Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Atrodo nerealiai bet aš visai neatmesčiau panašaus varianto, nebūtinai šiais metais, nors rinkimai JAV irgi nebloga proga. Ne vien dėl pačios Rusijos tikslų, dar yra Kinija. Jei Kinija kadanors bandys pasiimti Taivaną, tai jiems labai naudinga būtų jei prieš tai kiltų eskalacijos kituose taškuose, Nato-Rusija, Izraelis ir t.t. kad JAV resursai ir dėmesys būtų išsklaidyti. Taivanas Kinijai - kaip steikas padėtas šuniukui prieš nosį. Vien ką reiškia technologijos sukoncentruotos Taivanyje, gamina daugiau nei pusę viso Pasaulio chipų. O Nato-Rusijos eskalacija gal net nebūtinai turi pereiti į tiesioginę kovą.

Comment

neimanoma klausytis tokiu pezalu, tiesiog brudu brudas, kurio vieta be galvos griovy

Comment

Parašė ALV77 Rodyti pranešimą

neimanoma klausytis tokiu pezalu, tiesiog brudu brudas, kurio vieta be galvos griovy
        Ant tualetų sienų anksčiau rašydavo. Dabar - soc. tinkluose, atseit, rimta informacija, o iš tiesų šiukšlynų šiukšlynas.
        Negi E.Muskui nedašyla toks elementorius? Ar tai dar PAR mokyklinės spragos?

Parašė PoDV Rodyti pranešimą
        Teko girdėt daug paneigimų, kad čia tik hipotetinis pratyboms sukurtas scenarijus ir kad realybėje Ukrainai tai kaip tik būtų šansas atsikovot teritorijas, nes Rusija būtų nepajėgi kokybiškai taip plačiai kariaut, net prie jos geriausių norų.
        Nepajėgi, bet kariautų. Putino nuotaika dabar labai pakili (o psichopatams tai svarbiausia, ne realybė), kaip kokio Adolfo 1940 m. (nors pasiekimai nepalyginami). Po "rinkimų", atseit, gaus liaudies carte blanche karui su Vakarais.
        Paskutinis taisė Sula; 2024.02.07, 10:34.

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą
          Ant tualetų sienų anksčiau rašydavo. Dabar - soc. tinkluose, atseit, rimta informacija, o iš tiesų šiukšlynų šiukšlynas.
          Negi E.Muskui nedašyla toks elementorius? Ar tai dar PAR mokyklinės spragos?
          nieko ten pas ji kause isvis nera... intelektas kaip septintoko... ir pasekejai puskvailiai su nuline branda

Comment

Muskas man kaip kokia Britney Spears, kuri pasiekusi karjeros aukštumas paima ir nusiskuta plaukus.

Parašė uzdvidesimt Rodyti pranešimą

Kad ir ką berašytų delfis, rusai nėra visiški imbicilai, dronų privalumus supranta ir yra tikimybė kad tokiai operacijau bus pasiruošę kažkokiu būdu dronus neutralizuoti, pvz. naudojant ewar.
            Avdijevkoj rusai prasiveržė nemažai į priekį, rado kažkokį tunelį, bet taip pat buvo pranešta, kad sausuma veržėsi tada, kada oro sąlygos buvo ypač sudėtingos dronams. Taigi panašu, kad kol kas rusai labiau pasikliauja uraganais su dronais kovoti, nei kad turi tam kažkokių efektyvių electronic warfare priemonių.

Comment

Žiūrėjau paskutinę Bačiulio ir Ramanausko laidą. Įdėti nuorodos negaliu, nes tas podcast'as yra mokamas per patreon platformą, tai pasidalinsiu key frazėmis

Apie Trumpą:

* Mėnesis po invazijos i Ukrainą, kažkur 2022-03

- Donaldai, ką tu darytum jei būtum dabar prezidentu ir RF panaudotų TBG Ukrainoje?
              - Pisčiau nedvejodamas branduolinį smūgį į Maskvą.

* Kažkur 2018-ieji - RF vykdo manevrus didelius prie UKR sienos. US pasiunčia strateginius bombonešius virš UKR teritorijos - RF manevrus nutraukia

* Iš Trumpo pasakojimų : kai tik susitinku su Vova jis man pastoviai kartoja tą žodį iš n raidės (Nuclear). Viena kartą jis mane užp..so ir aš jam pasakiau - Vova, aš irgi turiu ta n ir pas mane jis modernesnis ir t.t. Mano padvotkės geriausios pasaulyje ir jų yra daugiau nei pas tave. Ar tikrai nori kad pradėčiau su jomis sukti ratus apie RF.

* Trumpas dabar blokuoja paketą pagalbos UKR, nes nori, kad EU pirma parodytų inciatyvą ir duotų analogišką sumą - juk EU kartu sudėjus turtingesnė už JAV. Trumpas nori kad visi mestusi po lygiai

Kita:

* Aliarmas žiniasklaidoje dėl karo RF vs NATO kelia tos šalys kurios neskiria pakankamą % gyvnybai. Mūsų žiniasklaida tuos straipsnius tiesiog išverčia, nors tai skirta vidaus auditorijai. Pvz UK negali be priežasties padidinti išlaidų gynybai nes ir taip šalyje šikna - tai kažkaip ir bando liaudziai įrodyti kad tai būtina
              Paskutinis taisė Darius555; 2024.02.07, 11:57.

Comment

Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                Muskas man kaip kokia Britney Spears, kuri pasiekusi karjeros aukštumas paima ir nusiskuta plaukus.

Avdijevkoj rusai prasiveržė nemažai į priekį, rado kažkokį tunelį, bet taip pat buvo pranešta, kad sausuma veržėsi tada, kada oro sąlygos buvo ypač sudėtingos dronams. Taigi panašu, kad kol kas rusai labiau pasikliauja uraganais su dronais kovoti, nei kad turi tam kažkokių efektyvių electronic warfare priemonių.
                Čia panašiai kaip su wagneriu ir kastuvais? nieko neturi, bet fronta judina. E-war'o nėra, bet net EU GPSas stringa kai pajungia.

Comment

Parašė Darius555 Rodyti pranešimą
                  Žiūrėjau paskutinę Bačiulio ir Ramanausko laidą. Įdėti nuorodos negaliu, nes tas podcast'as yra mokamas per patreon platformą, tai pasidalinsiu key frazėmis

Apie Trumpą:

- Donaldai, ką tu darytum jei būtum dabar prezidentu ir RF panaudotų TBG Ukrainoje?

* Kažkur 2018-ieji - RF vykdo manevrus didelius prie UKR sienos. US pasiunčia strateginius bombonešius virš UKR teritorijos - RF manevrus nutraukia

* Iš Trumpo pasakojimų : kai tik susitinku su Vova jis man pastoviai kartoja tą žodį iš n raidės (Nuclear). Viena kartą jis mane užp..so ir aš jam pasakiau - Vova, aš irgi turiu ta n ir pas mane jis modernesnis ir t.t. Mano padvotkės geriausios pasaulyje ir jų yra daugiau nei pas tave. Ar tikrai nori kad pradėčiau su jomis sukti ratus apie RF.

* Trumpas dabar blokuoja paketą pagalbos UKR, nes nori, kad EU pirma parodytų inciatyvą ir duotų analogišką sumą - juk EU kartu sudėjus turtingesnė už JAV. Trumpas nori kad visi mestusi po lygiai

Kita:

* Aliarmas žiniasklaidoje dėl karo RF vs NATO kelia tos šalys kurios neskiria pakankamą % gyvnybai. Mūsų žiniasklaida tuos straipsnius tiesiog išverčia, nors tai skirta vidaus auditorijai. Pvz UK negali be priežasties padidinti išlaidų gynybai nes ir taip šalyje šikna - tai kažkaip ir bando liaudziai įrodyti kad tai būtina

Kažkaip pirma mintis, kuri ateina (jei Trumpas bus Ukrainos pusėje) tai, kad būtent pareikalaus mestis +/- vienodai, technikos duot panašiai, pasikels NATO šalių skiriamus procentus gynybai.

Nes dabar tas ES 50 mlrd 2024-2027 m. laikotarpiui.

O tie planuojami Amerikos 60 mlrd, tai per 1 metus?

Comment

ES 50 mlrd iš viso ne karinėms reikmėms.

Comment

Kažkoks degeneratų iškrypėlių vatnikų šou:

Click image for larger version

Name:	20240207_165728.jpg
Views:	607
Size:	166,1 kB
ID:	2109538

Comment

Apie Trumpą:

Kita:

Čia kažkas už šituos alternatyvios realybės kliedesius moka tikrus, savo uždirbtus pinigus?
                        If a lion could speak, we could not understand him.

Comment

Parašė sankauskas Rodyti pranešimą

Čia kažkas už šituos alternatyvios realybės kliedesius moka tikrus, savo uždirbtus pinigus?
                          Minimum 32 tūkst. eur per mėn. sumoka...

https://www.patreon.com/baciulisirramanauskas
                          Flickr

Comment

Trump toks pro-Ukraine, kad jo draugelis Tuckeris nuvažiavo paglostyti xujlo pilvuką, o kitas jo draugelis, Muskas dabar viską daro, kad pilvuko paglostymo procedūra būtų paskelbta kuo didesne apimtimi.

Comment

O kaip patikrinti, ar čia tamsta taip tipo aksiomiškmai pi*ot ir nebereik tikrint?

Comment

Prie Trumpo wagneriai Sirijoje buvo atjabačinti

https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Khasham

Comment

Tai čia jau faktų kalba nebe kazkokie sapaliojiomai

O kaip su karine baze Sirijoj prieš pat Rex Tillerson vizitą Maskvoje?
                                  https://www.voanews.com/a/tillerson-...a/3802152.html

Comment

Patys wagneriai užsirovė, Trumpas dėl to nekaltas.
                                    -

Comment

Apie Trumpą:
                                      Diedas konkreciai gyvena savo isgalvotu durnysciu pasaulyje.

Comment

Parašė deep'as Rodyti pranešimą
                                        Diedas konkreciai gyvena savo isgalvotu durnysciu pasaulyje.
                                        Nu tas diedas, kaip suprantu daug įvairios spaudos pergliaudo, turbūt ir nemažai laiko tam skiria, tai kažkaip ir neaišku iš kokios lempos čia taip rašai, nu bet gal kas gali žinot

Comment

Parašė R.D. Rodyti pranešimą
                                          Kažkoks degeneratų iškrypėlių vatnikų šou:

Click image for larger version  Name:	20240207_165728.jpg Views:	71 Size:	166,1 kB ID:	2109538
                                          Žiauru. Galima ginčytis kiek ten visko Musk'as pat sukūręs, kiek perėmęs, bet žmogus gi proto turi.Vis gi ne eilinis redneck'as.
                                          Man smegenys niekaip neišneša kaip taip galima galvoti. Realiai niekaip negaliu suvokti, kaip prieiti prie tokių išvadų, pateisinančių rusiją.
                                          Juk viskas taip elementaru. Ruskiai nusprendė okpuoti Ukrainą, tai kas turi galvoje dėtis, kad pateisinti ruskius?

Comment

Working...
                                          X