęs neramina nes tai gali sužlugdyti visus Ukrainos planus bei šansus laimėti karą.
                        Jei ta kryptis nuo Pinsko link Lucko/Rivnės tai ten didesnę landšafto dalį sudaro miškai, upės, upeliukai, kanalai, pelkės ir ganėtinai mažai kelių ypatingai iš Baltarusijos pusės, rusam kažin ar labai perspektyvi kryptis.

                        Comment



                          Aš nežinau kas ten per grupuotė ir ką ji keičia. Aš tik žinau, kad Lukašenka 8 mėnesius vaidina, kad puls Ukrainą vien tam, kad gauti bonusų iš Putino. Ar šį kartą jis iš tiesų puls -aš nežinau. Žinau tik tiek, kad tikimybė yra viena iš šimto.

                          Comment


                            https://liveuamap.com/en/2022/20-oct...formation-that

                            President Zelensky says he has information that Russia has planted bombs at Kakhovska Hydropower plant and plans to blow up it, calls for international mission to prevent a disaster
                            Zelenskis turi informacijos kad rusai ruošiasi susprogdinti užtvanka.

                            Kažkur mačiau kad jie ruošiasi per 6 dienas išgabenti 60 tūkstančių žmonių, tai galimai šis sprogdinimas įvyks kitą savaite.

                            Comment


                              Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimą
                              Jis: Lots. Respect for values. Protection of white people. Without fucking BLMs and other shit. Russians were forced to start this. Do you think yankees would allow enemy country to exist near their borders ? Are you so naive ?
                              Šita pozicija vyrauja daug kur ir Kremlius neblogai moka išnaudoti tokią retoriką. Net Xujlo paskutinėse kalbose, kurios buvo orientuotos ne vidaus auditorijai, ne Ukrainai, ne Vakarams, bet, kaip jie sako, "Глобальный Ю" tipo BRIKS šalims, Afrikai ir taikėsi į visus, kalbėdamas apie kolonializmą, genocidą, vergiją, resursus. Kadaise apie "cancelintą" J.K. Rowling kalbėjo. Be to, rusai stipriai taikosi soc tinkluose į visas tas vakaruose diskutuotinas temas apie milijoną lyčių, transgenderius, blm, audrina radikalią dešinę ir kairę, priklausomai nuo agendos. Pažiūrėkite tarp kokių hardcore nupušusių respublikonų ir visokių sąmokslo teoretikų rusynas ir Putinas piešiamas kaip tradicinių vertybių gynėjas, o rusnia šeimos vertybių bastionas. Tarp visiškai visiškai nupušusių degeneratų, Xujlo piešiamas kaip atsvara nuo Vakarų hegemonijos, tipo "drevnij slovianskij narod" nori išlaikyti savo civilizacinį kodą. O kalbant apie Braziliją, tai ji yra ta pati Rusija tik be geležinkelių (K. Galeev).
                              Be to, visi šitie Xujlo mylėtojai dažniausiai tai daro savo šalyje, retas pasiryžta ten nuvažiuoti ir kažką veikti. Lengviau būti antiimperialistu JAV ir jos nekęsti, tačiau joje gyvenant, naudotis visu sukurti gėriu negu, tarkime, rusyne, kuri ir šlovini.
                              P.S. naujas kažkoks trendas, kad visi tie, kuriuos vadina "crypto bros" soc. tinkluose 90% rašinėja vatinį šūdą.
                              Paskutinis taisė R.D.; 2022.10.20, 20:48.

                              Comment


                                Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimą

                                Taip, aš irgi manau, kad dažniausiai tiesiog primityvus pavydas.

                                Prie temos. Jau prieš kurį laiką pagalvojau, kad nebesigird nieko apie Bairaktarus. Ir va prieš porą valandų valgant pažiūrėjau interviu su Ždanovu. Ir jis ten pasakė, kad paaiškėjo, kad Bairaktarai yra labai jautrūs rusų radioelektroninės kovos priemonėms ir rusai išmoko labai efektyviai su jais kovoti. Jau prieš kurį laiką girdėjau pletkus, kad rusai išmoko perimti Bairaktarų valdymą. Ir taip efektyviai, kad to padaryti nebuvo galima negavus detalios informacijos iš turkų (šnipinėjimas, papirkimas, pavogimas, pokiliminiai žaidimai ir t.t.) Lietuva irgi lygtai ruošiasi pirkti Bairaktarus. Jeigu mane girdi atsakingi asmenys () , tai būtinai reikia siekti, kad lietuviškuose Bairaktaruose nebūtų turkiškos valdymo įrangos. Ji turi būti iš kitur. Vis tik Turkija nėra labai patikima šalis. O jeigu ne, reikia ieškoti kitų tiekėjų
                                Na tikrai labai įdomų kaip jie ten "periminėja" Bayraktarus elektroninėmis priemonėmis, jei net video vienam matos, kaip jie paprasto drono nesugeba perimt su savo "priešdroniniu ginklu" ir gauna granatas į apkasus.Ir dėl kitų dronų teko užmatyt, kaip rašė, kad ir paveikti rusiškų priešdroninių ginklų ukrainiečių turimi dronai tiesiog grįžta atgal pas valdytoją, o ne nuleidžiami.

                                Comment


                                  Bayraktarų vaizdų nėra, nes ZSU kariai sakė, jog gautas iš genštabo prašymas nefilmuoti ir nedėti į soc tinklus vaizdų. Kad nei priešas žinotų, kurioje Ukrainos dalyje operuojama juo ir kad visuomenė nebandytų lokalizuoti veiksmų vietų. Tie vaizdai, kurie buvo parodyti, buvo padėka Lietuvai, už tą konkretų Bayraktarą, o kiek jų dabar dar Ukraina turi, niekas nepasakys, bet jeigu būtų numušę, kacapai pasigirtų tikrai ir Oryxas būtų užiksavęs.

                                  Comment


                                    Parašė R.D. Rodyti pranešimą
                                    P.S. naujas kažkoks trendas, kad visi tie, kuriuos vadina "crypto bros" soc. tinkluose 90% rašinėja vatinį šūdą.
                                    Didelė dalis kripto yra tiesiog kinietiškų, maskoliškių ir panašių pinigų plovimas.

                                    Pakuriamas nieko nedarantis bizniukas į kurį pseudonimiškai investuoja neįvardijami asmenys, bizniukas užsilenkia vienu ar kitu būdu ir niekas nesiskundžia

                                    Comment


                                      Parašė Deus Rodyti pranešimą
                                      https://liveuamap.com/en/2022/20-oct...formation-that



                                      Zelenskis turi informacijos kad rusai ruošiasi susprogdinti užtvanka.

                                      Kažkur mačiau kad jie ruošiasi per 6 dienas išgabenti 60 tūkstančių žmonių, tai galimai šis sprogdinimas įvyks kitą savaite.
                                      Bet vien Chersone gyvena virš 300 tūkst, neskaitant kitų miestų prie Dniepro. Kažkaip nelogiška, kad užlietų teritoriją, kurią paskelbė RF dalimi. Plius Krymas liktų be vandens tiekimo ir Zaporožės AE. Čia panašiau į spaudimo priemonę Ukrainai stabdyti puolimą. Logiškiau jei bandytų sprogdinti kokią Kijevo užtvanką.
                                      Paskutinis taisė Lettered; 2022.10.20, 21:24.
                                      Flickr

                                      Comment


                                        Parašė Lettered Rodyti pranešimą

                                        Bet vien Chersone gyvena virš 300 tūkst, neskaitant kitų miestų prie Dniepro. Kažkaip nelogiška, kad užlietų teritoriją, kurią paskelbė RF dalimi. Plius Krymas liktų be vandens tiekimo ir Zaporožės AE. Čia panašiau į spaudimo priemonę Ukrainai stabdyti puolimą. Logiškiau jei bandytų sprogdinti kokią Kijevo užtvanką.
                                        Logiška, bet Rusija logika nesinaudoja. Tai gali būti tiesiog "scorched earth" (išdeginta žemė) strategija kad nepalikti kiek įmanoma daugiau pastatų, parduotuvių, pramonės bei namų kuriuos galėtų pasinaudoti ukrainiečiai (civiliai bei kariai)

                                        Comment


                                          Parašė Deus Rodyti pranešimą

                                          Logiška, bet Rusija logika nesinaudoja. Tai gali būti tiesiog "scorched earth" (išdeginta žemė) strategija kad nepalikti kiek įmanoma daugiau pastatų, parduotuvių, pramonės bei namų kuriuos galėtų pasinaudoti ukrainiečiai (civiliai bei kariai)
                                          Nebent jie gavo žvalgybinės info apie Ukrainos puolimą link Chersono ir Melitopolio ir kad Kachovkos užtvanka ir Zaporožės AE bus prarastos bet kokiu atveju, tada logikos yra tokiam žingsniui, nes kitaip toks baltos vėliavos iškėlimas ir užliejimas to, ką patys kontroliuoja nelogiška būtų.
                                          Beje, Kahovkos baseino plotas 2155 kv. km (palyginimui Kauno marios 65 kv km), tai susprogdinimas būtų didesnė katastrofa nei branduolinis ginklas.
                                          ​​​​
                                          Paskutinis taisė Lettered; 2022.10.20, 22:40.
                                          Flickr

                                          Comment

                                          Working...
                                          X