Iziume bazavosi elitinė 1-oji tankų armija (turėjusi ginti Maskvą nuo NATO). Labai gerai būtų kuo daugiau rusofašistinių pajėgų ten užrakinti, neleisti pabėgti.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO
Collapse
X
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąIziume bazavosi elitinė 1-oji tankų armija (turėjusi ginti Maskvą nuo NATO). Labai gerai būtų kuo daugiau rusofašistinių pajėgų ten užrakinti, neleisti pabėgti.
Comment
-
O va rašistų telegram kanalai pranešta apie jau kelias dienas besiformuojančią mašinų eilę prie sienos su Rusija. Vatnikai-koloborantai masiškai bėga, tik Rusija kažkaip neskuba jų priimti. Bet panašu, kad Ukrainai pavyks neblogai apsivalyti nuo jų.
https://t.me/rybar/38532
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąDar idomus momentas - russia today, gazeta.ru pirmomis kontrpuolimo dienomis trimitavo apie ukrainieciu nesekmes puolant ir didziulius ukr nuostolius. Vakar siandien ir uzvakar - is esmes visiska tyla apie fronta.
Comment
-
культурная катастрофа состоит в том, что рушится зашитое в теле культуры понимание тотальности духовного и интеллектуального превосходства русских над украинцами. украинцы начинают восприниматься как нация сопоставимая с русскими. и это натуральный кошмар.
Kultūrinė katastrofa tame, kad griūna visiško dvasinio ir intelektualinio rusų pranašumo prieš ukrainiečius samprata. Ukrainiečiai tampa palyginami su rusais, o tai visiškas košmaras.
враг будет разбит, победа будет за нами. Украина будет уничтожена. Так хочет Бог.
P.S. kažkas tikrai dar mano, kad dėl visko kaltas Putinas?Paskutinis taisė Tomas; 2022.09.10, 12:37.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąVagneriai rašo, kad ir Lymaną RF kariai jau paliko. Vykstas kažkas, ko aš nelabai suprantu. Toks įspūdis, kad orkai net nebando priešintis. Crazy thought: gal ukrainiečiams pavyko susitarti su RF kariuomenės vadais kažką.Paskutinis taisė RokasLT; 2022.09.10, 12:46.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
P.S. kažkas tikrai dar mano, kad dėl visko kaltas Putinas?
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Jei priešakinėse linijose nebuvo jokių gynybinių įtvirtinimų (keliomis eilėmis, tik fronto linijoje), tai ko tikėtis tolimesnėse srityse iš gynybos.
Paskutinis taisė Sula; 2022.09.10, 12:51.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąPut'ka tik tos didžiavalstybinių fašistuojančių durnių chebros dalis.
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąVagneriai rašo, kad ir Lymaną RF kariai jau paliko. Vykstas kažkas, ko aš nelabai suprantu. Toks įspūdis, kad orkai net nebando priešintis. Crazy thought: gal ukrainiečiams pavyko susitarti su RF kariuomenės vadais kažką.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Man įdomu kas bus su Donbabvės kariniais daliniais. Spėju tik nedidelė dalis jų narių yra ideologizuoti rašistai, dauguma tik sovietskyje liūdi, kuriems buvo tvirta ranka uždėtas apynasris, suteikta kažkiek privilegijų lyginant su kitais baudžiauninkais. O dabar juos siunčia į skerdyklą. Jei ukrainiečiais bus pakankamai protingi, tai turėtų paimti tą apynasrį į savo rankas ir nukreipti tinkama linkme. Nes niekas kitas taip nemotyvuoja, kaip asmeninis kerštas.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąVagneriai rašo, kad ir Lymaną RF kariai jau paliko. Vykstas kažkas, ko aš nelabai suprantu. Toks įspūdis, kad orkai net nebando priešintis. Crazy thought: gal ukrainiečiams pavyko susitarti su RF kariuomenės vadais kažką.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąPaskutinis taisė Čikupakas; 2022.09.10, 15:09.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąRU telegramuose jau raginama pagaliau panaudoti taktinį branduolinį ginklą."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąRU telegramuose jau raginama pagaliau panaudoti taktinį branduolinį ginklą.
Dabar skelbiama, kad išlaisvinti Iziumas, Lymanas ir Kupianskas. Panašu, kad Rugsėjo 10 gali įeiti į Ukrainos istoriją kaip svarbi diena.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimą
tada ruskiai tikrai gales atsisveikint su kelionemis i es ir bet kur kitur bus siaures koreja. nr2
Comment
Comment