Parašė liutass
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO
Collapse
X
-
Liutass tai konkrečiai nusišneka - ruSSija su 140 mln gyventojų okupuos Europą, kurioje gyvena 550 mln? Rimtai, reikia mažiau žiūrėti solovjovo.
Ir per pora metų atstatyti kariuomenę yra nerealu. Net per 10 neatstatys, nes didžioji dalis jų ale naujos technikos yra prikelta senoji, kuri dabar jau faktiškai baigėsi (ne be reikalo varo į šturmus su civilinėm mašinom, motociklais ir paspirtukais). Apie finansinius rezervus aš iš viso patyliu - ruSSija Ukrainoje per tris metus sudegino viską, ką paskutinius 15-20 metų sukaupė.Paskutinis taisė Maalinauskas; Vakar, 10:16.
- 6 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąRiešutais uzteks psvsidinti ir prasides chaosas
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Maalinauskas Rodyti pranešimąLiutass tai konkrečiai nusišneka - ruSSija su 140 mln gyventojų okupuos Europą, kurioje gyvena 550 mln? Rimtai, reikia mažiau žiūrėti solovjovo.
Ir per pora metų atstatyti kariuomenę yra nerealu. Net per 10 neatstatys, nes didžioji dalis jų ale naujos technikos yra prikelta senoji, kuri dabar jau faktiškai baigėsi (ne be reikalo varo į šturmus su civilinėm mašinom, motociklais ir paspirtukais). Apie finansinius rezervus aš iš viso patyliu - ruSSija Ukrainoje per tris mėnesius sudegino viską, ką paskutinius 15-20 metų sukaupė.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Darius555 Rodyti pranešimą
Dar pamiršo paminėt kad PL ir D esančias JAV pajėgas paims i nelaisvę. O F-35 ir F-22 bus demonstruojami raudonojoje aikštėje
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
Palauksiu dar porą metu, poto paskaitinesiu jusu blevyzgas
- 6 patinka
Comment
-
Man tai šiaip jau pradeda erzinti tie trydaliotojai su savo "aaa, ruZZai ryt daeis iki Lamanšo". Suprantama, 2022 galėjo žmonėms šauti į galvą visokie emocijomis grįsti kraštutinumai, bet dabar, po 3 metų karo, kai ruSSija yra tiek nustekenta kariškai ir finansiškai, kai per metus tesugeba okupuoti vos 3.5k km (kas yra 50x60 km), tokie pareiškimai gali būti arba itin didelės baimės (kuo abejoju, toks žmogus realiai turėtų bijoti išeiti į gatvę), arba tikslingos panikos sėjimo požymis. Ir pastarasis variantas man atrodo kur kas labiau tikėtinas.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąNa, aš apie tai ir rašau.
.
Aš galvojau sarkastiškai tragiškas Ukrainai sąlygas (dar su "taika" gegužės 9d) pavadino pažeminimu Rusijai.
Jokios NATO, jokios Es, atiduoda visas prarastas žemes ir dar Kurską, atstato rusų kalbą visur ir pro rusiškas jėgas prileidžia prie rinkimų.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Blemba, jis ten rimtai?
Aš galvojau sarkastiškai tragiškas Ukrainai sąlygas (dar su "taika" gegužės 9d) pavadino pažeminimu Rusijai.
Jokios NATO, jokios Es, atiduoda visas prarastas žemes ir dar Kurską, atstato rusų kalbą visur ir pro rusiškas jėgas prileidžia prie rinkimų.
Comment
-
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Na va ir liutass sutinka. Putleris laimi visais frontais.
- 3 patinka
Comment
-
Aš ne laimi ar pralaimi kalbu, o nesutinku, kad minėtos 'taikos" sąlygos yra blogos rasiejai.
3. Ukraina nemažina kariuomenės, JAV tęsia pokarinę Ukrainos kariuomenės modernizaciją. - Demilitarizacija nepavyko, NATO pajegos Europoje net tik kad sumazejo bet ir padidejo. Viena aisku - beveik visą savo pichotą RF turės laikyti nuolatinėje karinėje parengtyje prie UA sienos.
Ir tai dar siūloma "atšvęsti" per Gegužės 9
- 3 patinka
Comment
-
Kai baigėsi Didysis karas (dabar žinomas kaip I pasaulinis), visi suprato, kad taika laikina ir ėmė laukti naujo karo.
Jei Maskvos-Ukrainos karas bus sustabdytas/įšaldytas, gausim kelis metus pasiruošti naujam karui, nes Maskva vėl puls. Ir puls turbūt nebe Ukrainą.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąKai baigėsi Didysis karas (dabar žinomas kaip I pasaulinis), visi suprato, kad taika laikina ir ėmė laukti naujo karo.
Jei Maskvos-Ukrainos karas bus sustabdytas/įšaldytas, gausim kelis metus pasiruošti naujam karui, nes Maskva vėl puls. Ir puls turbūt nebe Ukrainą.
Comment
Comment