Parašė MedinisStrazdas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO
Collapse
X
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Jeigu dėl bombos vilniuje ar kaune (nebus, netinkami taikiniai, labiausiai tikėtina taktinė į šiaulių NATO bazę) butų nušluota visa RF, tai čia priimtini mainai.
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
Šiaulius galėtu pakeist bet kuris kitas oro uosta va uosto Klaipėdoje nelabai.
Comment
-
Aš tai nematau nieko blogo, kad jie bėga. Kuo daugiau pabėgs - tuo blogiau Putino režimui. Bėga pagrinde turintys pinigų ir dažniausiai proto, o tai reiškia labiausiai kvalifikuoti jauni darbuotojai. Jų netekimas ekonomikai yra skaudus, o tai reiškia mažiau pinigų ir resursų Putino karui. Kartu jie iš Rusijos išveža savo santaupas, kurios jeigu būtų buvusios išleistos Rusijoje, taip pat būtų ėjusios ekonomikai ir karui palaikyti. Kad jie sukels kažkokių neramumų Europoje ar kur kitur, tai nematau tam pagrindo. Rusai iš esmės yra išdresiruoti būti paklusnūs bet kokiai valdžiai, labai retai kada kokius protestus rengia, juo labiau kokias mašinas degina. Ne tas mentalitetas. Galiausiai yra mažinamas Rusijos mobilizacijos potencialas, kas irgi yra gerai. Ir nors jis vis tiek lieka didelis, bet kiti matydami, kad didėja jų šansai būti mobilizuotiems ir neturėdami pinigų išvykti, pačia mobilizacija gali labiau pradėti piktintis. Taip kad labai gerai, kad rusai bėga ir kuo jų daugiau pabėgs, tuo bus geriau.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Nepriimtini. Aš noriu gyventi.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąAš tai nematau nieko blogo, kad jie bėga. Kuo daugiau pabėgs - tuo blogiau Putino režimui. Bėga pagrinde turintys pinigų ir dažniausiai proto, o tai reiškia labiausiai kvalifikuoti jauni darbuotojai. Jų netekimas ekonomikai yra skaudus, o tai reiškia mažiau pinigų ir resursų Putino karui. Kartu jie iš Rusijos išveža savo santaupas, kurios jeigu būtų buvusios išleistos Rusijoje, taip pat būtų ėjusios ekonomikai ir karui palaikyti. Kad jie sukels kažkokių neramumų Europoje ar kur kitur, tai nematau tam pagrindo. Rusai iš esmės yra išdresiruoti būti paklusnūs bet kokiai valdžiai, labai retai kada kokius protestus rengia, juo labiau kokias mašinas degina. Ne tas mentalitetas. Galiausiai yra mažinamas Rusijos mobilizacijos potencialas, kas irgi yra gerai. Ir nors jis vis tiek lieka didelis, bet kiti matydami, kad didėja jų šansai būti mobilizuotiems ir neturėdami pinigų išvykti, pačia mobilizacija gali labiau pradėti piktintis. Taip kad labai gerai, kad rusai bėga ir kuo jų daugiau pabėgs, tuo bus geriau.
- 8 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąRusai iš esmės yra išdresiruoti būti paklusnūs bet kokiai valdžiai, labai retai kada kokius protestus rengia, juo labiau kokias mašinas degina. Ne tas mentalitetas. Galiausiai yra mažinamas Rusijos mobilizacijos potencialas, kas irgi yra gerai. Ir nors jis vis tiek lieka didelis, bet kiti matydami, kad didėja jų šansai būti mobilizuotiems ir neturėdami pinigų išvykti, pačia mobilizacija gali labiau pradėti piktintis. Taip kad labai gerai, kad rusai bėga ir kuo jų daugiau pabėgs, tuo bus geriau.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąAš tai nematau nieko blogo, kad jie bėga. Kuo daugiau pabėgs - tuo blogiau Putino režimui. Bėga pagrinde turintys pinigų ir dažniausiai proto, o tai reiškia labiausiai kvalifikuoti jauni darbuotojai. Jų netekimas ekonomikai yra skaudus, o tai reiškia mažiau pinigų ir resursų Putino karui. Kartu jie iš Rusijos išveža savo santaupas, kurios jeigu būtų buvusios išleistos Rusijoje, taip pat būtų ėjusios ekonomikai ir karui palaikyti. Kad jie sukels kažkokių neramumų Europoje ar kur kitur, tai nematau tam pagrindo. Rusai iš esmės yra išdresiruoti būti paklusnūs bet kokiai valdžiai, labai retai kada kokius protestus rengia, juo labiau kokias mašinas degina. Ne tas mentalitetas. Galiausiai yra mažinamas Rusijos mobilizacijos potencialas, kas irgi yra gerai. Ir nors jis vis tiek lieka didelis, bet kiti matydami, kad didėja jų šansai būti mobilizuotiems ir neturėdami pinigų išvykti, pačia mobilizacija gali labiau pradėti piktintis. Taip kad labai gerai, kad rusai bėga ir kuo jų daugiau pabėgs, tuo bus geriau.
Comment
-
Nepriimtini. Aš noriu gyventi.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimą
Kažkoks smūgis ekonomikai yra, bet klausimas koks. Kita vertus tų kur bėga tikrai nemobilizuotų, nes jie nežinotų iš kurios pusės į automatą žiūrėti reikia. Nuo tokių daug daugiau bėdos armijoje nei naudos. Ir neaišku dar kuriai ekonimikai smūgis didesnis. Šitie raštingi ir greitai supras, kad galima pretenduot kaip pabėgėliams į įvairias lengvatas. O dirbti galima užsiregistravus kokiam offshore ir mokesčių tai pačiai Europai ir nemokėti. Nu čia toks juodas scenarijus. O šiaip mokosi jie greitai. Toks įdomus nesenai atbėgusios rusės postas su vertimu į anglų kalbą:
Kas dėl kažkokios rusės komentaro internete - tai bent jau aš nematau prasmės daug kažką apie jį komentuoti, internete galima rasti belenkokių komentarų ir jeigu pagal juos pradėsime kažkokį pasaulio vaizdą susidarinėti, tai tas vaizdas gausis iškreiptas. Juolab, kad jinai ten nieko kažko šokiruojančio neparašė, o tiesiog apie tai, kad nuo karo ir mobilizacijos bėgančių rusų Europa neturėtų atstumti, ką jau ir Vokietija pareiškė. Tik čia turiu pabrėžti, kad aš pats nenorėčiau didelio rusų srauto į Lietuvą, mūsų yra kitokia padėtis, nei tos pačios Vokietijos, aš tik vertinu tą faktą, kad nuo mobilizacijos bėgantys rusai Rusijos ekonomikai brangiai kainuoja, o tai atitinkamai reiškia Putino režimo silpninimą ir jo galimybių kariauti Ukrainoje mažinimą.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąVakariečiai su tokia logika pratęsia, kad reikia neduot Ukrainai ginklų, kad greičiau karas baigtųsi.Parašė Sula Rodyti pranešimąPerfrazuojant, kas nori gyventi ir nekovoti, tas numirs kančiose.
Nes jeigu taip ir (neduok Dieve) įvyktų - mums jau tai būtų neaktualu, kas ten bus ar nebus.Paskutinis taisė Tomizmas; 2022.09.28, 10:34.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Nereikia ir atominės bombos. Maždaug už 100 m nuo mano daugiabučio įsikūrė vietinis KASP padalinys. Jei maskvėnai pradės laidyti raketas, nuneš visą aplinkinį kvartalą (nes ten kur reikia jie niekada nepataiko).It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 1 patinka
Comment
-
Nereikia lyginti "atominė ant Lietuvos yra priimtina kaina už rf sunaikinimą", su karine pagalba užpultai šaliai. Ten ką Medinis Strazdas parašė, buvo jau per daug fanatiška. Aš turiu vieną gyvenimą, 10 gyvybių kaip žaidimuose man niekas neduos, ir sakyti kad priimtina yra atominėse liepsnose sudegti pačiam ir sudeginti artimus žmones, tam kad priešai būtų sunaikinti - čia jau per daug.
Nes jeigu taip ir (neduok Dieve) įvyktų - mums jau tai būtų neaktualu, kas ten bus ar nebus.
Comment
-
Nereikia lyginti "atominė ant Lietuvos yra priimtina kaina už rf sunaikinimą", su karine pagalba užpultai šaliai. Ten ką Medinis Strazdas parašė, buvo jau per daug fanatiška. Aš turiu vieną gyvenimą, 10 gyvybių kaip žaidimuose man niekas neduos, ir sakyti kad priimtina yra atominėse liepsnose sudegti pačiam ir sudeginti artimus žmones, tam kad priešai būtų sunaikinti - čia jau per daug.
Nes jeigu taip ir (neduok Dieve) įvyktų - mums jau tai būtų neaktualu, kas ten bus ar nebus.
- 1 patinka
Comment
-
Prorusiški telegram kanalai jau tokią situaciją paišo aplink Lymaną:
Iš idėjos Lymanas jau dabar yra beveik apsuptas ir man kažkaip atrodo, kad po gėdingo pabėgimo iš Iziumo, Balaklėjos ir Kupiansko, orkai gavo įsakymą neapleisti pozicijų iki paskutiniųjų. Žiūrėsim kiek ilgai jie Lymaną laikys, bet panašu, kad dienos jau suskaičiuotos. Tik vargu ar ukrainiečiams pavyks tiek technikos perimti, veikiausiai tam tikras pamokas orkai irgi išmoko.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąProrusiški telegram kanalai jau tokią situaciją paišo aplink Lymaną:
Iš idėjos Lymanas jau dabar yra beveik apsuptas ir man kažkaip atrodo, kad po gėdingo pabėgimo iš Iziumo, Balaklėjos ir Kupiansko, orkai gavo įsakymą neapleisti pozicijų iki paskutiniųjų. Žiūrėsim kiek ilgai jie Lymaną laikys, bet panašu, kad dienos jau suskaičiuotos. Tik vargu ar ukrainiečiams pavyks tiek technikos perimti, veikiausiai tam tikras pamokas orkai irgi išmoko.
~Vertimas: Ukrainiačiai ruošiasi imti Torske, kas sėkmės atveju uždarytų Lymane esančius teroristus į katilą.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąo kaip tu siulai nugaleti rusija?
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąJeigu dėl bombos vilniuje ar kaune (nebus, netinkami taikiniai, labiausiai tikėtina taktinė į šiaulių NATO bazę) butų nušluota visa RF, tai čia priimtini mainai.
Dėl to ir manau, kad smūgio Ukrainai atveju, idealu būtų totali mordoro izoliacija su Kinijos ir Indijos dalyvavimu, absoliutus bet kokių ryšių nutraukimas, o atgalinis branduolinis smūgis iš NATO tik pastatytų į pavojų bet kuriuos NATO miestus (įskaitant Vilnių, kurio chuilo nekenčia išskirtinai).Paskutinis taisė Tomizmas; 2022.09.28, 13:30.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Nes jeigu taip ir (neduok Dieve) įvyktų - mums jau tai būtų neaktualu, kas ten bus ar nebus.Paskutinis taisė Dundorfas; 2022.09.28, 13:33.
- 2 patinka
Comment
-
Ukrainos teritorijoje - karinėmis priemonėmis, apskritai - ekonominėmis. Tik turiu omenyje, kad:
yra stipriai perlenkta lazda. O kaip svarbiausia gyvenimo taisyklė "safety first"? Mes po "skėčiu" esame būtent dėl saugumo.
- 1 patinka
Comment
Comment