На Поклонной горе открылась выставка «Обыкновенный нацизм». В программе — рассказы о зверствах бандеровцев, свастики и сравнение гитлеровской Германии с современной Украиной Мы ознакомились с этой (очень странной) экспозицией
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO
Collapse
X
-
Donecko gyventojas neištvėrė: smirdantys Rusijos kariai net mano „triusikus“ nudžiovė
- 2 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąNenoriu ginti nacių bet jeigu pažiūrėti kaip jie elgėsi okupuotose teritorijose palyginus su sovietais tai naciai tikrai geriau nei sovietai.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Negalima vienareikšmiškai taip sakyti, vakarų Europoje elgėsi geriau (išskyrus aišku žydus), bet rytų Europoje tikrai ne. Bet kas baisiausia, kad dabar XXI amžiuje Rusija okupuotose teritorijose elgiasi baisiau nei sovietai ir naciai per WWII.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas
Geras, šita istorija absoliučiai sutampa su mano a. a. bobutės prisiminimais apie "didingosios raudonosios armijos" kareivukų lengvą dvokutį, stipriai kontrastuojantį su vokiečių išsiprausimu ir išsikvėpinimu. Aišku, tai nėra jokiu būdu kažkoks pateisinimas, kad naciai su savo juodais darbais buvo "geresni", tiesiog tam tikra tendencija higienos įpročiuose.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Manoji močiutė irgi pasakojo,
Comment
-
Negalima vienareikšmiškai taip sakyti, vakarų Europoje elgėsi geriau (išskyrus aišku žydus), bet rytų Europoje tikrai ne. Bet kas baisiausia, kad dabar XXI amžiuje Rusija okupuotose teritorijose elgiasi baisiau nei sovietai ir naciai per WWII.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąŽydai turėtų kitokią nuomonę.
- 1 patinka
Comment
-
Comment
-
Parašė mag Rodyti pranešimą
Na iš mano senelių ir panašios kalbos girdėtos, kaip ir kitų dalyvių čia. Gal vokiečių kareiviai, nepaisant, kad propaganda nacių buvo, būdavo miestiečiai, šiaip turtingesni ir išsilavinę lyginant su sovietų. Yra ir grubesnių posakių tekę girdėt lyginant tas dvi armijas. Kaip pvz.: Ten kur praėjo vokiečių kareiviai dar gal ir maisto pavyks surast, o kur rusų, tai š ir dar su kraujais. Kitas reikalas ką likę kareiviai išdarinėdavo pasilikę okupuotose teritorijose ir kokią savo "tvarką" įvedinėjo su getais ir pan.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas
Geras, šita istorija absoliučiai sutampa su mano a. a. bobutės prisiminimais apie "didingosios raudonosios armijos" kareivukų lengvą dvokutį, stipriai kontrastuojantį su vokiečių išsiprausimu ir išsikvėpinimu. Aišku, tai nėra jokiu būdu kažkoks pateisinimas, kad naciai su savo juodais darbais buvo "geresni", tiesiog tam tikra tendencija higienos įpročiuose.
O šiuos karus skiria net 80 metų...
ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąGrįžtant arčiau temos. Luhansko administracijos vadovas teigia, kad orkai siunčia į atakas seną techniką, senus T-72 ir net T-62. Jų daug, tai nėra paprasta kovoti. Ypač, kai ukrainiečių aprūpinimas technika kol kas irgi nėra geras.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąGrįžtant arčiau temos. Luhansko administracijos vadovas teigia, kad orkai siunčia į atakas seną techniką, senus T-72 ir net T-62. Jų daug, tai nėra paprasta kovoti. Ypač, kai ukrainiečių aprūpinimas technika kol kas irgi nėra geras.
Comment
-
Parašė Galys Rodyti pranešimą
Na tai T-80 ir T-90 irgi turėjo važiuoti tūkstančiais(pagal oficialius skaičius). Bet kaip matome, rusų nuostoliai dar tik sukinėjasi apie ~1000 tankų ir į sceną jau žengia T-62. Didelis klaustukas ar jų daug.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Su tais nuostoliais šiek tiek keistokas skaičiavimas. Nes, kai aš buvau sovietinėje armijoje ir tai vienam sunaikintam tankui skaičiavosi vidutiniškai tenkantys 3 pažeisti ar sugedę (negalimi suremontuoti lauko sąlygomis). Dabar situacija gali būti dar blogesnė ypač su virš 30 metų nejudinta technika. Kita vertus, jeigu RF iš tikrųjų pajungs resursus ir greitai remontuos savo turėtus 13 000 tankų, kad ir pasenusius, tai tikrai nieko gero. Vakarai iš viso tiek neturi.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Su tais nuostoliais šiek tiek keistokas skaičiavimas. Nes, kai aš buvau sovietinėje armijoje ir tai vienam sunaikintam tankui skaičiavosi vidutiniškai tenkantys 3 pažeisti ar sugedę (negalimi suremontuoti lauko sąlygomis). Dabar situacija gali būti dar blogesnė ypač su virš 30 metų nejudinta technika. Kita vertus, jeigu RF iš tikrųjų pajungs resursus ir greitai remontuos savo turėtus 13 000 tankų, kad ir pasenusius, tai tikrai nieko gero. Vakarai iš viso tiek neturi.
Comment
Comment