Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO
Collapse
X
-
Parašė liux Rodyti pranešimąLPR ir DPR įėjimas į Rusijos Federaciją reikalingas tik dėl vieno dalyko - galimybės specialią karinę operaciją pervadinti į karą. Su visa mobilizacine veikla.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąLyg putinui kada nors rūpėjo rusakalbių teisės ar gyvybės.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Užtat rūpi ką mano ir daro ne vakarų šalys, nes jau dabar praranda vieną po kitos ir jų paramą. Tai jei sugalvotų atominę užmesti ar užtvanką subombinti, galutinai liktų izoliuota net tos pačios Kinijos. Neveltui Putinas dabar taip verkia "taikos" susitarimo, kad kuo greičiau karas baigtųsi.
Comment
-
Parašė tajus2 Rodyti pranešimą
Ne vakarų šalims rūpi pasaulinės naftos, dujų ar grūdų kainos, o ne ukrainiečių gyvybės.
Šanchajaus bendradarbiavimo organizacijos susitikime Kinijos ir Indijos lyderiai net neatėjo į meet'ą, kuriame dalyvavo Putinas, o jis ir pats sėdėjo kaip pirmokas nustumtas šone Erdogano ir jo draugelio azero šešėlyje. Čia jau nekalbant, kad net seniausi artimi partneriai kaip kazachai ar armėnai siunčia Putiną.
- 2 patinka
Comment
-
Užtat rūpi ką mano ir daro ne vakarų šalys, nes jau dabar praranda vieną po kitos ir jų paramą. Tai jei sugalvotų atominę užmesti ar užtvanką subombinti, galutinai liktų izoliuota net tos pačios Kinijos. Neveltui Putinas dabar taip verkia "taikos" susitarimo, kad kuo greičiau karas baigtųsi.
O nesusitarimas yra tai pačiai liaudžiai įrodymas, kad Vakarai ir Ukraina — baisiai agresyvūs nežmoniški priešai, kurie nekenčia gerų jų šalies žmonių.Paskutinis taisė manometras; 2022.09.20, 12:10.ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
- 2 patinka
Comment
-
Parašė manometras Rodyti pranešimą
Verkia susitarimo, kad galėtų pasilaikyti dalį iki šiol užgrobtų žemių ir pailsinti liaudį būsimoms naujoms grobiamosioms "operacijoms". Susitarimas būtų ir įrodymas liaudžiai, kad viskas ok, jo neignoruoja, su juo tariasi, jų šalies bijo, jį ir jų šalį gerbia.
O nesusitarimas yra tai pačiai liaudžiai įrodymas, kad Vakarai ir Ukraina — baisiai agresyvūs nežmoniški priešai, kurie nekenčia gerų jų šalies žmonių.
Comment
-
Nesusitarimas kaip matom kasdien atneša ne tik ekonominius ir karinius nuostolius, bet geopolitinius, kasdien nusisuka vis daugiau sąjungininkų, o šalies viduje didėja nepasitenkinimas.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 2 patinka
Comment
-
General Hodges labai aiskiai paaiskina Vokietijos situacija ir teisingai, bet mandagiai israso pylos. Labai geras interviu.
'we cannot be doing this alone
WHY NOT?'
https://www.youtube.com/watch?v=bphrAXTWWJk
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąKas is to…
Jei cia ne man, tai tiek to.
Comment
-
Parašė Sklansky Rodyti pranešimą
Jei cia atsakymas i mano posta, tai pagal timinga tikrai nespejai to interviu isklausyti.
Jei cia ne man, tai tiek to.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
Kas is tu kritiku, jei oro gynybos, tanku, lektuvu Vakarai vistiek netiekia
O zinute ne is bet ko, o is JAV pajegu Europoje vado, dar kitaip tariant JAV okupaciniu pajegu Vokietijoje vado, if you will.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Taip, RU viduje didėja nepasitenkinimas specialiąja karine operacija, gyventojai trokšta normalaus karo su mobilizacija ir kitomis pramogomis.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąTaip, RU viduje didėja nepasitenkinimas specialiąja karine operacija, gyventojai trokšta normalaus karo su mobilizacija ir kitomis pramogomis.
Kas labiausiai degė noru pašaudyti, jau yra Ukrainoje, negyvu ar vis dar gyvu pavidalu.Snowflakes will attack U <3
- 4 patinka
Comment
Comment